ca 125 değerim 568 çıktı böyle olan varsa yardım edin lütfen

Kelebek_10

.....
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
1.495
774
36
kızlar ca125 değerim 568 çıktı çikolata kistim var doktor ameliyat olman gerek dedi daha önce bu tahlil sonucu bukadar yüksek çıkan varmı yumurtalık kanseri riskim olabilir mi sizce ?

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşaallah benim ca 598 di ameliyat oldum borderline tümor çıktı sağ yumurtalığım alındı.ca herşeyden yükselebiliyo sadece bu değerle tanı konmuyor malesef kesin tanı için ameliyat olman gerekiyor ve dr unu çok iyi seçmen gerekiyor

ca 125 değeri tek başına herhangi bir hastalığın teşhisi için yeterli değildir. bir çok sebepten dolayı yükselme gösterebilir. örneğin adet olmanız hamile olmanız pco olmanız vb gibi. dolayısıyla bu değere bizim burda şu sebepten dolayı yükselmiştir dememiz hiç doğru olmaz. en doğru cevabı ancak doktorunuz verir. burdan söylenen hiçbir cevap sizin nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlememeli!!!!

çikolata kistim var değer o yüzden bu kadar yüksekmiş ameliyat olacağım ancak nerede olacağım hangi doktora gideceğim bilemiyorum

çikolata kistim var değer o yüzden bu kadar yüksekmiş ameliyat olacağım ancak nerede olacağım hangi doktora gideceğim bilemiyorum

canım biliyorsun benimde çikolata kistim var hemde baya çok . benimde yüksek çıktı ama doktorum endişelenme kistten dolayı böyle yüksek gözüküyordur dedi . çok ararştırdılar bişey çıkmadı . konsey toplandı sonuç açıklandı
şimdi gebelik için tedaviye başladık .
haftaya rahim filmim çekilcek bismillah .

X