Cadılar Evi II

Arkadaşlar, bir konu belirleyip bir gün onun hakkında konuşsak yine olmaz mı?

mesela konular şunlar olabilir : Telepati, Rüyalar, Lucid Rüya, Durugörü, Ufolar (gizemli bir konu olması sebebiyle, belki görmüş olan vardır), nazar, doğal taşlar ve bize etkileri, çakralar, ölüm, paranormal varlıklar

Bu konularla ilgili bilgilerimizi, deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar, sizler de aklınıza gelen bir konu varsa paylaşın ve birisini seçelim.

Ama anladığım kadarıyla özellikle astral seyahat çok ilgi çeken bir konu... Bunu daha fazla gün de konuşabiliriz :)

Tam bilemiyorum ama telepati olabilir...

Ben uyuyordum ,fakat beni gördüğünü söyleyen arkadasım uyanikmis, beni kanlı canlı gördüğü iddiasında. Hatta orada olmadığıma inandirmak için bayağı uğraşmıştım,aynı anda ruyada orada oldugumu gördüğümden bahsetmedim tabii..
Telepatide böyle bir durum mümkün oluyor muymus?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bir konu belirleyip bir gün onun hakkında konuşsak yine olmaz mı?

mesela konular şunlar olabilir : Telepati, Rüyalar, Lucid Rüya, Durugörü, Ufolar (gizemli bir konu olması sebebiyle, belki görmüş olan vardır), nazar, doğal taşlar ve bize etkileri, çakralar, ölüm, paranormal varlıklar

Bu konularla ilgili bilgilerimizi, deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar, sizler de aklınıza gelen bir konu varsa paylaşın ve birisini seçelim.

Ama anladığım kadarıyla özellikle astral seyahat çok ilgi çeken bir konu... Bunu daha fazla gün de konuşabiliriz :)

Bir sonraki konu için oyumu doğal taşlardan yana kullaniyorum.
İki topikte de çok az deginilmiş, biraz daha derine inelim..

kızlar astral seyahatı anlayabilmek için insidious filmini izleyin

lucid rüya için de inception filmini izleyin.

Bu iki film lucid rüya we astral seyahat için daha detaylı fikir yürütebilmenizi sağlar.

daha detaylı anlatabilir misin canım? bir yere gittin we gittiğin yerdeki insanlar seni gördüler. gitmeden önce neler yaptın? bilerek mi gittin o yere yoksa istemdışı mı?

Anlatayım..
Yazın bir süreliğine yazlığa gittim, isim çıktığından dolayı apar topar dönmek zorunda kaldım. Bulunduğumuz yerde sevdiğim bir arkadasım var ve dönmeden önce ona haber verme fırsatım olmamıştı.
Döndükten iki gün sonra sabah rüyamda yazlığı gördüm, evin icinde, balkonunda falan dolaşıyordum.. Bir gün sonra arkadasım aradı ve 'hiç görünmüyorsun ortalıklarda , napiyorsun' dedi. 3 gün önce döndüğümü söylediğimde 'mümkün değil ben dün sabah seni balkonda gordum' dedi ( bu arada bir not: arkadaşımla evlerimiz oldukça yakın ve balkonlar karsı karşıya, yani yanlış görme ihtimali pek mümkün değil). Benim direkt -daha önce üzerinde durmadigim- rüyam aklıma geldi ve herhalde farkında olmadan astral seyahat yaptım rüyamda diye düşündüm. Daha önce de ruyada ya da uyku ile uyanıklık arasında istemsizce astral seyahat olduğunu düşündüğüm tecrübelerim oldu (hatta birini teyit etme şansim oldu ,bu yuzden bir deneyimimin astral olduğundan neredeyse eminim); fakat baska birinin beni görmesi gibi bir durum yoktu onlarda.. Bu deneyimlerden yola çıkarak bu da bir çeşit astral seyahattir diye düşünmüştüm ama gördüğüm kadarıyla öyle değil.

Saat de geç olmuş ama telepatiden bahsetsek biraz da.ben çok inanıyorum.Birini düşündüğüm zaman diyelim ki uzun zamandır görüşmediğim biri,bir mesaj alyıorum ya da arıyo,onunla ilgili bir haber aıyorum vs. ama bunun doğal olarak kendiğiliğinden gerçekleşen bişey olduğuna inanıyorum.Yani bi kişinin resmini karşına almayla ya da onun sevdiğ hayvanı hayal edip ona göndermekle olucağını hiç sanmıyorum.Deneyen var mı?

Ben uyuyordum ,fakat beni gördüğünü söyleyen arkadasım uyanikmis, beni kanlı canlı gördüğü iddiasında. Hatta orada olmadığıma inandirmak için bayağı uğraşmıştım,aynı anda ruyada orada oldugumu gördüğümden bahsetmedim tabii..
Telepatide böyle bir durum mümkün oluyor muymus?

