- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
babam emekli ve evde durmayı sevmeyen birisi yani boş vakit geçirmez marketlere gider dolaşır alışveriş yapar fakat öyle bir olay oldu ki resmen saygısızlık. çağdaş markete giden babam yine her zaman ki gibi alışverişini yapmak için gitmiş fiyatlara bakarken müşterilerle ilgilenen personel değil de içeride sorumlu olan bir personel babamın yanına gelerek direk orta da birşey yok hırsızlıkla suçladı ''sabahtan beli sen napyorsun biz seni takip etmek zorunda mıyız'' gibi bazı sözler sarf etmiş başka şeyler de var ama net hatırlamıyorum ama bu babama yapılan büyük bir ayıp ve saygısızlıktır. babam da sessiz bir insan olduğu için fazla üstelememiş sadece ben ne yapıyormuşum ki bakma gereği görüyorsunuz ben her gün geliyorum alışverişimi yapıyorum diyerekten çağdaş kartını göstermiş. diğer bir personel gelip o personeli tamam tamam diyerek susturmuş. şu hayatta bu çirkin hırsızlık gibi bir tabirle suçlanacak bu dünya da en son insan bile değildir. babamı bu şekilde suçlayıp bilip bilmeden yargılayan çağdaş marketi de personelleri de kınıyorum.. !