- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Kizlar biraz ilgi gorursem hemen alisiyorum, baglaniyorum. Bu kisa bir zaman olsa da .sonra olmayinca da uzuluyorum Benim gibi olan var mi. Ya da ben niye böyleyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben de yasiyorum yasiyorum yok anam ders almiyorum can cikar huy cikmaz misaliAilemde hiç sevgi eksikliği yaşamamış olmama rağmen ben de böyleydim belli bir yaşa kadar. İki gün konuştuğum kişiye bağlanır, ayrılsak depresyona girerdim, yemeden içmeden kesilirdim falan :)
Ama sonra geçti, insanlardan soğudum ve geçti :)
Bende çaput bağlama anladım, aynı hayal kırıklığını içimde hissediyorum.Çubuk bağlama okudum, o neymiş laa diye geldim. Hayal kırıklığı yaşıyorum şu an.
Genelde ilgiye ve sevgiye doymamış insanlar kolay bağlanırlar. Böyle bir sorununuz var mı? Aile ilişkileriniz, arkadaş ilişkileriniz nasıl mesela?
Sizi seven cok mu oldu yani aileniz de cok mu sevgi gordunuz![]()
E normal olarak. Normali bu değil mi zatenSizi seven cok mu oldu yani aileniz de cok mu sevgi gordunuz![]()
Yok yani nasil seviyor mesela sevilince sevgi ihtiyaci mi hissetmiyorsunuz merak ettim sordumÇok mu enteresan sevgiyle büyütülmüş çocuklar olmak? Niye bu kadar şaşırdınız?
Yok yani nasil seviyor mesela sevilince sevgi ihtiyaci mi hissetmiyorsunuz merak ettim sordum
Annem babam sevgi dolu, ilgili insanlardı ama erken yaşta kaybettim onları. Bende ilgi, sevgi açlığı şeklinde değil de tam tersi şekilde etki etmişti. Uzun süre kimsenin ilgisine sevgisinde tahammül edemedim. Bu da ayrı bir delilik çeşidi. Terapiyle, hayatıma giren insanların desteğiyle filan atlattım. Sizin de atlatmanız gerekiyor, çünkü karşınızdaki dünyanın en iyi insanı da olsa hayatınızın merkezinde olmamalı. Merkez sizsiniz. Diğer türlü olunca tavizlerin, fedakarlıkların şeyi çıkıyor.Sizi seven cok mu oldu yani aileniz de cok mu sevgi gordunuz![]()
Sevgi ihtiyacı başka, açlığı başka ama. Sevgiye ihtiyaç duyan insan bunu elde etmek için her zaman nasılsa öyle davranır. Aç insan kendini unutur, karşı tarafı mutlu etmeye odaklanır. O mutlu olsun ki beni daha çok sevsin çabasındadır sürekli. Çevremde böyle örnekler var. Ve cidden yıpratıcı bir durum.Yok yani nasil seviyor mesela sevilince sevgi ihtiyaci mi hissetmiyorsunuz merak ettim sordum
Kizlar biraz ilgi gorursem hemen alisiyorum, baglaniyorum. Bu kisa bir zaman olsa da .sonra olmayinca da uzuluyorum Benim gibi olan var mi. Ya da ben niye böyleyim![]()
Kizlar biraz ilgi gorursem hemen alisiyorum, baglaniyorum. Bu kisa bir zaman olsa da .sonra olmayinca da uzuluyorum Benim gibi olan var mi. Ya da ben niye böyleyim![]()