- Konu Sahibi starimlsls
Merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
his anlamında söylemiştiBiraz daha bekle bakalım.sevıyorsa zaten sana bunu belli eder.bı msjla bı bakışla yapardı dıye dusunuyorum.
Eskisi gibi olamıyorum derken? Sevgisimi azaldı. Yada kafasında soru işaretlerimi var
Ozamn boşver.hiç kafana bile takma.inan değmiyor!his anlamında söylemişti![]()
Seni aklindan cikarma çabasi olabilir bu beceremezse doner zaten sen hayatina devam et bisey yapmamerhabalar herkeslere
2 ay önce terkedildim. 7 aylık bir ilişkimiz vardı öncesinde de uzun bir arkadaşlık. ilişkiye başlayınca çok tartışmaya başladık her şey için. 7 ay sonra olmuyor ben eskisi gibi değilip dedi ayrıldı. ilk istemedim sonra eskisi gibi değilimi duyunca tamam sen bilirsin o zaman dedim. arkadaşlığımızı bozmayacağız deyip ayrıldık.
ben hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum.her şey yolunda mutlu imajı çiziyorum takmıyormuşum gibi.görünce selam veriyorum gayet normal bir şekilde.
gel gelelim o çok garip davranmaya başladı. arkadaş ortamında hiç konuşmuyor denk gelirsek gözlerini kaçırıyor. hiç yapmaz dediğim şeyi yapıp faceden silmiş beni. olgun bir insan bu arada hiçbir şekilde eski sevgilim hemen silmeliyim demez. yeni biri mi var diye düşündüm ama yokmuş öğrendim bir şekilde.
bir yandan acaba içi acıyor mu bir adım atsam düzelir miyiz diye düşünüyorum bir yandan o ayrıldı pişman olmuş olsa gelirdi herhalde sadece beni görmek istemiyor diye vazgeçiyorum.bir yandan çok seviyorum bir yandan benim çabamla barışsak ne olacak,yine kavga gürültü sonu yine aynı olacak diyorum. görünce selamlaşmaktan başka bir iletişimimiz yok en azından hala sevdiğime dair bir mesaj göndermeli miyim?
kısacası bana bir şeyler önerir misiniz? napardınız yerimde olsanız?
İşte becerememesini sağlamak için bi şeyler yapmam gerekir mi ?Seni aklindan cikarma çabasi olabilir bu beceremezse doner zaten sen hayatina devam et bisey yapma
Sorun orda zaten ben ayrılmak istemedim o istedi. Ben takmıyormuş gibi arkadaş kalabiliyorum o sanki hala seviyormuş da görmek istemiyormuş gibi arkadaş kalamıyor. Bu benim ondan vazgeçebilmemi de engelliyor, bitmedi dönecek diye düşünüyorum hepGidenin dondugunu gormedim. Erkekler bitirince kafasinda da bitiriyor. Eski sevgiliyle arkadas da kalinmiyor. Arkadas kaldigin surece icinde hep o umut olacak bos yere bekleyeceksin. Kafandan silip hayatina yeni birini dahil edemeyeceksin arkadas kaldigin surece.
O yuzden bekleme. Yoluna devam et. Gormemezlikten geliyorsa sen de hayatindan sil cikar.Sorun orda zaten ben ayrılmak istemedim o istedi. Ben takmıyormuş gibi arkadaş kalabiliyorum o sanki hala seviyormuş da görmek istemiyormuş gibi arkadaş kalamıyor. Bu benim ondan vazgeçebilmemi de engelliyor, bitmedi dönecek diye düşünüyorum hep
Ondan adım bekledikçe o daha çok kaçıyor benden, hayır anlamıyorum bu kadar ne yaptımAradan iki ay geçmiş acın hafiflemiştir en azından. Sen bir adım atsan ve olumsuz yanıt alsan daha büyük bir yıkıma uğrarsın. Ayrılmayı isteyen de o olduğu için adımı ondan beklemeni ama bu süre zarfında hayatına bakmanı tavsiye ederim.