Çağatay Ruhi burun ucu estetiği

zuzucybel

iç mimar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
631
74
623
47
26 ağustosta academic hospitilda burun ucu ameliyatı oldum... Çok aramama rağmen burun ucu ameliyatı ile ilgili paylaşım bulamadigim için benim gibi bu konuyu merak edenler vardır diye konuyu açmaya karar verdim... İlk önce konuya şununla baslayayim benim burnumun ucu sarkikti güldüğüm zaman kartal gagasi gibi oluyordu... Yüzüme sert yaşlı bir ifade veriyordu oysaki gayet sevimli bir bayanim :) ... Burnumun tamamında değil sadece ucunda sikintim olduğu için ucunu düzeltirmeye karar verdim. Baştan söyleyeyim sadece uçta düzeltme istiyorsaniz çok fazla seçeneğiniz yok kokteki kemiğe dokunulmadigi için uçta ona uygun yapılıyor milyon tane rakamsal durumlar var aslında ucu nerde olmalı kaç mm ayarlanmali marti kanadı bla bla bla.... Cumartesi sabah 7 de hastaneye gittim odaları çok lüks olmasa da ekip superdi... Hemşireler, narkoz ekibi güler yüzlü ve ilgiliydiler. Saat 8 de ameliyata girdim narkozdan çok korkmaması rağmen sanırım vurdukları sakinleştirici den ağzım kulaklarimda ameliyata girdim ve milyon tane ses arasında meslek bilgileri vererek uyandım. Mutfak dolapları kaç cm de asılır filan diye ... Odaya çıktığımda gayet rahat nefes alıyordu.. cok fazla agrim sızım olmadi.. 6 saat sonra evime gittim... Bugün 4. günüm yarin tamponlarim alınacak... Tek sikintim sızıntı halinde kanamam var öyle deli dehşet değil sadece tek delikten ara ara taze kan sızıyor... Dr olağan dedi bunu yaşayan var mı okuduğum bazı üye yazılarında tampon alınmasından sonrada kanama devam etmiş... Yazımı okuyan ve bu tarz sıkıntıyla karşılaşan üyelerimiz varsa benimle paylaşmalarını Rica edecegim

Ben 20. Gunumdeyim bazen acayip burnum kanıyor tek delikten. .Özellikle çok yoruldugumda Uykusuz kaldıgimda ya da gün içinde ani hareketler yaptığımda oluyor

Merak edenler için dün tamponlarim alındı.. sadece tampona yapışan kıllar kesilirken az canım yandı Zaten doktor tamponları almadan önce burnu uyuşturuyor fark etmiyorsunuz bile Cuma günü de bantlarım alınacak sadece burun ucunda işlem yapıldığı için bana alçı yapılmadı ameliyatla ilgili bir sıkıntın hiç olmadı Tabii burun akıntısı dışında bugün akıntı şeffaf sulu bir hal aldı Kanama yok... Cuma günü bant çıktığı zaman görselleri sizinle paylaşırım ilk halim aşamalar ve son hali

Benimde burun ucunda sorunum var. Bir burun deligi kikirdaktan dolayi sola dogru egri. Diger burun deligimde digerine oranla büyük. Sag profilden bakinca gaga burun. Sol profilden bakinca gayet orantili. Ne kadar fiyatlari burun ucu icin?

Burnunuz cok dogal duruyor gecmis olsun.

Benimde burun ucunda sorunum var. Bir burun deligi kikirdaktan dolayi sola dogru egri. Diger burun deligimde digerine oranla büyük. Sag profilden bakinca gaga burun. Sol profilden bakinca gayet orantili. Ne kadar fiyatlari burun ucu icin?

Burnunuz cok dogal duruyor gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim ben 5000 tl oldum.. eli hafif mi derler bilmiyorum ama morarma şişme ağrı olmadı bende fotoğrafım ameliyatın 5. Gününe ait bu arada

merhaba burnunuzda dikiş izi var mı acaba kesi izi yani yoksa kapalı teknikle mi oldunuz

Back
X