T TOTOBAY Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 22 0 36 İstanbul 4 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi marjane #21 zeliş .!.: Cacharel 100 ml edp si 110,00 tl.İlgileneler özelden ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... merhaba ozelden henuz msj atma hakkına sahıp deılım yeterlı yazım yok sıtede cunku ben alamak ısterım senden ama bırazcık pahalı dıılmı hala elındemı ve halal 100 ml mı?
zeliş .!.: Cacharel 100 ml edp si 110,00 tl.İlgileneler özelden ulaşabilir. Genişletmek için tıkla... merhaba ozelden henuz msj atma hakkına sahıp deılım yeterlı yazım yok sıtede cunku ben alamak ısterım senden ama bırazcık pahalı dıılmı hala elındemı ve halal 100 ml mı?
mellll Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 288 1 0 İstanbul 6 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi marjane #22 marjane .!.: arkadaşlar, lou lou kullanan var mı -önceden veya şimdi-? almayı düşünüyorum, fikrinizi öğrenmek istiyorum. fisfisfis şakkıdı Genişletmek için tıkla... Lou Lou biraz vintage bi koku:) Ben çok severim, şekerli ama eski tarz olduğunu belli ediyor, klasik bir kokudur yani
marjane .!.: arkadaşlar, lou lou kullanan var mı -önceden veya şimdi-? almayı düşünüyorum, fikrinizi öğrenmek istiyorum. fisfisfis şakkıdı Genişletmek için tıkla... Lou Lou biraz vintage bi koku:) Ben çok severim, şekerli ama eski tarz olduğunu belli ediyor, klasik bir kokudur yani