- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi kimyahatunn
aslan burcuyum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su we ateş grubu insanlarının hisleri çok kuwwetlidir.
rdlpstck senin rüyaların da aynen çıkıyordur. babam da aslan burcu.
ilginç durum , bir fikrim yok ... zamanla anlaşılabilir belki bu durum
micra iyi denk gelmiş sana kadife kılıfı :)) bakalım ben bir yerden bulmaya çalışacağım, olmazsa kadife diktirim artık ...
Tuba sana gonderdigim msj eksik gelmis10 dkde bi msj gonderilebildigi icin azicik cileli olcak!
Rica etsem dualari isteyen cadilarda bana msj atabilirlerse benim icin cok kolay olcak, malum hala telden giriyorum![]()
:))) cok normal alamamis olman cunku diger tubaya gonderdim![]()
Resmen karanlikda yönümü bulmaya calisiyor gibiyim telden girince :/
ben ortaokuldayken merak sarmıştım tarot falına. bir gazete kartları we tarot kitabını hediye etmişti.
tarotla ilgilenen cadılar, sizin tarotla tanışma hikayeniz nedir?
Ben de neye koysam kartlarımı diye düşünüyordum ki, makyaj paleti aldım bugün, onun kadife siyah kılıfı vardı, kartlar da sığıyordu içine, o nedenle o kılıfı kullanmaya karar verdim. Hatta fotoğrafını da çektim:
Eki Görüntüle 625488
Benim kartlarım klasik rider-waite değil, rönesans kartları. Kartlarımın kitabı ve kartlarım böyle:
Eki Görüntüle 625492 Eki Görüntüle 625493 Eki Görüntüle 625494
Ama kartların kitabı çeviri ve pek başarılı değil çevirisi. Hatta bazı yerler google translate çevirisi gibi olmuş. O yüzden yine annem sayesinde edindiğim bu kitaba bakıyorum esas olarak. Çok ayrıntılı anlatmış:
Eki Görüntüle 625495 Eki Görüntüle 625496
iyi yapmışsın rica ederim canım.ingtugba cım ya 10 dk kuralından yazamıyom ayy o nasıl bişeydi resmen benim ruh halim sen bu işi biliyosun canım ya çok teşekkür ederim sabırsızlıktan burdan yazdım![]()
iyi yapmışsın rica ederim canım.ben de şaşırdım kartlar açılınca
![]()
kızlar nette online fal bakanlar var, falsepetinden ilkay gür e tarot baktırdım meraktan, ayrıntılı yorumluyor , beğendim :)
kızlar nette online fal bakanlar var, falsepetinden ilkay gür e tarot baktırdım meraktan, ayrıntılı yorumluyor , beğendim :)