Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaç nekafamçokkarıştı
hay allah yakında çip çıkarırlar :roflol:
yavaş yavaş açıyorlar insanı yakında I-string çıkar arka komple açık ön kapalı![]()
Ön tarafa incir yaprağı takıp gezeceğimiz günler yakındır..
aslında bazı gece kıyafetleri için süper bişey ..tabiki günlük kullanımda zordur ...ama ..düşünsenize abiye bi elbise giyiyosunuz iç çamaşırınızı izleri elbisenin bütün güzelliğini yok ediyo ..çamaşır giymiyosunuz rahat edemiyosunuz ..özel kullanım için benim fikrim ..güzel ...
o ne la
insanin kıçına kaccak gibi duruyo![]()
çok ilginç bişey hiç rahat değildir.lülülülülülü yakında hiç bişey giymeyeceğiz sanırım:roflol::roflol:
ilk zamanlar insan alışmadığı için biraz zorlanıyo ama alıştıktan sonrada öyle rahatki bu sefer normali rahatsız ediyor,,tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.....
tuhaf ve ilginç birşey
nasıl giyilirki
düşer müşer bu düşünsenize
önemli bir gunde giymişsin gece elbisesinin altına pat diye yere iniyor
:lepi:
Yaaa... cikacak die korkarim :tomato: G-string'den en azindan duruoooo :sm_confused:
Tehlıkeliiiiiii
Düşebülüüüüüü
Arkadakı tel nemden küflenebilüüüüü
Tel egılerek ıcerı gaçabilüüüü
yakında x string çıkartacaklar. görünmez string![]()
modele bi güldüm, yorumlara ayrı bir güldüm, çok yaşayın emi,:roflol::roflol::roflol:
paylaşan ve yorum yapanlara kocaman teşekkürler a.s...
sabah sabah koptum resmen:roflol:..
yalnız hakketen pek güvenli bişeye benzemiyor, bi düğünde bunla hoptek, kolbastı yaparken düşebileceğimiz durumları hayal ediyorumda:1shok:
amanin evlerden ırah:kedi:
ay ay ay bu ne yaaa:))) ama ben denemek isterim...enteresan
bununla cok güzel sac topuzu olur baska bi ise yaramaz ...valla bi tarafina batar insanin :sm_cool: