Cadılar Evi II

selam tatlı cadılar. nasıl geçti gününüz?

Telepati yapmayı denediniz mi? Denemeyen varsa gece yarısına kadar deneyin lütfen. tecrübelerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum. :34:

benim çok komik bir telepati hikayem var size. :9:

Yaptım ama yeteri kadar yogunlasabildim mı emin değilim, göreceğiz:)
Ben de aramda bağ olan ve özellikle telepati yeteneği olan ve 6. hissi kuvvetli insanlarla telepati kurdum zaman zaman; ama ilk defa bilinçli bir sekilde deneyeceğim.
Ornegin benim bir arkadasım vardı (aslan burcu, benim de yükselenim aslandir), onunla neredeyse konuşmadan anlasiyorduk:) mesela onun o gün yapmak istediği şeyi ya da düşündüğü şeyi arayıp ben ona soyluyordum ya da benim istediğimi arayıp o bana söylüyordu. Bu sekilde bir iletişimimiz vardı:))
ingtugba senin de telepati hikayeni merakla bekliyorum:)

VikingPrincess astral seyahatte max süre ne kadardı ,bilgin var mı ? telepatiyi deneyemedim, vaktim olmadı bir gün denerim.
tubistubis verdiğin link için teşekkür ederim :)

VikingPrincess astral seyahatte max süre ne kadardı ,bilgin var mı ? telepatiyi deneyemedim, vaktim olmadı bir gün denerim.

yardımcı olabildiysem mutlu oldum :) diğer konulara malesef katılamıyorum ilk kez duyuyorum diyebilirim merakla sadece yorumları okuyorum :)

ben geldim yine kimsecikler yok
benim sorum tarot falı bakanlara bugun de
tarot kartı alayım deim ama çok fazla kart vardı kafam karıstı hangisini almamı önerirsiniz
yorumlarınızı bekliyorum

ben "rider-waite tarot" destesini kullanıyorum sana da tavsiye ederim kartlar bunlar

WaiteRiderTarot.jpg

bir de katina destesi var yalnız tarot değil.fakat tarota göre çok daha kesin ve esnetilemez cevaplar veriyor.

Son düzenleme:

astral seyahatte maksiumum süre kişiye göre değişir enerjisiyle ve tecrübesiyle doğru orantılı.kişinin psişik gücü ve tecrübesi arttıkça süre uzar ortalama bir süre yok yani

ben "rider-waite tarot" destesini kullanıyorum sana da tavsiye ederim kartlar bunlar

WaiteRiderTarot.jpg

bir de katina destesi var yalnız tarot değil.fakat tarota göre çok daha kesin ve esnetilemez cevaplar veriyor.

çok teşekkürler canımm aldıktan sonrada basının etii yicem nasıl bakıldıgı konusunda

bu kart çekimi degilde tarot falı bakmak farklı bi şey sanırım ben ondan istiyorum çünkü o zaman sanırım kesin sonuç veriyo

selam tatlı cadılar. nasıl geçti gününüz?

Telepati yapmayı denediniz mi? Denemeyen varsa gece yarısına kadar deneyin lütfen. tecrübelerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum. :34:

benim çok komik bir telepati hikayem var size. :9:

tatlımm çok merak ettim anlatsana

Astral seyaheti herkez yapamaz bence o kadar kolay birşey değil, ve rüyalardan ben anlarım benim rüyalarım da hep haberci rüyalardır, çıkar...

çok teşekkürler canımm aldıktan sonrada basının etii yicem nasıl bakıldıgı konusunda

bu kart çekimi degilde tarot falı bakmak farklı bi şey sanırım ben ondan istiyorum çünkü o zaman sanırım kesin sonuç veriyo

tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim canım.evet 15-20 kartlık bir açılım yapıldığında daha detaylı bir sonuç alınabiliyor.tabi kartlar yoruma açık her zaman.birine bakarken çıkan bir kartı iyi yorumlayabilirsin falın gidişatına ya da senin içinden geçen hisse göre.aynı kart başka birine çıktığında kötü de yorumlayabilirsin yine aynı şekilde

tabi ki elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim canım.evet 15-20 kartlık bir açılım yapıldığında daha detaylı bir sonuç alınabiliyor.tabi kartlar yoruma açık her zaman.birine bakarken çıkan bir kartı iyi yorumlayabilirsin falın gidişatına ya da senin içinden geçen hisse göre.aynı kart başka birine çıktığında kötü de yorumlayabilirsin yine aynı şekilde

sanırım tarot ta kahve falı gibi hislere de dayanıyor

Astral seyaheti herkez yapamaz bence o kadar kolay birşey değil, ve rüyalardan ben anlarım benim rüyalarım da hep haberci rüyalardır, çıkar...

