Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede ya 9 gündür kullanıyorum tık yokİlk defa duyuyorum ama emin olun benim fikrimce bunlar hiçbir işe yaramıyor.
Bugün regl oldum ben tarlusal ile çok şükür.bencede ya 9 gündür kullanıyorum tık yok
banada doktorum tarlusal verdi dün akşam başladımBugün regl oldum ben tarlusal ile çok şükür.
gerçekten yaa vücudumda yoruldu artıkHayırlısıyla sizde olursunuz inşallah
Ben şuan tarlusal adet söktürücü kullandığım için bıraktım, önermediler.Bende dün kullanmaya başladım şifa ve vesile olur inşallah pcos var bende
Bende dün kullanmaya başladım şifa ve vesile olur inşallah pcos var bende
Umudunuzu kesmeyin kızlar. Ben 3 ay kullandım hamile kaldım Allah'ın izniyle. Polikistik overdim bu aradagerçekten yaa vücudumda yoruldu artık
of ya bakalım artıkUmudunuzu kesmeyin kızlar. Ben 3 ay kullandım hamile kaldım Allah'ın izniyle. Polikistik overdim bu arada
Ben Clife faydasını görüp hamile kalanlardanim kesinlikle pes etmeden duzenli kullanıma devam edin. Yumurta kaliteme ve kistime faydası oldu çok şükür yavrumu kucağıma aldımMerhaba arkadaşlar hamile kalmak için c life macun karışımı aldım, 3 aydır adet olmadım testim negatif dün başladım saba akşam çay kaşığı içiyorum. içip hamile kalan var mı? tadıda çok kötüüü![]()
Ben 1 ay kullandım muayenem vardı doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi direkt açıkçası bende bıktım herşeyden tüp bebek için evrak topluyorum şimdiUmudunuzu kesmeyin kızlar. Ben 3 ay kullandım hamile kaldım Allah'ın izniyle. Polikistik overdim bu arada
Ben de kullanmaya başladım yeni, yürüyüş yapmıs mıydınızBen Clife faydasını görüp hamile kalanlardanim kesinlikle pes etmeden duzenli kullanıma devam edin. Yumurta kaliteme ve kistime faydası oldu çok şükür yavrumu kucağıma aldım
Rabbim yardımcınız olsunBen 1 ay kullandım muayenem vardı doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi direkt açıkçası bende bıktım herşeyden tüp bebek için evrak topluyorum şimdi
Amin inşallah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRabbim yardımcınız olsun
Evet su ve yürüyüş yapmıştım düzenliBen de kullanmaya başladım yeni, yürüyüş yapmıs mıydınız