• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadılar Evi II

merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim. :14::37:

canım ya bi kahve falı bakabiliyorum oda dünkü fincana baktım dün şu tarot u bi ögrenseydim

merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim. :14::37:

Valla canım tam olarak biliyor olsam açardım, ama henüz tam öğrenemediğim için yanlış bir şey yapmak istemem. Benim de çevremde fal bakmasını bilen yok ne tarot ne kahve falı. Birisi bana anlatsa öğretse, ipuçlarını söylese çok isterdim... Bir de benim tarotu öğrenmek istememin nedeni kahve falına bakamıyorum, anlayamıyorum yorumlayamıyorum çünkü. Anlamsız geliyor bana şekiller... Yeteneğim yok sanırım :ssz::5:

Standart Kendi Kendini Hipnoz Etmek (OTO HİPNOZ)

Arkadaşlar öncelikle belirtmem gerekiyor ki mümkün olup olamayacağına dair bir çok görüş ve fikir ayrılıkları mevcut bir konu bu ben şahsen olabiliceğine inanıyorum fakat risklerinin olduğunu da düşünmekteyim size de bunu bildirmek istedim.

Hipnozun tanımı ve hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlara ufak bir hatırlatma yapayım. Basitçe tanım olarak, bir konuya yüksek seviyede konsantre olma ve bu konuda talimatları yerine getirme isteğine hipnoz diyoruz.

Sigara içme, obezite gibi sorunlarda, duygusal gerilimlerde ve bazı tıbbi durumlarda onaylanmamış olsa da işe yarayabiliyor.

Kısaca tekniğini özetlersek;

1.Gözlerinizi kapatıp düşüncelerinizden kurtulmayı deneyin. Bunu sitemizdeki birçok meditasyon ve nefes egzersizi tekniği ile de yapabiliriz. Başlangıçta düşünmemenin zor olduğunu biliyorum fakat yeterince odaklanırsanız en geç 5 dakika içersinde birşeylerin değiştiğini sizde fark edebilirsiniz. Kafanızda sürekli fikirler dolaşacak. Dikkatinizi toplayın. Bir süre sonra düşünceler çıkıp gidecektir.

2.Parmaklarınızdaki basıncı hissedin. Bu basıncın dokunulabilir olduğunu, belli bir rengi ve şekli olduğunu düşünün. Sonra bu şekillenmiş basıncın vücudunuzdan ayrılıp sizden uzaklaştığını hissedin. Bu uzaklaşma sürecinde bir sis hayal edebilirsiniz. Bu sayede gerginliğiniz azalır. Aynı çakra kontrol meditasyonuna benziyor arkadaşlar bu yöntemi kullanmak istemeyenler için yine sitemizde bir çok çakra dağılım meditasyonunu bulabilirsiniz.

Yavaş yavaş ve teker teker vücudunuzun bütün bölümlerini serbest bırakın. Vücudunuz ve kafanızdaki her şey bir anda serbest kalacaktır. Rahatlamaya devam edin tüm fikirleriniz düşünceleriniz de uçup gitmeye devam ediyor olucak.

3.Yavaş ve derin nefesler alın. Nefes verirken vücudunuzdaki gerginliğin siyah bir bulut içinde sizi terkettiğini hayal edin. Nefes alırken, havanın hayat ve enerjiyle dolu ışıklı bir güç olarak size döndüğünü düşünün. Sitemizdeki nefes egzersizlerine kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum bu konuda kesinlikle yardımcı olucaktır.

4.Şu anda tamamen sakinleşmiş durumdasınız. 10'dan geriye doğru sayacağınızı kendinize söyleyin. Her numarayı beyninizde iyice resimleyin. Numaralar büyük olabilecekleri gibi, altın renginde veya aklınıza gelen başka şekillerde de olabilirler. Her numaradan sonra kendi iç dünyanıza gireceksiniz. İsterseniz bütün çevreyi de hayal ederek 10 basamaklı bir merdivenden indiğinizi düşleyebilirsiniz.

5.(Altın kural) İşte şimdi sizi etkileyen problemi çözmenin zamanı. Kendinizle konuşmaya başlayın. İstediğiniz kadar bu konuda kendinizle konuşabilirsiniz ama devamlı pozitif cümleler kurarak. Çünkü iç dünyanız olumsuz cümleleri umursamaz.

6.Yeterince konuştuğunuzda, kendinize O'dan 10'a kadar sayacağınızı söyleyin. Saymayı tamamladığınız zaman yavaş yavaş normal halinize döneceksiniz. Sayarken numaraları yine detaylı biçimde resimleyerek hayal edin.

