çabalamalı mıyım?

Bence çoktan vazgectigini düşündu çabalamadigin için bozulmuş gibi ..tabi o ayrılmış ben olsam sanırım dönmezdim.

Biraz daha bekle bakalım.sevıyorsa zaten sana bunu belli eder.bı msjla bı bakışla yapardı dıye dusunuyorum.
Eskisi gibi olamıyorum derken? Sevgisimi azaldı. Yada kafasında soru işaretlerimi var

Eskiye dönmek kadar insanı pişman eden bir şey olduğunu sanmıyorum.
Denendi olmadı ve bitti.
Eski Türk filmlerindeymiş o pişmanlıklar vs.
15 yaşında flört eder ayrılırsın 35 inde görünce artık olgunlaşmışsındır denersin tamam.
Ama bu öyle bir durum değil.
Yeni hayatlara yelken açma vakti,diyorum.

Gidenin dondugunu gormedim. Erkekler bitirince kafasinda da bitiriyor. Eski sevgiliyle arkadas da kalinmiyor. Arkadas kaldigin surece icinde hep o umut olacak bos yere bekleyeceksin. Kafandan silip hayatina yeni birini dahil edemeyeceksin arkadas kaldigin surece.

Beklemek ne zor değil mi?Evliyken de beklersin.Eşimle sevgili olmak zor olmalı şükür hemen evlendik adım atmaz kendisi delirtir beni:)

merhabalar herkeslere

2 ay önce terkedildim. 7 aylık bir ilişkimiz vardı öncesinde de uzun bir arkadaşlık. ilişkiye başlayınca çok tartışmaya başladık her şey için. 7 ay sonra olmuyor ben eskisi gibi değilip dedi ayrıldı. ilk istemedim sonra eskisi gibi değilimi duyunca tamam sen bilirsin o zaman dedim. arkadaşlığımızı bozmayacağız deyip ayrıldık.

ben hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum.her şey yolunda mutlu imajı çiziyorum takmıyormuşum gibi.görünce selam veriyorum gayet normal bir şekilde.

gel gelelim o çok garip davranmaya başladı. arkadaş ortamında hiç konuşmuyor denk gelirsek gözlerini kaçırıyor. hiç yapmaz dediğim şeyi yapıp faceden silmiş beni. olgun bir insan bu arada hiçbir şekilde eski sevgilim hemen silmeliyim demez. yeni biri mi var diye düşündüm ama yokmuş öğrendim bir şekilde.

bir yandan acaba içi acıyor mu bir adım atsam düzelir miyiz diye düşünüyorum bir yandan o ayrıldı pişman olmuş olsa gelirdi herhalde sadece beni görmek istemiyor diye vazgeçiyorum.bir yandan çok seviyorum bir yandan benim çabamla barışsak ne olacak,yine kavga gürültü sonu yine aynı olacak diyorum. görünce selamlaşmaktan başka bir iletişimimiz yok en azından hala sevdiğime dair bir mesaj göndermeli miyim?

kısacası bana bir şeyler önerir misiniz? napardınız yerimde olsanız?
Seni aklindan cikarma çabasi olabilir bu beceremezse doner zaten sen hayatina devam et bisey yapma

Seni aklindan cikarma çabasi olabilir bu beceremezse doner zaten sen hayatina devam et bisey yapma
İşte becerememesini sağlamak için bi şeyler yapmam gerekir mi ? :( tabi gidip konuşmam bu saatten sonra gel yeniden deneyelim diye ama onun bana dönmesini sağlayacak en azından sevdiğimi gösterecek bir şeyler ?

Gidenin dondugunu gormedim. Erkekler bitirince kafasinda da bitiriyor. Eski sevgiliyle arkadas da kalinmiyor. Arkadas kaldigin surece icinde hep o umut olacak bos yere bekleyeceksin. Kafandan silip hayatina yeni birini dahil edemeyeceksin arkadas kaldigin surece.
Sorun orda zaten ben ayrılmak istemedim o istedi. Ben takmıyormuş gibi arkadaş kalabiliyorum o sanki hala seviyormuş da görmek istemiyormuş gibi arkadaş kalamıyor. Bu benim ondan vazgeçebilmemi de engelliyor, bitmedi dönecek diye düşünüyorum hep

Sorun orda zaten ben ayrılmak istemedim o istedi. Ben takmıyormuş gibi arkadaş kalabiliyorum o sanki hala seviyormuş da görmek istemiyormuş gibi arkadaş kalamıyor. Bu benim ondan vazgeçebilmemi de engelliyor, bitmedi dönecek diye düşünüyorum hep
O yuzden bekleme. Yoluna devam et. Gormemezlikten geliyorsa sen de hayatindan sil cikar.
Seninle arkadas kalalim cumlesi hikaye, seni bekletip cepte tutmak icin. Hayatinin iplerini eline al. Kendi hayatinin kontrolu kendinde olsun. Kimsemin opsiyonu olma. Bittiyse bitmistir. Gittiyse gitmistir. Dunyanin sonu degil. O giderse baskasi gelir. Sen yoluna devam et. Bir kisiligin durusun olsun. Sevgiyle kal.

Aradan iki ay geçmiş acın hafiflemiştir en azından. Sen bir adım atsan ve olumsuz yanıt alsan daha büyük bir yıkıma uğrarsın. Ayrılmayı isteyen de o olduğu için adımı ondan beklemeni ama bu süre zarfında hayatına bakmanı tavsiye ederim.

Ben mesela korkuyorum bi şey desem olumsuz yanıt alırsam ne yaparım diye, tabi terkedilen taraf benim böyle korkum olması normal ama bu korkuyla hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum. Onda da onun da umrunda değil beni tersleyecek bi şey desem izlenimi oluşturmuş olma ihtimalim var. Bu yüzden en azından elimden bir şey gelsin istiyorum seviyorsa beni.
Sevmiyorsa zaten biliyorum yaptığım her şey beni daha çok üzecek :(

Aradan iki ay geçmiş acın hafiflemiştir en azından. Sen bir adım atsan ve olumsuz yanıt alsan daha büyük bir yıkıma uğrarsın. Ayrılmayı isteyen de o olduğu için adımı ondan beklemeni ama bu süre zarfında hayatına bakmanı tavsiye ederim.
Ondan adım bekledikçe o daha çok kaçıyor benden, hayır anlamıyorum bu kadar ne yaptım :( çok rahatına düşkün en ufak hayatına karışacak bir şey dediğimde öyle böyle olay olmuyordu da ne biliyim bu kadar çabuk git istemiyorum demesi çok garip :(

Back
X