Çağhan Baytekin klinik baytekin izmir

Tambirmelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
24
2
0
İzmir
Benim burun ameliyatımı çağhan baytekin yaptı maalesef. Burnumdaki aşırı şekil bozukluğu yanında nefes de alamıyorum. İlk 1 yıl sorun yokmuş gibi görünüyordu ama 1 yıldan sonra burnumda şekil bozuklukları başladı. Burnumdaki tüm kıkırdağı çıkardığı için burun deliklerim büyüdü ve burnumda çökme ve anormal bir görüntü oluştu. Şimdi düzeltmek için başvurduğum doktorlar kaburgamdan kıkırdak alınacağı için 15bin tl gibi rakamlar istiyor benden. Aşırı mağdur olduğum için uyarmak istedim. Lütfen çağhan baytekine güvenmeyin. Bu konuda ayrıca kbb uzmanlarını tavsiye ediyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tambirmelek merhaba,
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ikinciye düzeltmek için nekadar çok para istemiş öyle şok oldum
İnşallah bundan sonraki istedigin gibi ve sorunsuz olsun. Bende olmak istiyorum geçen yazdan beri dr bulamadım bu dr ismini hiç duymamıştım

Teşekkür ederim. Burun estetiği olacaksanız lütfen doktorunuzu iyi seçin. Ve benim önerim kbb uzmanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…