Cadı Kaynana !!

Yasiniz küçük biraz anlasilan.tamam hayalleriniz var,ozencleriniz var.ama anlattiginiz davranisinizda siz kv. ile ayni seviyedesiniz.yani ondan bi farkiniz yokki ona kiziyorsunuz.karsilikli laf carpilmis.bir de kv.den dinlemek lazim sizi.daha ilimli daha anlayisli olursaniz esinizle daha mutlu olursunuz insaallah

kendı sucun ozaman bıraz daha bekleseydın evını alıp oyle evlenseydın?! ev onun evı ıstedıgı yerde oturur.bunları baştan düşüncektın. kv yanında ne kadar özel hayatın olabılır ki? bırde üstüne bebek yapıyorsun.

o an evını ayıramıyan 2 ay sonra nasıl ayırsın madem oyle 2 ay bekelseydın cok zaman degılkı. böyle seylere nasıl ınanırsınız anlamıyorum acıkcası. eşın annesını bırakmaz

kendı sucun ozaman bıraz daha bekleseydın evını alıp oyle evlenseydın?! ev onun evı ıstedıgı yerde oturur.bunları baştan düşüncektın. kv yanında ne kadar özel hayatın olabılır ki? bırde üstüne bebek yapıyorsun.
Okumadn galiba korunduğunu halde hamile kaldim

Okumadn galiba korunduğunu halde hamile kaldim
valla 10 yıllkk evlılıgımde korundugum halde hamıle kalamdım. ev satılcaksa satılaaydı 2 ay bekleseydın. annesını bırakmaz hıkaye onlar gercek olsaydı 2 ay 1 yıl olmazsı demı. korunupta hamıle kalanlarada gercekten şaşırıyorum pek ınandırıcı gelmıyor. onuda gectım aonucta ev kvdenın evı rahatsız olacak bırı varsa oda o sen degıl.

Amaan bir an once evleneyim de sonradan dedigimi yaptiririm diye dusundugunuze eminim. Ayrica herkes kendi evinde istedigi saate kadar tv izler. Onun evi orasi siz karisamazsiniz.

Kaynana yanina oturmayi kabul edipte sonradan rahatsiz olanlari "elimi atese soktum yandi" demekten farksiz bulmuyorum.

2 ay beklemek zor gelmis kaynana yaninda oturmayi kabul etmek zor gelmemis.

Sabır et buda geçer, zaten ayrı evde yaşayacaksınız kv yaptıklarına gidene kadar görme duyma sus idare et sen kazan Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda çıkarsın. On gün kaldım kv evinde eşimle. Hiç bir özeli olmuyor insanın ki biz aynı evde bile değil alt üst dairede kalıyoruz gittiğimizde. Ama sürekli kapı çalması, pat diye arkamızdan gelmesi, onlara göre yatıp kalkma saatimizin belirlenmesi çok zor oluyor. Bir odaya çekilip bir saat kafa dinleme, sessiz sakin oturma lüksün olmuyor. Keşke baştan aynı eve oturulmasa

Şu iki gündür bakıyorum herkes kv konulu başlık açmış kv kabul haftası mı nedir :-) bu arada bir eşin yanında annesi şeytan bile olsa küt diye laf sokulmaz. Evine geçene kadar azcık yut dilini

1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
sen kaynanaya kızma seni ezdiren kocaya kız

1yillik evliyim eşimin ailesiyle oturuyorum idareten kendi evimize geçecez.Şöyle bir sorunum var.Kaynanam çok fena içten pazarlıklı akıl sır erdiremiyorum fesat bise araamz kotu olsun bana laf vurdurur oğlunun yanında bugünde öyle bise oldu ben her şeyi uzatiyormusum psikolog gidecekmisim Uzatanların gitmesi lazımmış bende pimpiriklilerinde gitmesi lazım dedim esimde vardi tabi ben suçlu oldum ya durdugum yerde kendine bir lafım yok bana laf vurduruyo tabi her zaman boyle. esimde annesinin yanında bana kızdı etti ben napcm bu kadınla oğlunu benden kıskanıyor bi başbaşa kalamiyoruz yatana kdr bizim yanımızda TV izliyor küçük bebeğim olduğu için sobalı yerde yatıyoruz yatana kdr oda bzmle oturuo.esimle ve kaynanamla ne yapacam ?
eğer kaynananı sinir etmek istiyosan kocanı elde edeceksin tatlım. kaynananın yanında kocanı hep sevgi sözcüklerine boğ ona hep yakın davran. kocan sana bağlandıkça kadın çıldırır

Eşim yaniiii. T9 otomatik

Hahah :)

Neyse ben seni yanlış buldum canım. Şimdi sen kv yi anlamışsin. Fesat ve içten pazarlıkli diyorsun. Tamam eğer öyleyse sen onun oyununa göz göre göre niye dusuyorsun.

Yani kadin seni kızdıracak bir şey söylüyor. Sen de hemen kızıp aynen yanıt veriyorsun kocanın yanında. Eee kocan da anasının oğlu onu tutuyor sana kızıyor. Sen 2 ye karşı bir oluyorsun.

Önce biraz sakin ol. Sen kadının niyetini anlamışsin zaten. Tamam kadın seni tuzağa cekemesin.

Mesela psikolog muhabbetinde sana laf çarpıyor ya. Sen ona desen ki Hımmm o zaman bir psikolog araştıralım. Ne diyecek? Belki saldırısının dozunu biraz daha artırır. Sende ona beyin yakan bir cevap verirsin alakasız kalır öyle bos bos. Belki daha çok saldırganlasır sen de o zaman kocani durtersin annene bişey söyle ben laf etmiyim diyorum ama aaa yeter artık der arka odaya geçersin. O da anasına kızar artık.

huzura ermek için sabır ömür boyu kv ile oturanlar atsınlar o zaman kendilerini :KK19:

Bilmem haberin var mı o klavye ayarlardan düzeltilebiliyor böyle saçma sapan şeyler yazmayasın diye. İlk önce o sorunu çöz bence. Ayrıca 4 yıl kv ile kaldım toplasan 3 kez agzımı açmışımdır. Çünkü onun yaşam alanını işgal eden bendim.

Back
X