- 5 Temmuz 2007
- 631
- 74
- 623
- 47
26 ağustosta academic hospitilda burun ucu ameliyatı oldum... Çok aramama rağmen burun ucu ameliyatı ile ilgili paylaşım bulamadigim için benim gibi bu konuyu merak edenler vardır diye konuyu açmaya karar verdim... İlk önce konuya şununla baslayayim benim burnumun ucu sarkikti güldüğüm zaman kartal gagasi gibi oluyordu... Yüzüme sert yaşlı bir ifade veriyordu oysaki gayet sevimli bir bayanim :) ... Burnumun tamamında değil sadece ucunda sikintim olduğu için ucunu düzeltirmeye karar verdim. Baştan söyleyeyim sadece uçta düzeltme istiyorsaniz çok fazla seçeneğiniz yok kokteki kemiğe dokunulmadigi için uçta ona uygun yapılıyor milyon tane rakamsal durumlar var aslında ucu nerde olmalı kaç mm ayarlanmali marti kanadı bla bla bla.... Cumartesi sabah 7 de hastaneye gittim odaları çok lüks olmasa da ekip superdi... Hemşireler, narkoz ekibi güler yüzlü ve ilgiliydiler. Saat 8 de ameliyata girdim narkozdan çok korkmaması rağmen sanırım vurdukları sakinleştirici den ağzım kulaklarimda ameliyata girdim ve milyon tane ses arasında meslek bilgileri vererek uyandım. Mutfak dolapları kaç cm de asılır filan diye ... Odaya çıktığımda gayet rahat nefes alıyordu.. cok fazla agrim sızım olmadi.. 6 saat sonra evime gittim... Bugün 4. günüm yarin tamponlarim alınacak... Tek sikintim sızıntı halinde kanamam var öyle deli dehşet değil sadece tek delikten ara ara taze kan sızıyor... Dr olağan dedi bunu yaşayan var mı okuduğum bazı üye yazılarında tampon alınmasından sonrada kanama devam etmiş... Yazımı okuyan ve bu tarz sıkıntıyla karşılaşan üyelerimiz varsa benimle paylaşmalarını Rica edecegim