Not: Bu işlemi gerçekleştirmeden önce ılık bir duş almış olmanızı ve hipnoz çalışmasını yeterince temiz ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda yapmanızı tavsiye ediyorum çok karanlık bir ortam olmaması da sizin için faydalı olucaktır.

şimdi bakınırken buldum işe yarar mı acaba

daldan dala atlıyorum yine

tarot ve kahve den baska fal bakmayı bişlen varmı aramızda
iskanbil falı bakardım lisedeyken şimdi unuttum
değişik degişik fallar var
çingenelerin baktıgı bakla falı ve su falı bana çok ilginc gelmiştir hep

o zaman uyuyana kadar her telden takılalım bu gece kimsenin tadı yok sanırım
hipnoz hep merak ederim nasıl yapılır :D

evet,ben de merak ediyorum,psikolojik tedavide de kullanılıyo,nasıl yapılıyo ve ne yapılıyo acaba?filmlerdeki gibi saati sallayıp ayakta uyutmuyolar herhalde :) nasıl bişi acaba

evet,ben de merak ediyorum,psikolojik tedavide de kullanılıyo,nasıl yapılıyo ve ne yapılıyo acaba?filmlerdeki gibi saati sallayıp ayakta uyutmuyolar herhalde :) nasıl bişi acaba

evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim

Bir de karalama falı, ayna falı var bildiğim kadarıyla... Ben 1 sene önce baktırmıştım birisine, karalama yapmıştı isim bilmişti. O kişi su falı da bakıyordu seneler önce. Benim kimseye anlatmadığım, birisiyle yaptığım bir konuşmayı söylemişti bana. Çok tuhaf bir durum. Nasıl bilebildi... Ama geleceğe dair söyledikleri çıkmadı tabi.

evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim

Ben de herhalde anca hipnozu yaşamış birisini görürsem inanabilirim herhalde, çok tuhaf bir olay çünkü... Konuşturuyorlarmış insanı, sonra uyanınca hatırlamıyormuş... Nasıl olabiliyor bilmiyorum.

çingenenin tekide ben küçükken taş falımı ne bakmıştı.. Bence beni kandırmıştı :D var mıdır ki öyle bi fal ?

Tamam hatırladım canım, bu ara kafam dolu... Kusura bakmayın...

Anneme ölüm büyüsü yapılmış. Bunu bir kaç sefer duyuyor birilerinden.
Ölü toprağı ile yapılan bir büyüymüş, fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum tabii ki.
Bu büyü, büyü yapılan kişinin ölmesi için yapılırmış.
Annem çok kötü zamanlar geçirmiş bu büyüler yüzünden, hastalıklar, farklı şeyler görmeler vs.
Neyseki annanem bir başka kadına dua okutmuş sanıyorum da, öyle kurtulmuş.

Annem bu aralar çok iyi, fakat geçmişinde öyle şeyler yaşamıştı ki, son 1 sene öncesine kadar hep kötüydü.
Ruh sağlığı berbattı, ama çok şükür düzeldi...

Benim tüylerimi diken diken eden büyü ise, eşimin teyzesine yapılmış.
Kadın 1 haftada kürdan gibi incelmiş, tabii bilmiyorlar ne olduğunu ve doktor doktor geziyorlar durumu ne diye.
Sağlıksal anlamda, ne doktor tekiklerinde ne de tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama kadın giderek zayıflıyor.
Sonra eşinin tanıdığı ehli bir insan varmış (adını söylemişlerdi de unuttum baya bilindik biri) ona soruyorlar.
O da diyor ki "sana sabun büyüsü yapılmış kızım, fakat bu sabun büyüsü öyle hemen yok edilebilecek birşey değil, senin zamanın daralmış, ben bu büyüyü durdurabilir miyim bilmiyorum" demiş. Sabun büyüsünü de anlatmış, bir sabuna iğneler kaklayarak ve dualar okuyarak, büyü yapılan kişiye ait bir şey ile birlikte kuyuya atılırmış sabun, o sabun eridikçe büyü yapılan kişi de erir, biter, ölürmüş. Büyünün bozulmasının bir yolu sabunun bulunması, bu mümkün olmadığı için, bu kişi muska yazacağım sana demiş. Muskayı boynunda 3 gün taşıyacaksın. Bu 3 gün içerisinde türlü sıkıntılar çekeceksin ve senile beraber ev halkı da aynı sıkıntılara maruz kalacak. İntihar etmek isteyeceksin ama sakın, dikkat et kendine ve bir birinize mukayyet olun. Boğuluyormuş gibi hissedebilirsin. 3 günün sonunda banyo yapıp abdest alacaksın, namaz kılacaksın demiş. Muska kaybolursa endişelenme, zaten o kendiliğinden kaybolucak demiş.
Eşimin teyzesi adamın dediklerini harfiyen yapıyor, kadın gerçekten o 3 gün boyunca mahvolmuş. Hem kendisinden hem kızından dinledim mevzuyu. Tüyler ürperten birşey.
3. günün sonunda kadın banyoya giriyor, güzelce yıkanıyor, banyodan çıktıktan sonra bakıyor ki muska boynunda değil.
Fakat bütün sıkıntıları ve rahatsızlıkları gidiyor...

