Sabah akşam kullanmak gerekiyor bu ay bende kullanıyorum bir umut bakaljmreglimin 3. günü kullanmaya başladım günde bir defa sabahları alıyorum kahvaltıdan önce bakalım nolcak
Akşamları da içicem bilmiyodum bende sanki bağırsaklarımı bozduSabah akşam kullanmak gerekiyor bu ay bende kullanıyorum bir umut bakaljm
Yapmışken tam olsun alışır bağırsağın bence akşamları da yeAkşamları da içicem bilmiyodum bende sanki bağırsaklarımı bozdu
Bende adetliyken başladım yumurtlama günümü bekliyorumBende meraktayimkullanmaya baslicam, adeti bekliorum
yicem bugün unuttum yemeyi ama yarın sabah akşam yicemYapmışken tam olsun alışır bağırsağın bence akşamları da ye
Pozitifi bizde goruruz insallah, bgun basliorum bndeBende adetliyken başladım yumurtlama günümü bekliyorum
Selam canim, gecikmeyle beklenen geldimi acabaıkızlar ben clife ı reglimin ilk günü başladım yumurtlamada bıraktım. normalde 24 günde olurum regli. 5 aralıkta oldum regliyi 29unda olmam lazımdı hala olmadım.böyle bir durum yaşayan oldumu
2 gün gecikti. şimdi tüp bebeğe başladım.bakalım 1 ay kullandım etkisi oldu mıSelam canim, gecikmeyle beklenen geldimi acabayada adetin kaç gün gecikti, kimisinde gecikmeler yapiomus bu macun
Kullanmayi biraktim, simdi adet bekliorum bakalimKızlar sonuç alan var mı durumlar nasıl
Allahım nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle gel.Kullanmayi biraktim, simdi adet bekliorum bakalim
Insallah, cok isterim surda evet e basmayiAllahım nasip etsin inşallah hayırlı haberlerle gel.
Hamile kalan olursa burdan yazsın kızlar ben çok merak ediyorum gerçek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?