Çabuk sıkıldım

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlar selam :KK31:

Bir derdim var fikirlerinize ihtiyacım var.
Püff bu da dert mi derseniz saygı duyarım :KK48:

Karşı cinsle alakalı çok çabuk sıkılıyorum insanlardan.
Yani ilk heyecan duyuyorum keyifli geliyor etkilendiklerim de oluyor ama sonra birden soğuyorum.
Çok sıkıcı geliyor sıkılıyorum yani etkilendiğim insanların yanında.
Farklı birileriyle konuştuklarını görünce de çok kıskanıyorum değere biniyorlar.

Şuan da tarzıma bana çok uyan insanlar var görüşüp tanışmak isteyenler.
Hep başa dönüp birilerine kendimi anlatmaktan vs çok sıkıldım.

Tek kalmayı da denedim.
Oda bir süre sonra sıkıyor.
Flört olaylarını seviyorum.

Bu arada küçük bir not işim gücüm yerinde şükürler olsun hayatımdaki tek odak noktam bu değil.
Bu konuda etkiliyor işte bir şekilde.

Şimdiden teşekkürler okuyanlara yorum yapanlara :KK23:

sosyal medya çıktı çıkalı herkesin derdi bu aslında. herkes ekrana bakıp daha fazla alternatifi değerlendiriyo, acaba daha iyisi var mı kaşı şöyle olanı gözü şöyle olanı mı derken gerçek anlamda sevgiyi instagrama facebooka karşı kaybettiğimiz devirdeyiz... hepimizin işi zor. seni çok iyi anlıyorum canım =)

yüz yüze ilişkiler, can cana ilişkileri yendi...

sosyal medya çıktı çıkalı herkesin derdi bu aslında. herkes ekrana bakıp daha fazla alternatifi değerlendiriyo, acaba daha iyisi var mı kaşı şöyle olanı gözü şöyle olanı mı derken gerçek anlamda sevgiyi instagrama facebooka karşı kaybettiğimiz devirdeyiz... hepimizin işi zor. seni çok iyi anlıyorum canım =)

yüz yüze ilişkiler, can cana ilişkileri yendi...

Evet canım tam olarak bu.
Çabuk tüketme halleri oluyor sanırım.
Arkadaşlık ilişkileri bile bu şekillere döndü.

Bir flörtünüz olursa ondan sıkılacaksınız, sıkıldığınız için onu istemiyorsunuz. ama o sıkıldığınız kişi çok doğal olarak başkası ile ilgilenirsede bu sefer çok kıskanacaksınız, yani sıkılıp dehlediğiniz adamın başkasıyla olmasınıda istemiyorsunuz.
Peki cem yılmaz'ın dediği gibi "yerçekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama tadı çilek gibi gelsin" gibi taleplerinizde oluyor mu?

Gerçek kişiyle tanışmamışsın henüz öyle biri çıktığında zaten gözün başkasını görmeyecek aklında daha iyisi olur muydu ? diye bi soru olmayacak. Bu durum şuan evlilik düşünmüyorsan ondanda kaynaklanıyo olabilir yada görüştüğün kişiler karakter olarak yanlıştır.

Sahi ya tatlıcıdan da sıkıldın mı yani şimdi:P

Bir flörtünüz olursa ondan sıkılacaksınız, sıkıldığınız için onu istemiyorsunuz. ama o sıkıldığınız kişi çok doğal olarak başkası ile ilgilenirsede bu sefer çok kıskanacaksınız, yani sıkılıp dehlediğiniz adamın başkasıyla olmasınıda istemiyorsunuz.
Peki cem yılmaz'ın dediği gibi "yerçekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama tadı çilek gibi gelsin" gibi taleplerinizde oluyor mu?

Arada oluyor çileği seviyorum :KK53:
Şaka bir yana bu bencillik tabi ki farkındayım.
Çuvaldızı kendime de batırıyorum yani.

Seni etkileyen giyinişi, işi, tipi, konuşma tarzı falansa heyecanın çabuk sönmesi normal:)
Birinin kalbine vurulduğunda işleyiş aynı olmayacak:KK66:

Sahi ya tatlıcıdan da sıkıldın mı yani şimdi:p

Ya sinsirella senin yorumlarını ve bakış açını çok çok seviyorum :KK36:
Gerçekten öyle dış çekim alıyorum adamlardan etkilenmeler falan oo şahane.
Sonra bakıyorum bende bir isteksizlik halleri.
Bunu görüp devam etmeye de çalıştım bir ara belki düzelir diye ama yok yok olmuyor.

Ah o tatlıcı sevgili yaptı.
Kız da tarzı tıpa tıp ben.
Sonra ayrılmış geçenler de takip etti beni.
Kıyıda dolanıyor sadece :KK53:

Bunu görüp devam etmeye de çalıştım bir ara belki düzelir diye ama yok yok olmuyor.

Aa burda da tatlıcı varmış meğersem pardoooon :)

Arada oluyor çileği seviyorum :KK53:
Şaka bir yana bu bencillik tabi ki farkındayım.
Çuvaldızı kendime de batırıyorum yani.
Evet bu bencillik maalesef :(
Bakın inançlısınız yada değilsiniz bilemem bu sizin kararınızdır. Ancak size tavsiyem istediğiz kişiyi Allah'tan isteyin, zira ancak O doğru kişiyi sizle karşılaştırabilir.
Sevgiler...

Gerçek kişiyle tanışmamışsın henüz öyle biri çıktığında zaten gözün başkasını görmeyecek aklında daha iyisi olur muydu ? diye bi soru olmayacak. Bu durum şuan evlilik düşünmüyorsan ondanda kaynaklanıyo olabilir yada görüştüğün kişiler karakter olarak yanlıştır.

Bana uymuyorlar galiba.
Haklısınız sanırım tam anlamıyla kalbim çarpmıyor.
İnancım kalmadı ya da.

Teşekkür ederimm:))
Bide bu devirde seçenek çok
İnsanların kalbini görmek de zor
E bakıyorsun hıı adamın tipi iyi diyorsun ay şunun gülüşü de pek hoş diyorsun e diğerinin konuşma tarzı çekici geliyor
Sonra hepsini sallıyorsun hop başa :)
Sana önerim etkilendiğin biri olursa sana olan davranışlarına bak. Mutlu etme çabasına kırmamaya çalışmasına vs.
Çünkü statü görünüş espriler bi zaman sonra yetmiyor ama kalbi güzelse seni üzmüyorsa yoluna onunla devam etmen için büyüükçe bi sebep bulmuş olursun.
Yoksa zaman boşa akar onla bunla ve bu kafa karışıklığı seni yorar dikkatli ol muck:*

Back
X