çok kötü ya :S kim nasıl birini öldürebilir, bunun için nasıl uğraşabilir böyle..

Bahar ayina kadar beklerseniz size hipnozun detaylarini verebilirim:)) Su bana kristal getiren arkadasim, baharda romaya Dr. Brian Weiss in hipnoz Workshoplarina katilcak eger olurda becerebilirse ilk hastasi ben olcam :D

Merhaba arkadaşlar benim 6. hissim çok kuvetli birinin gözünün içine baksam dair nasıl biri olduğunu , yalanın , doğrusunu hemen anlarım ve direkt olarakda doğru bilirim çokda iyi kahve falı bakıyorum ama başıma birşey gelecek diye korkmaya başladım artık çünkü annemde aynı benim gibi ve annemi ben küçükken adı lazım değiller dürtmüş hemde çok fena şekilde annem o gündür öyle fala ciddi ciddi bakmaz baksa bile laylay lomuna kalp kırmamak için yani :( hatta annemin başına gelen bir olayı anlatayım ; annem durumunu anneanneme anlatmış anneannemde iğne tak demiş üstüne uyumadan önce çengelli iğne tak gelmezler demiş sonra anne uyurken bu adı lazım değiller çengelli iğne ile annemim göğüs üstü bölümünü boğaz tarafını bu iğne ile çizmişler hep ... Annem o günleri atlattıktan 1 yıl sonra düzeldi . Sizde bu tür şeylere dikkat edin bizzat ben bunların hepsini gördüm ve bu anllattığım yalnızca tek küçük bir olaydı .

Merhaba arkadaşlar benim 6. hissim çok kuvetli birinin gözünün içine baksam dair nasıl biri olduğunu , yalanın , doğrusunu hemen anlarım ve direkt olarakda doğru bilirim çokda iyi kahve falı bakıyorum ama başıma birşey gelecek diye korkmaya başladım artık çünkü annemde aynı benim gibi ve annemi ben küçükken adı lazım değiller dürtmüş hemde çok fena şekilde annem o gündür öyle fala ciddi ciddi bakmaz baksa bile laylay lomuna kalp kırmamak için yani :( hatta annemin başına gelen bir olayı anlatayım ; annem durumunu anneanneme anlatmış anneannemde iğne tak demiş üstüne uyumadan önce çengelli iğne tak gelmezler demiş sonra anne uyurken bu adı lazım değiller çengelli iğne ile annemim göğüs üstü bölümünü boğaz tarafını bu iğne ile çizmişler hep ... Annem o günleri atlattıktan 1 yıl sonra düzeldi . Sizde bu tür şeylere dikkat edin bizzat ben bunların hepsini gördüm ve bu anllattığım yalnızca tek küçük bir olaydı .

geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş,sen de dikkat et aman

Yani doğru mu anlamışım, civa veya yeşim taşı taşıyarak nazar, büyü veya kötü bir etkene maruz kaldıysak renk değişimlerinden anlamakla kalmıyor, aynı zamanda bu renk değişimleri nazarı, büyüyü veya o kötü etkenleri ortadan kaldırıyor mu?
Eğer böyle bir durum varsa, bende bir yeşim taşı edineyim.
Ayrıca yeşim taşını toprakta ne kadar bekletmek gerekiyor?
:44:

Büyü yapılmışsa çözmesi gibi bir durum soz konusu değil bildigim kadarıyla. Ama tası kullanmaya başladıktan sonra büyü yapılırsa etki etmesini engelliyor diye biliyorum.
Yesimi tuzlu suda her gün 1 saat bekletiyordum.

