• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadılar Evi II

su we ateş grubu insanlarının hisleri çok kuwwetlidir.

rdlpstck senin rüyaların da aynen çıkıyordur. babam da aslan burcu.

Ben de neye koysam kartlarımı diye düşünüyordum ki, makyaj paleti aldım bugün, onun kadife siyah kılıfı vardı, kartlar da sığıyordu içine, o nedenle o kılıfı kullanmaya karar verdim. Hatta fotoğrafını da çektim:

$IMAG1614.webp

Benim kartlarım klasik rider-waite değil, rönesans kartları. Kartlarımın kitabı ve kartlarım böyle:

$IMAG1613.webp $IMAG1615.webp $IMAG1612.webp

Ama kartların kitabı çeviri ve pek başarılı değil çevirisi. Hatta bazı yerler google translate çevirisi gibi olmuş. O yüzden yine annem sayesinde edindiğim bu kitaba bakıyorum esas olarak. Çok ayrıntılı anlatmış:

$IMAG1611.webp $IMAG1610.webp

su we ateş grubu insanlarının hisleri çok kuwwetlidir.

rdlpstck senin rüyaların da aynen çıkıyordur. babam da aslan burcu.

korkarım böyle şeylerden rüyalarımı hatırlamam hatırlamamaya çalışırım anlatmam hep iyiye yorarım güzel şeyler düşünmeye çalışırım
ama bu insanlarla ilişkilerimde kötü olmuyo değil zamanla tanımak varken iyi olmuyo yani

Tuba sana gonderdigim msj eksik gelmis :( 10 dkde bi msj gonderilebildigi icin azicik cileli olcak!
Rica etsem dualari isteyen cadilarda bana msj atabilirlerse benim icin cok kolay olcak, malum hala telden giriyorum:(

micra iyi denk gelmiş sana kadife kılıfı :)) bakalım ben bir yerden bulmaya çalışacağım, olmazsa kadife diktirim artık ...

Canım aklıma geldi, belki telefon kılıfı da olabilir... Çeşit çeşit kılıf satılıyor öyle, uygun bir tane bulabilirsin sanırım.

Tuba sana gonderdigim msj eksik gelmis :( 10 dkde bi msj gonderilebildigi icin azicik cileli olcak!
Rica etsem dualari isteyen cadilarda bana msj atabilirlerse benim icin cok kolay olcak, malum hala telden giriyorum:(

henüz alamadım mesajını kuybaacım. bekliyorum dört gözle :103:

:))) cok normal alamamis olman cunku diger tubaya gonderdim:p
Resmen karanlikda yönümü bulmaya calisiyor gibiyim telden girince :/

ingtugba cım ya 10 dk kuralından yazamıyom ayy o nasıl bişeydi resmen benim ruh halim sen bu işi biliyosun canım ya çok teşekkür ederim sabırsızlıktan burdan yazdım :D

ben ortaokuldayken merak sarmıştım tarot falına. bir gazete kartları we tarot kitabını hediye etmişti.

tarotla ilgilenen cadılar, sizin tarotla tanışma hikayeniz nedir?

ben de ortaokulda basladim tarota.zorla aldirmistim anneme kartlari ve kitabini.3 sene once de katina falina basladim.once izmir buyuculeri kitabini okudum katina cok ilgimi cekti cok sevdim sonra kartlarinin oldugunu ogrendim onlari da aldim

Ben de neye koysam kartlarımı diye düşünüyordum ki, makyaj paleti aldım bugün, onun kadife siyah kılıfı vardı, kartlar da sığıyordu içine, o nedenle o kılıfı kullanmaya karar verdim. Hatta fotoğrafını da çektim:

Eki Görüntüle 625488

Benim kartlarım klasik rider-waite değil, rönesans kartları. Kartlarımın kitabı ve kartlarım böyle:

Eki Görüntüle 625492 Eki Görüntüle 625493 Eki Görüntüle 625494

Ama kartların kitabı çeviri ve pek başarılı değil çevirisi. Hatta bazı yerler google translate çevirisi gibi olmuş. O yüzden yine annem sayesinde edindiğim bu kitaba bakıyorum esas olarak. Çok ayrıntılı anlatmış:

Eki Görüntüle 625495 Eki Görüntüle 625496

aaa bu benim ilk kullandigim destenim aynisi.

Back
X