canım hemen bi soru sorayım sanada bugün ne çok soru sordum ben :D

rüyada sürekli hoşandıgım kişiyle sevgili oldugumu görüyorum ama bu bi kez degil sürelki olan bi sey anlamı ne acaba yorumlarmısın

aslında bütün fallar hislere dayanıyor.sadece kartların anlamlarını okuyarak cevap verirsen karşındaki insana muhtemelen pek birşey anlamaz.kendi hislerini de işin içine katarak kartları yorumlamak gerekiyor o yüzden

aslında farkında olmadan yapan çok kişi vardır da bilinçli olarak yapmak için çaba sarfetmek gerekiyor ama çok da zor değil
Ben denedim ama başarılı olamadım o yüzden bana göre zor ve tehlikeli sen çok eğlenceli birşeymiş gibi anlatıyorsun ama değil herkez yapsa bile o anda yaşadığını aşamayabilir..

canım hemen bi soru sorayım sanada bugün ne çok soru sordum ben :D

rüyada sürekli hoşandıgım kişiyle sevgili oldugumu görüyorum ama bu bi kez degil sürelki olan bi sey anlamı ne acaba yorumlarmısın

Anlamı çok net bilinçaltı adı üzerinde hoşlandığın kişi, rüyalarında arada veya sürekli görmen gayet normal..

Bende fal bakarım ama şekile göre ve çıkar. Annemde bakıyor ama nasıl oldugunu çözemedim annemin.

DİP NOT: fal bakmam :)

tarottan anlıyorsun galıba bırsey sorabılırmıyım?? ben bıgun bı falcıya tarot baktırıyordum kadın bana kart sec dedı bende ıcımden gecırdım dedımkı asıklar karı secıcem dedım ve kartı sectım kadım kartı bı actı asıklar kartı cıktı:9::9::9::9::9::9: bunun bı anlamı olabılırmı sence???

Benimde sevdiğim biri vardı sevıyorum dıye hep kafamdaydı ve rüyama girerdi paso ama hiç birşey olmadı anlamsızdır bu tip rüyalar. Neyse artık sevgim falan yok kurtuldum. rüyamada girmeyi kesti.

Ben denedim ama başarılı olamadım o yüzden bana göre zor ve tehlikeli sen çok eğlenceli birşeymiş gibi anlatıyorsun ama değil herkez yapsa bile o anda yaşadığını aşamayabilir..
eğlenceli birşey gibi mi anlatıyorum?nerede?ne zaman anlatmışım?kim neyi aşamayabilir?
tarottan anlıyorsun galıba bırsey sorabılırmıyım?? ben bıgun bı falcıya tarot baktırıyordum kadın bana kart sec dedı bende ıcımden gecırdım dedımkı asıklar karı secıcem dedım ve kartı sectım kadım kartı bı actı asıklar kartı cıktı:9::9::9::9::9::9: bunun bı anlamı olabılırmı sence???

bu bana da oluyor.sadece tarotta değil başka destelerde de desteyi karıştırırken aklıma bir kart geliyor ve o kart daha sonra ya karıştırdığım kartların arasından yere düşüyor ya da kart çekerken elime geliyor.iki ihtimal var ya gelecek kartı hissediyoruz önceden ya da o kart aklımıza geldiği için o kartı çekiyoruz

selam güzel cadılar. telepati hikayemi anlatıyorum.

Benim dün gece internet kotam doldu. Evde başka bir internet bağlantısı daha var. Onunla da kardeşim 3d film idiriyor ve indirmesi saatler sürüyordu. Benim de mutlaka internete girmem gerekiyordu ama kardeşimin indirdiği dosya onun için çok önemliydi. Neyse fazla uzatmayayım.

Diğer odaya geçtim. Başladım pc ile telepati kurmaya. Pcyr bağlantıyı kesmeni istiyorum, bağlantını kesmeni istiyorum diye bir kaç dk söyledim. Daha sonra kardeşim geldi ve dedi ki abla bağlantı kesildi. akşam tekrar indireceğim. internet senin dedi. :9::9::9::9:

Back
X