çağdaş markettekilerin yaptığı saygısızlık

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
babam emekli ve evde durmayı sevmeyen birisi yani boş vakit geçirmez marketlere gider dolaşır alışveriş yapar fakat öyle bir olay oldu ki resmen saygısızlık. çağdaş markete giden babam yine her zaman ki gibi alışverişini yapmak için gitmiş fiyatlara bakarken müşterilerle ilgilenen personel değil de içeride sorumlu olan bir personel babamın yanına gelerek direk orta da birşey yok hırsızlıkla suçladı ''sabahtan beli sen napyorsun biz seni takip etmek zorunda mıyız'' gibi bazı sözler sarf etmiş başka şeyler de var ama net hatırlamıyorum ama bu babama yapılan büyük bir ayıp ve saygısızlıktır. babam da sessiz bir insan olduğu için fazla üstelememiş sadece ben ne yapıyormuşum ki bakma gereği görüyorsunuz ben her gün geliyorum alışverişimi yapıyorum diyerekten çağdaş kartını göstermiş. diğer bir personel gelip o personeli tamam tamam diyerek susturmuş. şu hayatta bu çirkin hırsızlık gibi bir tabirle suçlanacak bu dünya da en son insan bile değildir. babamı bu şekilde suçlayıp bilip bilmeden yargılayan çağdaş marketi de personelleri de kınıyorum.. !

haklısın, akadaşlar kesınlıkle fişinizee bakın bütürrr marketler ürünleri fazladan çekiyorlar 2kez başima geldi 20tl ve üstü hatta kasiyer bayan dedi patrolarının özelikle fazla cekmelerini söyloyorlarmış ben sizin yerinizde olsam market müdürüne şikayet ederdim.

haklısın, akadaşlar kesınlıkle fişinizee bakın bütürrr marketler ürünleri fazladan çekiyorlar 2kez başima geldi 20tl ve üstü hatta kasiyer bayan dedi patrolarının özelikle fazla cekmelerini söyloyorlarmış ben sizin yerinizde olsam market müdürüne şikayet ederdim.

babamın yanın da ben olsaydım zaten direk market müdürüne gidip şikayet ederdim o babaa yakıştırdığı hırsız damgası için de özür dilettirirdim. ama babam bunu yapamamış işte malesef. durduk yere orta da bir şey yokken markette ki bir insana hırsız denilir mi ya çok ayıp ve saygısızlık.

Ayıp hem de çok büyük bir ayıp.Babanız olgunluk gösterip susmuş ama ben olsaydım o personele de müdürüne de o markete de dava açardım.Ne demek ya hırsızlık öyle kolay yenilir yutulur bir şey mi atılabilecek en kötü iftiralardan birini atmışlar.Arkadaşım nerede bu market hangi ilde ona göre bizde kendi tepkimizi koyalım....

Ayıp hem de çok büyük bir ayıp.Babanız olgunluk gösterip susmuş ama ben olsaydım o personele de müdürüne de o markete de dava açardım.Ne demek ya hırsızlık öyle kolay yenilir yutulur bir şey mi atılabilecek en kötü iftiralardan birini atmışlar.Arkadaşım nerede bu market hangi ilde ona göre bizde kendi tepkimizi koyalım....

Ankara'da canım. cidden çok büyük bir ayıp yenilir yutulur değil babam yine susmuş ama onlar bana göre susmayı haketmiyorlardı. yaptıkları saygısızlıktan öte bir şey değil çok ayıp ne benim babama böyle bir ihtam da bulunmaya hakları var ne de üzmeye.

Back
X