Arkadaşlar selam
Cilt bakımı rutini o kadar türediki;sürekli yeni bir şey çıkıyor . Eskiden peeling nemlendirici ve güneş kremi vardı ve halen sadece bunları kullanıyorum. Şimdi hynoloik asit c vitamini serumu bla bla … beynim yandı . Güneş lekeleri için hangisi etkili ya da cildi parlatmak için? C vitamini mi ! O zaman diğeri ne ! Nolur beni aydınlatın . Bir de bu şar yaz mevsiminde de kullanılır mı, üzerine güneş kremi uygulayarak yine ?
Cilt bakımı rutini o kadar türediki;sürekli yeni bir şey çıkıyor . Eskiden peeling nemlendirici ve güneş kremi vardı ve halen sadece bunları kullanıyorum. Şimdi hynoloik asit c vitamini serumu bla bla … beynim yandı . Güneş lekeleri için hangisi etkili ya da cildi parlatmak için? C vitamini mi ! O zaman diğeri ne ! Nolur beni aydınlatın . Bir de bu şar yaz mevsiminde de kullanılır mı, üzerine güneş kremi uygulayarak yine ?
Hyaluronik asit kuru ve sivilcesi olmayan (sivilceyi arttırabilir) ciltler içindir.Nemlendiricinin üzerine uygulanınca nemi tutuyor yani daha uzun süre nemli tutuyor cildi.C vitamini de cildi aydınlatıyor ve lekeleri açıyor ayrıca güneş kreminin koruyuculuğunu arttırır.Bir dermatologtan sadece sabahları uygulandığını duymuştum.Bu yüzden sabah nemlendirici sürdükten sonra c vitamini üstüne güneş kremi sürüyorum.C vitaminin kozmetik ürünlerinden değil de eczane de satılan redox c vitamini ampülünü kırıyorum yarısını kullanıyorum.Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.