Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kistiniz falan varsa o dökülüyor olabilir bende naturallen kullanırken olmuştuKızlar c life kullandım adetim pazartesi adetim bitmişti.Dün akşam yine hafif adet ağrısı geldi bir baktım iç çamaşırımda kan hafif hafif devam ediyor neyin nesi bu clife dan kaynaklı mı
basit bir fölüler kistim vardı nisanda ki adetle atamamıştımKistiniz falan varsa o dökülüyor olabilir bende naturallen kullanırken olmuştu
canım ben zaten normaldede 2 litreden fazla içerim günlük yürüyüş kullanmaya başladığımdan beri var kanama devam ediyor hala idrarımda birşey yok ama iç çamaşırıma ve peçeteye bulaşmaya devam ediyor hiç böyle olmadımBende daha önce bir kutu kullanmıştım pko var bende akıntım olmuyor du baya akıntı gelmişti ama kanama yapmadı şimdi 3 kutu daha aldım bugün başlayacam daha önce yürüyüş ve su çok içmemiştim onlara da dikkat edecem inşallah faydası olur hepimizin sorunlarına şifa olur inşallah
Merhabalar siz kullanımdan memnun kaldınız mıKistiniz falan varsa o dökülüyor olabilir bende naturallen kullanırken olmuştu
O kadar etkili bsey mi acabaMerhabalar siz kullanımdan memnun kaldınız mı
Yaaa ne güzel bi sorunu varmıydı peki canım yürüyüşe spora dikkat etmişmiydi bide kaç kutu kullandı ben de daha önce denemeye bir kutu getittirdim ama yürüyüş su felan dikkat etmedim geçen ay 3 kutu daha aldım ama adetten 4 gün sonra elime ulaştı 4 gün kullandım sabah akşam sadece nasip bakalım olmazsa adetle beraber devam edecem inşallah bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olurMerhaba hanımlar clife komsum kullandı hamile kaldı bu ay adetim erken geldi başlayamadim nasipse sonraki ay bende deneyeceğim bu ay bal çörekotu kürü yapıyorum
Sorunu varmıydı bilmiyorum ama o ilk kullanımda gebe kalmış kalanını arkadaşına vermiş bende clife inanmıyordum ama duyunca neler neler denedik bunu da deneyelim dedimYaaa ne güzel bi sorunu varmıydı peki canım yürüyüşe spora dikkat etmişmiydi bide kaç kutu kullandı ben de daha önce denemeye bir kutu getittirdim ama yürüyüş su felan dikkat etmedim geçen ay 3 kutu daha aldım ama adetten 4 gün sonra elime ulaştı 4 gün kullandım sabah akşam sadece nasip bakalım olmazsa adetle beraber devam edecem inşallah bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur![]()
Ben naturallenden memnunum geçen sene kullanımda kimyasal gebelik geçirmiştim bu sene gebelik olmadı ama ağrısız bi adet geçirdimMerhabalar siz kullanımdan memnun kaldınız mı
Anladım canım inşallah bizlerede şifa olur sayfasını okuyunca çok umut doluyor insan zaten insandan insana değişiyor demekki kullanım miktarı fayda görme açısındanSorunu varmıydı bilmiyorum ama o ilk kullanımda gebe kalmış kalanını arkadaşına vermiş bende clife inanmıyordum ama duyunca neler neler denedik bunu da deneyelim dedim
Eşinde problem yoksa erken fayda görürsün inşallah benim tek tüp kapalı eşinde de hız problemi var ona da bu ay proxed aldım bakalım nasipse olur değilse elden birşey gelmiyorAnladım canım inşallah bizlerede şifa olur sayfasını okuyunca çok umut doluyor insan zaten insandan insana değişiyor demekki kullanım miktarı fayda görme açısından
Merhaba bende Clife ile hamile kaldım ama kanama yapmadı kistim yoktu hatta yumurtalarım geç büyüdüğü için geç döllenme ile hamile kaldım bi doktora görünün istersenizKızlar c life kullandım adetim pazartesi adetim bitmişti.Dün akşam yine hafif adet ağrısı geldi bir baktım iç çamaşırımda kan hafif hafif devam ediyor neyin nesi bu clife dan kaynaklı mı
Aaa geçmiş olsun bende aynı şikayetlerim var canım ben tüp tıkalı için kullanıyorum eşimde 3 aydır tedavi görüyor bu ay tahlil verecek bakalım hayırlsıEşinde problem yoksa erken fayda görürsün inşallah benim tek tüp kapalı eşinde de hız problemi var ona da bu ay proxed aldım bakalım nasipse olur değilse elden birşey gelmiyor
Esin ne kullandıAaa geçmiş olsun bende aynı şikayetlerim var canım ben tüp tıkalı için kullanıyorum eşimde 3 aydır tedavi görüyor bu ay tahlil verecek bakalım hayırlsı
Arimidex kullandıEsin ne kullandı
Hiç duymadım onu sizin sayı hız hangisinde problem varArimidex kullandı