Teşekkür ederim vermiş olduğun yanıt için.
Bende bir ara kesinlikle yeşim taşı alayım o zaman.
Bu aralar kötü enerji ile dolu etrafım... :50:

aynı deste kutusuyle birlikte bendede var. Evet tarot kartlarıyla aranda bi bağ olmalı . Eğer bakmaya başlayacaksan o kartlara çok mecbur kalınmadıkça senden başkası el sürmemeli kartlar sahbi olarak seni bilmeli..
Tamam, teşekkür ederim bilgi için.
Benden başka kimse el sürmedi kartlarıma, zaten yerini de ben biliyorum.
Eski odamda duruyorlar, bir ara alacağım onları... Tekrardan bir deniyeyim bakalım...

evet falcının kartlarıyla bütünleşmesi daha iyi fal bakabilmesi adına iyidir.bence arkadaşını tarot kartları değil de başka varlıklar rahatsız etmiştir.ben de zamanında çok fazla rahatsızlık yaşadığım için psişik bütün çalışmaları bırakmak zorunda kalmıştım bir dönem.

Benimde en korktuğum şeylerden bir tanesi bu işte.
Arkadaşımın başına gelenleri dinledikten sonra bende pek fazla kartlar ile haşır neşir olamadım.
Açıkçası hem çekindim hem korktum.
Hala bile öyle bir korku var, fakat varlıkları inkar edilemezler.
O yüzden tedirgin oluyorum, bu güne kadar beni şahsen rahatsız eden olmadı.
Fakat durduk yere evin içinde birşeylerin kırılmışlığı vardır (annemin evinde). :31:

canım ya çok geçmiş olsun

sabun büyüsü benim de teyzeme yapıldı
hatta sürekli ölmüş bşrşni görebilirmiyim rüyamda astralda falan diye hep onunla konusmak için sorarım :(
mekanı cennet olsun çok basarılı ve iyi biriydi ama işte öyle olunca çekemeyenide çok oluyo
onada sabun büyüsü yapılmış gitmediği doktor kalmadı ilik kanseri teşhisi kondu ama onun tedavisini gördü oda değil dediler
sonuçta o neşeli cıvıl cılıv iri yarı kadın güçsüz kaldı ve gecen bahar kaybettik
büyü için bişey yapamadılar son dönemlerde oldugu için
o çok kötü bi büyü nasıl bi insan bi insanın ölümü için büyü yapabilir aklım almıyor

Ben yapanın yanına kalacağını düşünmüyorum böyle şeylerin.
Allah yapanı da bildiği gibi yapsın.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah, çok üzüldüm.
Anneme de çok sayıda yapılmış, etkilerini çok gördü büyülerin.
Hamd olsun ki sağ salim atlattık hepsini.
Allah bir daha kimseye göstermesin, bu niyette insanları uzak tutsun inşallah... :31:

çok kötü ya :S kim nasıl birini öldürebilir, bunun için nasıl uğraşabilir böyle..
Bende anlamıyorum, gerçekten...
Bir insan niçin diğer birinin ölmesini ister.
Aklım almıyor benimde... :50:

geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş,sen de dikkat et aman

Benim 6. hissim anne tarafından geçmiş heralde bana :/ dedemin dedesi halıyı havaya kaldırırmış gözleriyle ama bunu yapmak için bazen 2 günü gidermiş... Dedem hep anlatır bana benim 6. hislerimi farkettiğinden beri . Mesela dedem şuan bizim evimizde kalıyo onunda iskambil kartları var nereye gitse yanından ayırmaz hatta onlarla uyur ve iskambil falı bakar kendi kendine hatta banada bakmayı öğretti ama başka kartlarla , kendi iskambil kartlarını doğru dürüst elletmezde bize öyle çok değer verir. Bakın arkadaşlar ve ablalarım cidden kendinize böyle konularda dikkat edin eğer bir tecrübeniz yoksa bu tür işler dışardan göründüğü gibi değil :( ...Çocukken bana böyle şeyler heyecanlı esrarengiz güzel felan gelirdi hoşuma giderdi ama böyle şeyler hakkında tecrübem olduğunda herşeyin farkına vardım. Mesela bir koruyucunuz olsun benim bir muskam var 9-10 yaşımdan beri kötü olduğum günlerde yanımdan hiç ayırmam onu . Muskanın bana neden yazıldığını bilmiyorum ama annem yazdırma gereği duymuş aslında neden yazıldığını tam olarak kestire biliyorum . Ablalarım arkadaşlarım lütfen tekrar diyorum böyle konularda kendinize dikkat edin ve çevrenizede .

Back
X