C life kullananlar buraya

Zumrayas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
61
10
8
24
C life kullanıp gebe kalanlar topiğiii
Kullananlar bilgi verebilirmi lütfenn gebe kalabildinizmi nasıl kullandınız

C life kullanıp gebe kalanlar topiğiii
Kullananlar bilgi verebilirmi lütfenn gebe kalabildinizmi nasıl kullandınız
Geçen ay doktora gittiğimde pcos teşhisi koydu. Hormon testlerimde prolaktin ve dheaso4 hormonu yüksek çıktı. Çevremde clife macunu kullanıp hamile kalanlar vardı. Ben de hem hormonları düzenlemesi amacıyla hem de hamile kalabilmek için clife başladım. Ovulasyon testlerinden aldım yumurtlamayı gördüm. Adet günüme 5 gün var şuanlık beklemedeyim. Hamileysem haberdar ederim clife macunu adetin ilk günü aç karnına günde iki kez yemeklerden önce bir çay kaşığı kullanıyorsun.(tahta kaşık kullanmalı) ovulasyon testleriyle yumurtlamayı görene kadar kullanmaya devam. Yumurtlamayı gördükten sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun bir sonraki adete kadar

İnşallah vardır cnm benimde sol tüp tıkalı bu ay klomen kullandım ilk defa benimde adetime 5 gün allahım sana bana vee tümm isteyenleree nasip etsin inşallahhh bi aralar banada pko dediler ancak ben onu kontrol altına aldım adetlerimi düzenledim biraz dikkat ederek hormonlarım iyi oldu ama hala nasip olmadı öğrendimki tüplerim tıkalıymış meğer hayırlısı olsunn inşallah rabbim kucağımızı doldursun ne gibi belirtiler var ben bu ay çok değişik belirti içindeyim de

Ve fiyatı ne acaba kaç kutu kullanılıyor

Ve fiyatı ne acaba kaç kutu kullanılıyor
Fİyatı çok uygun. 1 paketi 80 TL. 3 ay kullanıyorsun gebelik oluşmazsa 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanıyorsun. 1 paket 1 ay gibi değil bence. Ben yeni aldım epeyce var. 2-3 ay yeter bence 1 kavonoz. 3 gün önce başladım nasip bakalım :)

Aranızda kahvrengi lekelenme olup gebelik olan varmı bat a 2 3 gün kala sadcee bir damla arkası beyaz akıntı şeklinde bu durumu yaşayan varmııı

Kizlar ben de 9. Gundeyim c life ile fakat dünden beri rahimde resmen hareket bisey hissediyorum cok garibime gitti boyle bisey olan var mi ? Ve hareket sonrasi vajina da nabiz atar gibi tik tik nabiz atıyor kotu bisey degil insallah.

Kizlar ben de 9. Gundeyim c life ile fakat dünden beri rahimde resmen hareket bisey hissediyorum cok garibime gitti boyle bisey olan var mi ? Ve hareket sonrasi vajina da nabiz atar gibi tik tik nabiz atıyor kotu bisey degil insallah.
Valla bende kullanıyorum sen böyle diyince korkkttum

Dün bhcg verdim 0.2 yani negatif çıktı
Ne kadar deneme süresinden sonra klomen kullanmaya başladın canım? Devlete gittiğimde doktor daha erken dedi bana klomen için. Bir de nasıl kontrol altına aldın? Benim adetler düzenli ama aşırı kıllanma, kimo verememe ve sivilcelenme mevcut. Klasik adet belirtileri gibi. Kasıkta ara ara ağrı, akıntı vs. İnşallah hepimize nasip etsin

Evet 80 tlye aldım. Yumurtalama görene kadar kullandım kavanoz yarım şuan. Büyük ihtimal bir kavanoz iki aya yakın bi süre yetecek veya son günlere yakın bir kutu daha alıcam. İnofolic kullanan var mı aramızda? Ben clife macunla birlikte inofolic kullanıyorum? Kullanıp hamile kalan varsa yazabilirse sevinirim

Evet canım hareketlendiriyor o yüzden oluyor bende de olmuştu

Kizlar ben clife ile hamile kaldim öncekiactigim konulara da bakabilirsin pko vardı 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı doktorum rahim filmi sonra da aşılama önerdi bende denemeye karar verdim 2. Ayımda hamile kaldım şükürler olsun aynı zamanda bende tiroid yani tsh yüksekti onun ilacına devam ettim

ben daha önce inofolic kullanıyordum ama yanında bir şey kullanmıyordum. 3 aydır folidays kullanıyorum. geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum işe yaramadı. yaklaşık 1 haftadır clife kullanmaya başladım, yanında folidays'e devam ediyorum. hayırlısı bakalım

Folidays’in içeriği ne canım? İnofolic günde kaç defa kullanmıştın? Folidays daha mı etkili olduğunu düşünüyorsun

Bende kullanıyorum 2 kutu bitirdim geçen ayda aşılama oldum hatta tutmadı elimde 2 kutu daha var yeniden başladım regl le bi umut kullanıyorum sayfasındaki yorumları okudukça 15 gün kullandım hamile kaldım yazıyor kimi kimide etki etmiyor diye şikayet ediyor biri ona cevap vermiş etki süresi kişiden kişiye değişir yavaş yavaş onarıyor felan yazmış bide bende pko var hormonlarım düzensizdi tsh 1.9 prolaktin 17 ye düşmüş ama işte yumurta çatlatma tedavisi gördüm işe yarıyor mu yaramıyor mu paramız boşa mı gidiyor bilmiyorum

folidays bu. İnofolic günde 2 kere kullanmıştım. Bunu 1 kere içiyorum.

C life ilk kullanımdan bildiriyorum kızlar, gebelik olmadı henüz bizim erkek inferlite sorunumuz var ama ben yine de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Ben c life ın faydası olduğunu düşünüyorum öncelikle ovulasyon zamanı yumurtlama günü her zamankinden daha yogun uzayan bir akıntı oldu. Bu ay boyunca cinsel istekte artış oldu ben de baya ona mı bağlı bilemiyorum.
reglim de gecikme olmadı regl kanamam bu ay kahverengi lekelenme ile başlamadı hatta hiç kahverengi gelmedi sanırım oda macunun etkisi.

Ben bu ay c life kullandım. Geçen ay çatlatma iğnesi olduğu ve progesteron kullandığım için adetim tam bir hafta gecikmişti. Adetim yaklaştığı zaman kullanmayı bıraktım. Şu an normal adet tarihi üzerinden iki gün geçti. Yumurtlama takibimi tam yapamadım. Vücudumda şişlik hissediyorum adet olacağımı düşünüyorum. Bu ay gününde gelir diye düşünmüştüm ama henüz başlamadı bekliyorum. Gebelikle ilgili hiçbir belirti olmadığı için gebe olduğumu sanmıyorum. Kendimi beklenti içine sokmamak için de test yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…