Çok tuhaf bir durum... Telepatide karşılıklı olarak kişiler birbirini düşünür, hatta aklından geçenleri bilebilir diye biliyorum. Senin durumunda sanki içinde astral seyahat de var gibi. Ama benim bildiğim astral seyahatte, astral bedenimizi başkasının görmesi çok çok düşük bir ihtimal... Bu konularda daha iyi bilgisi olan fikrini söylerse daha iyi olur çünkü ben de merak ettim şimdi bunun ne olduğunu...

Bir sonraki konu için oyumu doğal taşlardan yana kullaniyorum.
İki topikte de çok az deginilmiş, biraz daha derine inelim..

Ben de aynı şekilde doğal taşlarla ilgili konuşmak isterim. (firuze, kehribar, kaplangözü, aytaşı, ametist, kuvars kristali... Bunlar ne işe yarar, nasıl kullanılır, nasıl temizlenir. Doğal taşların etkisine inanıyor muyuz? Nasıl etki ediyorlar vb. şeklinde konuşabiliriz.) Diğer arkadaşlar ne diyorlar?

Saat de geç olmuş ama telepatiden bahsetsek biraz da.ben çok inanıyorum.Birini düşündüğüm zaman diyelim ki uzun zamandır görüşmediğim biri,bir mesaj alyıorum ya da arıyo,onunla ilgili bir haber aıyorum vs. ama bunun doğal olarak kendiğiliğinden gerçekleşen bişey olduğuna inanıyorum.Yani bi kişinin resmini karşına almayla ya da onun sevdiğ hayvanı hayal edip ona göndermekle olucağını hiç sanmıyorum.Deneyen var mı?

Ben sadece bir kez denedim onda olmadı. Ama özellikle birini düşüneyim de beni arasın diye değil de, yani öyle bir amaç olmadan birisini düşündüğümde beni aradığı/mesaj yazdığı oldu birçok kez. Ya da mesela kapı çaldı x geldi diyorum doğru çıkar, x kişi yanında şunu getirdi derim çıkar... Birisini rüyamda görürüm, gündüz de onunla karşılaşırım...

Herkes çıkmış sanırım :ssz: Neyse şimdi aklıma geldi yazayım, belki aynı şeyi yaşamış olan vardır... En son hissettiğim Çanakkale depreminden sonra hep deprem oluyormuş gibi geliyor bana, yani sallanıyormuşum gibi geliyor. Nedense bu son depremden sonra bende böyle bir korku başladı. Psikolojik de olabilir tabi. Ama sinirimi bozmaya başladı artık... Üstelik ben 7.4 ve 7.2 depremlerini de yaşamış biriyim, ama nedense bu korkum hortladı gibi...

öncelikle yeni konu hayırlı olsun..

telepatiyi bende özellikle düşünmeden yaşadığım oldu, bazen çok istediğimde falan. yada birinin mesaj atacağını falan hissettiğim. bir keresinde o gün beklediğim kişiden mesaj geleceğinden neredeyse emindim ve geldi.. rüyamda görüp ertesi gün gerçekte gördüğüm oldu. ama özellikle yapamıyorum dün denedim biri arasın diye olmadı. kafam çok dolu zaten odaklanamıyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba cadılar, ben de geldim aranıza:)

Astralle ilgili bir sorum olacak: Uyku esnasında astral yapan kisinin gittiği yerde baskaları tarafından görülme ihtimali var mı?
Benim basından böyle bir olay gecti; ama bu astral mıdır başka bir paranormal durum mudur bilemiyorum..

eger seni gören kişide aynı anda astral haldeyse görebilir başka göremez diye biliyorum
o konuyu bende merak ettim

bugun telepatiden mi konusuyoruz kızlar ama kimsecikler kalmamış baslıkta

olur tabi ki neden olmasin?telepati bilincli olarak yapilabilecek birsey

micracım aslan burcumusun?
aslan burçlarının 6.hisleri kuvvetli olurmuş.

yay burcuyum yükselenim başak :)

eger seni gören kişide aynı anda astral haldeyse görebilir başka göremez diye biliyorum
o konuyu bende merak ettim

bugun telepatiden mi konusuyoruz kızlar ama kimsecikler kalmamış baslıkta

evet neyden konuşuyoruz ? ben birkaç farklı konudan bahsettim gerçi ama.. bugün az kişi var başlıkta. başlıkta olanlar, telepatiyle ilgili deneyimleri varsa anlatabilir bence bu arada.

Genuie bahsettiğin durum bence tayyı mekân olmalı. tasawwufi ismi bu ama metafizikte ne diyorlar buna bilemiyorum. Kişi aynı anda birçok yerde bulunabilir. Birçoğu tarafından aynı zamanda birden fazla yerde görünebilir. Mesela ewdekiler seni ewinde görüyorken aynı anda arkadaşların seni okulda görüyorlar gibi. Yaşadığın gerçekten ilginç bir tecrübe. Tekrar yaşadın mı bu durumu peki?

Back
X