20 günlük lohusayken 15 dikişim var herşeyi göze aldım yolculuk yaptım anneme geçtim orda kaldım eşimede ayrı ev olmazsa ayrılacağımı söyledim zaten evi ayrıcaktık ama bu yaptıkları beni bitirdi tükendim bebeğimide gözüm görmedi ayrılıcaktım ama eşim ev tuttu farklı memleketten iş teklifi gelmişti kabul etti şimdi uzak bi memlekette yaşıyoruz...hem anneme uzağım hem kaynanama...çok şükür Allahım kapılar açtı ama gel gelelim unutamıyorum yaptıklarını yaşattıklarını,hamile hamile çektiğim eziyetleri,hor görüldüm,evli görümcem gelirdi bize,bi de çocuğu var ki kv kp gözbebeğidir o,ona dondurma çikolata alır gizli gizli evde yedirirlerdi ben görmeyim diyede paketini delikten deliğe sokarlardı yaa bende hamileyim onların torununu taşıyorum .... gerçekten bakmaya yüz bırakmadılar benim halim içler acısıydı çok şükür halime şimdi bin şükür ...
inşaallah sende ayrı eve çıkarsın senin için dua edicem olmuyormuş bende yaşayınca anladım.bana meleklerdi nişanlıyken kurban olurum ben kızıma diye severdi beni,sonra sı malum....