Cadılar Evi II

evet ya sen hareket ettirdin kavgası olurdu bide o sıra fincan hareket edince mutlu olurduk ama ii ki gelmemiş ya gelse kesin kötü şeyler olurdu

bi arada tutturmustum barıs akarsu nun ruhunu çağırıcam diye ii ki yapmamısım kara büyü oldugunu bilmiyordum

:D bi de kavga çıkardı evet..kemal sunalın bi filminde vardı,ruh çağırıyolardı,o da ruh kılığına girip korkutuyodu milleti,ordan mı görüp öğrendik bu işleri acaba :) bizim tanıdıklardan yapan olmuş,toplanmışlar,onlar da ünlü birinin,herkesin tanıdığı bi ünlünün ruhunu çağırmışlar ve o da beni rahat bırakın demiş ama ne biliym ben de inanamıyorum,belki dedikleri gibi bedensiz varlıklardır gelen.

evet ya sen hareket ettirdin kavgası olurdu bide o sıra fincan hareket edince mutlu olurduk ama ii ki gelmemiş ya gelse kesin kötü şeyler olurdu

bi arada tutturmustum barıs akarsu nun ruhunu çağırıcam diye ii ki yapmamısım kara büyü oldugunu bilmiyordum

yok kara büyüye giren kısmı fincanla çağırma olayı değil yazıda anlatılan diğer kısım

ayyyyy,demeeee,naptınız?noldu?soru mu sordunuz?nasıl emin oldun geldiğinden?tek başına nasıl denedin,nasıl bir cesaret

fincanı harfli tahtanın üzerine koyup çağırdık/çağırdım gelince fincan hareket etmeye başladı sonra sorular sorduk filan.başkasıyla yapınca emin olamıyorsun tabi fakat sorulara verilen cevaplar sadece senin bildiğin başkasının bilmediği şeyler olunca inanıyorsun.azcık deli cesareti vardı bende eskiden şimdi olsa hayatta yapmam :)

hatırladıgım kadarıyla harfleri çember şeklinde dizerdik bize bi şey sorardık saçma sapan şeyler yazılırdı fncanla
birileri bu ruh türk degil anlamıyo bizi derdi
sonra öylece kalırdı aynen şimdi yap deseler yapmam .:D

hatırladıgım kadarıyla harfleri çember şeklinde dizerdik bize bi şey sorardık saçma sapan şeyler yazılırdı fncanla
birileri bu ruh türk degil anlamıyo bizi derdi
sonra öylece kalırdı aynen şimdi yap deseler yapmam .:D

arada anlamsız kelimeler harfler çıkıyor evet.ben öyle olduğunda durup baştan sorardım ya da soruyu değiştirirdim

Aman Allah'ım nasıl bi cesaret sizdeki :))) benim okuyunca tüylerim ürperiyor uyuyabilir miyim diye düşünüyorum siz vallahi bravo :D

bakın güzel arkadaşlarım ben sizi düşündüğüm için nacizane uyaarmak istiyorum lütfen kabalık olrak algılamayın sizin çağırdığınız kesinlikle ruh olamaz sadece 3 harfliler gelir bi gelirsede feleğiniz şaşar kurtulmanız çok zordur . kendinize dikkat edin

bakın güzel arkadaşlarım ben sizi düşündüğüm için nacizane uyaarmak istiyorum lütfen kabalık olrak algılamayın sizin çağırdığınız kesinlikle ruh olamaz sadece 3 harfliler gelir bi gelirsede feleğiniz şaşar kurtulmanız çok zordur . kendinize dikkat edin

haklısın canım 3 harfliler çok tehlikeli
4-5 kez felegimi şaşırttılar

lütfen beni dinleyin . bütün gün aklınıza geldikçe ayetel kürsi okumalısınız ki hayatınızın kimyası bozulmasın çünki bunu denemişsiniz eğer geldiyse hayatınıza girdiyse daha fazla yazamam

daha önce bende paylaşmadım bunu ben sadece yaşadığımı yazcam . ben genç kızlığımdan beri tuhaf bi durumdayım rüyamda bana adını okuttu yazarak ve artık onun karısı oldugumu kimse bana inanmaz ama özel hayatımda çok sıkıntı yaşıyorum ama bana zarar vermedi başka tarzda............... yıllardırda adını unutmadım..........

Back
X