• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çabalaymış.....

Rhsalhmsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
85
10
3
ya arkadaşlar niye çabaladığımız halde görülmüyoruz bunu anlayamıyorum. Erkek arkadasım eskiden bana çok yakındı ne biliyim cidden bana aşık olduğunu hissedebiliyodum hiç beni üzmezdi üzmek istemezdi. Ama bu sıralar ben çok çabaladım sendende bişeyler olsun istiyorum diyo. Ben çok rahat bi kız değilim iki haftada bi anca bulusabiliyorum ama bu onu sorun ediyo artık sen istediğinde bende bulusmıycam nasılsa hep sen istediğinde bulusuyoruz diyo. Napıcam bilmiyorum çıkmazın içindeyim ayrılmak istiyorum artık yoruldum bende çabalıyorum ama bu onu görmüyo hep kendi çabalıyo zannediyo ama bi yandan onu çok seviyorum 7 aydır sevgiliyiz napıcam lütfen yardım edin

Niye buluşamıyorsun? Mantıklı bir sebebi varsa bunu onla paylaşıyor musun? Anlayışla karşılamaıs lazım, baştan da şartları buydu. Seni böyle kabul etti. Eğer bir sebebin yoksa veya onla paylaşmıyorsan yanlış anlayabilir
Geçerli bir gerekçen varsa seni zorlamamalı. Minimum 23 yaşın altındaysanız zaten daha çocuktur o.

Neden 2 haftada bir buluşuyorsunuz?
Aileniz mi izin vermiyor dışarı çıkmanıza, çünkü sevgiliyle haftada bir iki kez buluşmak rahat kız yapmaz o yüzden.
Erkek arkadaşınız buluşamama durumundan sıkılmış olabilir.

Ben 18 o 20 yaşında. Aile tarafından pek rahat değilim tek çocuğum ve ailenin tek kızıyım ben üstümde fazla baskı var ve bunu o da biliyo. Bazen hiç sorun etmezken arada böyle sorunlar çıkıyo bi öyle bi böyle anlıycağınız. Artık yoruldum ayrılmak istiyorum ama bi yandan onu çok seviyorum benim ondan başka kimsem yok ben sadece ona sığındım her anımda ailemle aram çok iyi değil ona sığınmıştım ama o da böyle yapınca fazlasıya yoruldum

Ben 18 o 20 yaşında. Aile tarafından pek rahat değilim tek çocuğum ve ailenin tek kızıyım ben üstümde fazla baskı var ve bunu o da biliyo. Bazen hiç sorun etmezken arada böyle sorunlar çıkıyo bi öyle bi böyle anlıycağınız. Artık yoruldum ayrılmak istiyorum ama bi yandan onu çok seviyorum benim ondan başka kimsem yok ben sadece ona sığındım her anımda ailemle aram çok iyi değil ona sığınmıştım ama o da böyle yapınca fazlasıya yoruldum

minik bir abla ricası,
kimseye sığınmayın.

yaşınız çok küçük henüz, sığındığınız kişinin de öyle.
hayatınız değişecek, beklentileriniz değişecek, zevkleriniz değişecek. karakteriniz oturmadan böyle beylik laflara gerek yok.

şu anki durumda size anlayış göstermeli, göstermiyorsa kendi bilir.
aileyi karşınıza lamyın derim aranız iyi olsa da olmasa da.

Bazen diyorum ki gercek seven yarim saat de olsa sukreder gorebildim diye :/ Sevdigi uzulmesin diye cabalar diyorum :/ anlar sabirli davranir :/ sanki keyfinden bulusamiyosun sana boyle tavir sergiliyo elindekinide kaybediyo acik acik sakince konus istersen bu tavirlarinin seni yordugunu elinden geleni yaptigini hala anlamayip daraltiyosa bencillik yapiyo

Ben hemsirelik okuyorum ama o malesef okumuyor pasta sanatıyla uğraşıyor. 18 ve 20
Yaslariniz cok kucuk daha canim ailenin cok fazla bulusmani istememesi normal,okuyormussun derslerinle ilgilenmen birinci onceligin olmali,mezuniyet durumlariniz da denk degil anladigim kadariyla sevgilin okumamis,seni anlamasini bekleyemeyiz

Zaman geçtikçe sizden beklentileri artmış ve kısıtlı sürede o beklentileri gerçekleştiremediği için vızırdanıyordur. Halinizden anlamıyorsa yol verin gitsin.

Tam şimdi ayrıldık ve inanın umrunda bile olmadı biterse bitsin dedi. Ben burda kahrımdan ölürken kim bilir o şimdi neler yapıcak , çok kötüyüm :(

Şu sığınma lafını bir bıraksın kadınlar allah aşkına sığıntı m7sınız besleme misiniz mülteci misiniz....şu adamlara bunca anlamı yüklemeyin sonra başınızdan indiremiyorsunuz.

ya arkadaşlar niye çabaladığımız halde görülmüyoruz bunu anlayamıyorum. Erkek arkadasım eskiden bana çok yakındı ne biliyim cidden bana aşık olduğunu hissedebiliyodum hiç beni üzmezdi üzmek istemezdi. Ama bu sıralar ben çok çabaladım sendende bişeyler olsun istiyorum diyo. Ben çok rahat bi kız değilim iki haftada bi anca bulusabiliyorum ama bu onu sorun ediyo artık sen istediğinde bende bulusmıycam nasılsa hep sen istediğinde bulusuyoruz diyo. Napıcam bilmiyorum çıkmazın içindeyim ayrılmak istiyorum artık yoruldum bende çabalıyorum ama bu onu görmüyo hep kendi çabalıyo zannediyo ama bi yandan onu çok seviyorum 7 aydır sevgiliyiz napıcam lütfen yardım edin
Yavrum yaş kaç. Ergenimsi hareketler seziyorum

Back
X