Cadoloz kaynana

Hep var mıydı yaa Bnde 6 aylık hamileyim ara ara bulanıyor midem ama hiç kusmadım
Hayır daha son 2 haftadır böyleyim niyeyse ilk başlarda bulanmiyordu midem ara ara oluyordu ama çok rahatsiz etmiyordu . Son 1 haftadir özellikle çok kötüyüm hic bi is yapamiyorum

şimdi merak ediyorum ben bu konuşma nasıl gerçekleşiyor.
kadın arayıp temizliğe gel diyor siz de bi düşüneyip deyip kapatıyor musunuz bu telefonu?
Hayır eşimi arayip yarin bana temizlige getir sabahtan diyor esim de bisey demiyor gecistiriyor getiremem işe gitcem diyor sonra kayınvalidem dolmuşa binsin gelsin diye çıkışıyor esimle kavga ediyorlar en son da kayınvalidem gelmesin istemiyom diye kendi kendine trip atip kapatiyo telefonu

Hayır eşimi arayip yarin bana temizlige getir sabahtan diyor esim de bisey demiyor gecistiriyor getiremem işe gitcem diyor sonra kayınvalidem dolmuşa binsin gelsin diye çıkışıyor esimle kavga ediyorlar en son da kayınvalidem gelmesin istemiyom diye kendi kendine trip atip kapatiyo telefonu
o zaman başlık cadaloz kaynana değil sesi çıkmayan, anneci, basiretsiz koca olmalıydı

Yok buna katilmiyorum eşim telefonu kapatti bi de temizlige çağırıyor gibisinden söylendi annesine de gelsin demedi ki zaten o yuzden kavga ettiler
İyi de gelemez dememiş ki getiremem demiş. Kendiniz öyle söylediniz. Adam ilk teklifte benim karım hamile, temizliğe filan gelemez deseydi ya.

Hanımefendi ne yapıp edip gitmeyin. Karnınıdaki yavrunuzu düşünün, çok afedersiniz nasıl bir kayınvalide bu ya? Karnınız burnunuzda temizlik ne demek. Üstüne siz temizliğe giderseniz bu tür tipler didik didik temizlettirir. Direkt gelemeyecrğinizi söyleyin. Şu anda sizin ve bebeğin sağlığı bir temizlikten daha önemli. Çok istiyorlarsa bi tane temizlikçi tutsunlar, sanki gelin değil de temizlikçisiniz.

Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim? Üstelik tenezzül edip bana degil eşime söyledi gelsin diye
Tabiki girme . Ben hamileyim kaynanam gelip benim evimi temizliyor. Öyle kaynanamı olur be🙄 küserse kavga ederse etsin

Çok geçerli bir mazeret uydurun (mesela hasta olduğunuzu, yorgan döşek yattığınızı) söyleyin hatta bunu siz değil eşinize söyletin. gitmeyin. Çünkü giderseniz iyice büyüyecek içinizdeki öfkeniz.

Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim?
nedir bu kaynanalık ya, valla ben öyle olmam asla. benim de erkek çocuğum var ama yok ya

Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim?
valla ben hamile olsam isterse 1 aylık olsun gitmem. karnım burnumda diyosun bırak kendi madem iyimis hee konuda, kendi yapsın. kaynananın evini temizlemek ne ya ? sende onu çağırma bitsin gitsin

yaaa arkadaşım saf mısın? hamileyim diyosun bundan ,iyi bahane olur mu? gelemem kusura bakma çok isterdim ama iyi değilim,bende seni çağıracaktım anne gel azcık yardım et evimin işini yapamıyorum diye.hatta kocan baskı yapar diye korkuyorsan yalandan hasta ol,çok karnım ağrıyor filan de yataktan çıkma kocana acındır kendini

Back
X