Cabuk Baglanma

Kizlar biraz ilgi gorursem hemen alisiyorum, baglaniyorum. Bu kisa bir zaman olsa da .sonra olmayinca da uzuluyorum Benim gibi olan var mi. Ya da ben niye böyleyim 🙄
Psikologlar bosuna cocukluguna inmiyor insanin. Belli ki cocukluk doneminde ya anne ya baba yeterince sevgi gostermemis

Aile ilişkiniz nasıl, çocukluğunuzda kendinizi güvensiz yalnız hissediyor muydunuz?
Düzeltme : yukarıda cevaplamışsınız şimdi gördüm. Bu aileyi suçlayacak ya da çok üzülecek bir şey değil bence. İnsanlar da hayvanlar da kendilerini en güvende hissettikleri yere sığınıyor. Ailede güvensiz hissedince başka bir kişide bunu aramak normal bir şey. Mesela sorunlu aile çocuklarının yanlış arkadaş seçimi ve madde kullanımı gibi. Kesin çözüm değil ama size gerçekten değer veren insanları tanıdıkça bu sorunun üstü tozlanıyor merak etmeyin
Yok ailemi suclamiyorum zaten onlar benim en degerlilerim iyi ki varlar ❤

bi bende yok bundan.
hayatta kimseye olmazsa olmaz gozuyle bakma ya.
ilgi gösteriyosa göstersin, sen hep gidecek bağlanmam gözuyle bak.
bence kendini salıyosun ondan öylesin.
hayatta en hakiki şey, kontrol, kontrol, kontrol.
hep kontrol altında tut kendini.
duygular değişir guvenme, uzulmemek için bağlanma.
Bazilarinda hem duygu hem mantik vardir. Bazilarin da ise sadece mantik. Ben de sadece duygu var bundan da kaynakli

bi bende yok bundan.
hayatta kimseye olmazsa olmaz gozuyle bakma ya.
ilgi gösteriyosa göstersin, sen hep gidecek bağlanmam gözuyle bak.
bence kendini salıyosun ondan öylesin.
hayatta en hakiki şey, kontrol, kontrol, kontrol.
hep kontrol altında tut kendini.
duygular değişir guvenme, uzulmemek için bağlanma.
Seninki birazda erkek mantigi 🤣onlar neden bilinmez kolay baglanmiyor tek kalemde siliyorlar:işsiz:

O nasil oluyor ya🤣
bak şimdi tatlım 1.kural : KİMSE SENDEN KIYMETLİ VEYA DEĞERLİ DEĞİL
2.kural : KİMSEYE SONSUZ GÜVENME
Hayat bu onsuz yaşayamam , ölene kadar en iyi arkadaşım dediğim kim varsa şu an hayatımda yok. Boşuna küçük emraha bağlamanın da lüzumu yok. İnsanız illa ki üzülürüz ama bir süre sonra değmediklerini anlayınca kimse için üzülmüyorsun. Esas olan sensin kıymetli ve değerli olan sensin. Ayrıca yarın hala nefes alabileceğimizin garantisi yokken neden saçma insanlar için kendimi yıpratayım :) gitmek isteyene kapı orada der üstüne de kapıyı bir güzel kapatırım.

bak şimdi tatlım 1.kural : KİMSE SENDEN KIYMETLİ VEYA DEĞERLİ DEĞİL
2.kural : KİMSEYE SONSUZ GÜVENME
Hayat bu onsuz yaşayamam , ölene kadar en iyi arkadaşım dediğim kim varsa şu an hayatımda yok. Boşuna küçük emraha bağlamanın da lüzumu yok. İnsanız illa ki üzülürüz ama bir süre sonra değmediklerini anlayınca kimse için üzülmüyorsun. Esas olan sensin kıymetli ve değerli olan sensin. Ayrıca yarın hala nefes alabileceğimizin garantisi yokken neden saçma insanlar için kendimi yıpratayım :) gitmek isteyene kapı orada der üstüne de kapıyı bir güzel kapatırım.
Harikasin 😊👍🏻👍🏻

Back
X