Cadılar Evi II

kimyahatun sen bilinçlisindir....
varmı böyle bi kolaylık bana....

bilinçli bi şekilde yaptıgım bişey yok ama çok sevdiğim 2 yakınımı kaybettikten sonra gün içinde onları çok düşünürsem özlersem vs bazen görebiliyorum rüyamda
çok istersen içinden geçirirsen görebilirsin bence ama bi yöntemi varsa bilmiyorum ben onu

Katina'yi da tarot gibi kendimize bakamıyor muyuz?
ben kendime bakıyorum tarot da katina da fakat tarotla kendime doğru düzgün yorum yapamadığım için katina bakıyorum çünkü onun kartlarını yorumlamaya gerek yok kartın anlamı neyse o çıkıyor
bende kendime tarot bakayım diye kart almıştım ama Eylülden kendimize asla bakılmamasını gerektiği öğrendim, arkadaşıma baksam bile içimden birşeyler hissedemiyorum, lisedeyken bir ara kahve falı yorumlamaya çalıştım kendimce, yok yapamadım, bence yetenek ve hisle alaklalı, kimileri o anlığına birşeyler hissediyor, sanki kanal açılıyormuş gibi, o zaman fallar daha gerçekçi oluyor, yanlış mıyım ? Son zamanlarda aklıma takılan bir konu vardı, bunu öğrenmek için birkaç falcıya sordum, bazıları farklı şeyler söylüyor , zamanla belli olacak hangisinin iyi falcı olduğunu :)))

kendimize bakmamamız mı gerekiyormuş?bunun açıklaması nedir?

bilinçli bi şekilde yaptıgım bişey yok ama çok sevdiğim 2 yakınımı kaybettikten sonra gün içinde onları çok düşünürsem özlersem vs bazen görebiliyorum rüyamda
çok istersen içinden geçirirsen görebilirsin bence ama bi yöntemi varsa bilmiyorum ben onu

sağol...o zaman sürekli resimlere bakıp rüyama gel diye yalvarıcam...

kızlar ben kahve falı bakamıyorum öyle bi yeteneğim yok...
hatta fincana bön bön bakma boyutundayım...
ama 4-5 ay önce fincanımı çevirdim...zaten her içişimde çeviririm ama, 4-5- ay önce fincanımda yani kendi fincanıma bakıyorum, tüfek şekli gördüm...
ama şekil benim gibi kahve yorumu kıt biri için bile çok belirli görünüyodu...
int. ten kahve yorumuna baktım ölüm haberi diye yazıyodu...
komşu biraz biliyo ona danıştım namlu yukarı ise senin çevrenden, aşağı ise uzak çevrenden ölüm haberi dedi...
namlusu aşağıydı...kısa zaman yani 15 gün sonra eski komşulardan birinin ölüm haberi geldi...

bazende çok kötü bi durumda oluyorum onun eksikliği oluyo o olsa dertleşirdim diyorum falan
o zaman da geliyo ama hiç konusmuyo benimle bakıyo sadece :(

evet aynen öyle...
ölüler rüyada konuşmazlar bunu defalarca yaşadım...
rahmetli annemin elbiselerini bağışladım...aynı gece geldi konuşmadı ama üzerindeki dağıttığım elbiselerini gösterdi gülüyodu....

kızlar ben kahve falı bakamıyorum öyle bi yeteneğim yok...
hatta fincana bön bön bakma boyutundayım...
ama 4-5 ay önce fincanımı çevirdim...zaten her içişimde çeviririm ama, 4-5- ay önce fincanımda yani kendi fincanıma bakıyorum, tüfek şekli gördüm...
ama şekil benim gibi kahve yorumu kıt biri için bile çok belirli görünüyodu...
int. ten kahve yorumuna baktım ölüm haberi diye yazıyodu...
komşu biraz biliyo ona danıştım namlu yukarı ise senin çevrenden, aşağı ise uzak çevrenden ölüm haberi dedi...
namlusu aşağıydı...kısa zaman yani 15 gün sonra eski komşulardan birinin ölüm haberi geldi...

ufff cok berbat bı durum ya bende hıc anlamam dedıgım zamanlarda sevdıgım bı ablamın fıncanına bakarken fıncan dıbınde yatan bı olü gordum ıkı hafta ıcerısınde ablamızı kaybettık uzun bı sure kendımı suclamıstım nıye oyle bısey hıssetımkı dıye:14::14::14::14::14::14:

ufff cok berbat bı durum ya bende hıc anlamam dedıgım zamanlarda sevdıgım bı ablamın fıncanına bakarken fıncan dıbınde yatan bı olü gordum ıkı hafta ıcerısınde ablamızı kaybettık uzun bı sure kendımı suclamıstım nıye oyle bısey hıssetımkı dıye:14::14::14::14::14::14:

insanı allah verir allah alır...fincana bakmakla o kişinin ölmesinin bi bağı kurulamaz..
ölüm allahtandır...

Cadilarim basinizi alip ucmussunuz yine :) Sevdicegim hastalandigi icin, hasta bakicisi oldum, sizlere katilamiyorum :(

ben kendime bakıyorum tarot da katina da fakat tarotla kendime doğru düzgün yorum yapamadığım için katina bakıyorum çünkü onun kartlarını yorumlamaya gerek yok kartın anlamı neyse o çıkıyor

kendimize bakmamamız mı gerekiyormuş?bunun açıklaması nedir?

Tarot veya herhangi bir kart konusunda aklıma birşey takılıyor, diyelim ki içinden bir kart seçtim , illa o karta göre mi yorum yapmak gerek ? Belki ben öylesine çekiyorumdur, kart öyle denk geliyorsa ? Sadece illa o karta yorum yapılacaksa bana çok inandırıcı gelmiyor , kart çekerken o andaki enerjim ne ise kartlara yansıtabilir ? Ben daha çok falcıların hislerine bakıyorum , hissi kuvvetli olanlar iyi bakabilir diye düşünüyorum, çünkü birkaç falcıya danıştım aynı konu için, tarottaki kartlardan bazıları farklı idi , bazıları da farklı söyledi...

Eylül ün dediğine göre ; kartlar sahibinden etkilendiği için bakan ve baktıran kişi aynı olacağından kartlardaki elektiriğin tamamı bize yüklenirmiş , önlem amaçlı olsun diye kendisine bakmıyormuş , kartlar % 100 pozitif olsa bile kartın elektriği mutlaka olumsuz olurmuş. Eğer başka biriye bakarsak bu sefer o kişiden elektrik bize geçebilirmiş olumlu veya olumsuz, bizdeki elektrik de o kişiye geçebilirmiş, bu yüzden korunmak lazımmış , bu konuyu iyi biliyor . Katina vs. kartlar için de geçerli olmalı diye düşünüyorum.

ucuzmuş ya ben çok pahalı bulunması zor bişey diye düşünüyodum...
bu desteyi kullanmanın belirli kuralları varmı....
hani yanlış bi şey yapmıyım...

melek kartlarını soruyorsan hiç kullanmadım canım. tarot ve ipeğin ilgisi var. melek kartlarını bilmiyorum.

Back
X