C-life sipariş ettim*

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Bismillahirrahmanirrahim. 💜 Kızlar yasadıgım kimyasaldan sonra bu macundan siparis ettim. Daha önce de kullanmıstım yumurtlamayı net hissetmiştim ama dıs gebelik olmustu. Rabbim kimseye ve bana da bir daha yasatmasın insallah. Sizin yorumlarınız nedir

Bismillahirrahmanirrahim. 💜 Kızlar yasadıgım kimyasaldan sonra bu macundan siparis ettim. Daha önce de kullanmıstım yumurtlamayı net hissetmiştim ama dıs gebelik olmustu. Rabbim kimseye ve bana da bir daha yasatmasın insallah. Sizin yorumlarınız nedir
Bende sipariş ettm bakalm başlıcam yazarım sana ben adette gormuyorm fsh 40 larda yumurta yok buyumuyor

Bende sipariş verdim yarın gelecek büyük ihtimalle Rabbim güzel sonuçlandırsın 🙏

Çok iyi yapmışsın ben nedense çok güveniyorum bu macuna, yumurta kalitesini arttırıyor. Hadi saplıkla gelsin inşallah kuzucuğun...

Çok iyi yapmışsın ben nedense çok güveniyorum bu macuna, yumurta kalitesini arttırıyor. Hadi saplıkla gelsin inşallah kuzucuğun...
Bugün iki kaşık yedim kasıklarımda hafif hafif agri hissediyorum insallah bakalım tesekkurler🙏

Bu arada ovülasyon testi ile yumurtlamanı takip et mutlaka. Belki macunun etkisiyle yumurtlaman erken falan olabilir...
Geçen çarsambadan beri ovulasyon testi yapiyorum 4 gün cok koyu cıktı sonra siliklesmisti dün gece yine yaptım kopkoyuydu hiç bir sey anlamadım bu isten

Anladım bende c life aldım merak ettim durumunuzu umarım yakın zamanda nasip olur bize ve isteyen herkese 🙏
İlac kullanmaya basladigim icin ara vermek zorunda kaldim ama 3 aydır olmayan adetim 5 gün macun yeme sonucunda oldu cok şükür devam edecegim 🙏

İlac kullanmaya basladigim icin ara vermek zorunda kaldim ama 3 aydır olmayan adetim 5 gün macun yeme sonucunda oldu cok şükür devam edecegim 🙏

Ne güzel benimde adetlerim çok geç oluyor 2 ay düzene girdi gibi oldu şimdi tekrar 45 46 ları buldu yumurta tembelliği var bende de siz yumurta uyarıcı ilaç mı kullanıyorsunuz

Ne güzel benimde adetlerim çok geç oluyor 2 ay düzene girdi gibi oldu şimdi tekrar 45 46 ları buldu yumurta tembelliği var bende de siz yumurta uyarıcı ilaç mı kullanıyorsunuz
Yok hiç ilaç kullanmadım macunu aldım 5 gün yedim birde maydonoz suyu ictim belki vesile olmustur ikiside

Merhaba hanımlar hamile kalan var mı ?benim adet zamanım kasık ağrılarım var beklemedeyim sizler naptiniz

Merhaba hanımlar hamile kalan var mı ?benim adet zamanım kasık ağrılarım var beklemedeyim sizler naptiniz
Merhaba . Benimde kasik agrilarim var adetim gecikti goguslerim cok hassas ve dolgun ayın 15 inden beri ama kan ve idrar negatif cikiyor bekliyorum bende

Birde kasiklarimin arkasi agriyo yani belim degilde kasığımın hizasinda arka taraflar. Bacaklarımda sızlıyor . Hicte keyfim yok yerimden kalkasim gelmiyor insallah bebektendir

Birde kasiklarimin arkasi agriyo yani belim degilde kasığımın hizasinda arka taraflar. Bacaklarımda sızlıyor . Hicte keyfim yok yerimden kalkasim gelmiyor insallah bebektendir
Inşallah öyledir ben hamileyim elhamdullilah rabbim nasip etti p.tesi muayeneye gideceğim darısı sizlere olsun inşallah

Back
X