Çaba…. Umut….

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.414
968
53
27
Ne kadar tuhaf duyguymuş bu insan denemedikçe hiç başına gelmeyecek sanıyor ailede çevrede herkesin çocuğu olurken benim nasibimde yokmuş demekki. Düşünüyorum da hayatımdaki her şey için o kadar çabaladım ki öyle sonuca vardım. Bebek de çaba gerektiriyor galiba en azından benim için…Nedense bazen pes etmek istiyorum. İnsan üzülüyor herkesin kolayca yapabildiği şeyi yapamamasına. Kendiliğinden veya tedavi ile bebeği olan herkes nasıl şanslı. Keşke bilseler #anneolmak

Ne kadar tuhaf duyguymuş bu insan denemedikçe hiç başına gelmeyecek sanıyor ailede çevrede herkesin çocuğu olurken benim nasibimde yokmuş demekki. Düşünüyorum da hayatımdaki her şey için o kadar çabaladım ki öyle sonuca vardım. Bebek de çaba gerektiriyor galiba en azından benim için…Nedense bazen pes etmek istiyorum. İnsan üzülüyor herkesin kolayca yapabildiği şeyi yapamamasına. Kendiliğinden veya tedavi ile bebeği olan herkes nasıl şanslı. Keşke bilseler #anneolmak
Cok çok haklısın psikolojikmen kadın artık kendini suçlama pozisyonuna geçiyor
Neden olmuyor diye sürekli bı sorgulama şekli
Ama umut her zaman vardır Rabbimden Ümit kesilmez bu bı imtihan ve bu durumdan tevekkül etmeliyiz sabretmeliyiz
Dilimizde sadece tek bir dua "Rabbim vekilim sensin en hayırlı zamanı sen bilirsin sabrimin çabamin sonunda beni müjdelendir sen ol dersin olur sadece sabrediyorum ve hayırlı zamanı bekliyorum hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et rabbim" Ben ve benim gibilerin duasını kabul et rabbim🤲🏻

Back