Çağımızın vebası: Stalk!

Bu facede millet ne buluyor anlamış değilim twitter ok, kk ok, ve haber sisteleri olmazsa olmazım belli yaştan sonra uzun filmlere vaktimi harcamıyorum bir film beni 2 saat esir alamaz , birde senaryo kadının hamileliği üzeri ise yada zengin kız fakir oğlan senaryolar artık baydı , kalite yerlerde hep aynı senaryolar , bakmıyorum bu kadar basit

Bu facede millet ne buluyor anlamış değilim twitter ok, kk ok, ve haber sisteleri olmazsa olmazım belli yaştan sonra uzun filmlere vaktimi harcamıyorum bir film beni 2 saat esir alamaz , birde senaryo kadının hamileliği üzeri ise yada zengin kız fakir oğlan senaryolar artık baydı , kalite yerlerde hep aynı senaryolar , bakmıyorum bu kadar basit

çoğu insan bunu yapıyor ama saklıyor . bende bir ara çok yapıyordum ama artık sıkıldım . eski sevgililerime yapıyordum ben eski arkadaşlarıma falan değil . abartmıştım epey . sonra baktım boş işler bunlar onlar kim ya onlara stalkelık yapıcam dedim bu sefer de ünlü insanlara yapıyorum ama sevdiğim bir yabancı dizi oyuncusunu falan takip ediyorum oda instegramdan falan .:kahve:

Bende artik sikildim hep ayni sanki millet disarda parti vermislerde beni davet etmemisler gibi hissediyorum millet cok egleniyoda bi ben yalnizim gibi geliyo.benim profilimde oyle sanalda ama normalde oyle mi. Gelen orda gordugune geliyo kisisel anlamda gercekten tanimak isteyen yok yani

Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi :KK51: İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası :KK70:

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)

Stalk, ilk kez duydum valla. O yüzlere yapılan şirin köpek, ayıcık efektleri de snapchatmiş, onu da dün öğrendim daha :confused: hiç ilgim merakım yok. Sadece facebook kullanıyorum o da şöyle bir bakmaca günde birkaç kez. Tavsiyem bu yönde, gereksiz gereksiz uygulamalar çıkıyor valla. En iyisi kullanmamak. Tek facebook yeter, artar bile :KK49:

Ben de evimin kadını çocuklarımın anası olsam da eskilerle ilgilenecek hevesim olmasa :KK36::KK30:

Oooy. Fena olmuş. Toparlama şansı yok mu hiç?

Cok zor toparlama sansim.stalk yapmasam kk ya takılıyorum internet basli basina zehir.eskiden ne cok kitap okurdum...

Amaaan ne sosyal medyası ya zaman kaybı.. Kapadım hesabımı oh rahatladım.. Bekarız ya artık asılan asılana :14: Mesaj kutum doldu dedim noluyoz yaa ne bu böyle :D Saçma salak şeyler.. Bide ordan orayı geziom bi oyuncunun profilinden çıkıp diğerine geçiom, şu salak vine videolar ama cidden komik oluyo ya neyse :D Ders çalışmam lazım sınavda kimi takip etmeli diye sormuyorlar :D :D

Hahahah tabi canim adam bildigin cakalmista 6 ay anlayamamisim taki suphelenip ona itiraf ettirenince ayrildim amaaaan ne olaylar ne olaylar anlatsam aklin duser
Kadin boyle facede ya laf sokma derdinde yada mutluyum havalarina girme pesinde bendeki potansiyel magazincilerde yok herseyi hissedet oldum :KK70:

Demet akalın moduna girmiş kadın :KK70: Ya bu aldatan adamları ne yapmalı. Paranoyak oldum zaten bdv yüzünden :KK70:

Bende dizginleyemiyorum ama eğlenceli oluyordu şuan kafamda kimse olmadığı icin stalklanacak birileri de yok :KK43: Eski sevgilimin sosyal medyada takip ettigi 1400 kızdan guzel olanları, bakmayacaklarını, bikinili fotograf atanlari, bizimle ayni sehirde yasayanlari kategorilere ayirip her gun stalklar sevgilisi olanlari elerdim. Bide hoslandigim cocuklarin anne babalarini stalklayip sunnet fotograflarini bulmak da hobimdi:ruh: Yîllar once cikmis olsalar da kizlari stalklar fotograflarini aklima kazir begeniyolar mu hala diye bakarım. Benimki stalki asmis ruh hastaligina girmis :oops:

Ha bir de stalkı aldattığından şüphelendigim icin yapiyordum sonunda aldattigi kizla stalklarimiz kesişti. Arastirmaci ruhum bundan haz duydu o gün bu gundur stalki biraktim stalklamiyorum :KK31:

Ooo saygı duydum, üst düzey bir stalkersın :KK52:Bende de merak çok ama bazen "eeeh yeter uğraşamam" diyip bırakıyorum, gözlerimize de yazık ya :)

Stalk keşismesi de harika olmuş, ayağına dolanmış pislik herifin :KK70:

Tek sosyal alanim burasi. :KK59:
Ben sizleri gormeden de sevdim KK üyeleri. :KK200:
Yoluna kurban KKEn Büyük KK

Cidden kadınlar kulübü bağımlılık yapıyor :KK54:

İnsanlar bir şeyler paylaşınca ve beğeni alınca kendilerini ünlü gibi hissediyorlar egoları okşanıyor, sosyal medya bunun yüzü suyu hürmetine yürüyor zaten :)

çoğu insan bunu yapıyor ama saklıyor . bende bir ara çok yapıyordum ama artık sıkıldım . eski sevgililerime yapıyordum ben eski arkadaşlarıma falan değil . abartmıştım epey . sonra baktım boş işler bunlar onlar kim ya onlara stalkelık yapıcam dedim bu sefer de ünlü insanlara yapıyorum ama sevdiğim bir yabancı dizi oyuncusunu falan takip ediyorum oda instegramdan falan .:kahve:

Evet çoğu insan merak edip bakıyor ama söylemeye de çekiniyor. Kim yakın zamana kadar en sevdiği olan kişiyi merak etmez ki? Zamanla aşabilmek mesele :)

Bende artik sikildim hep ayni sanki millet disarda parti vermislerde beni davet etmemisler gibi hissediyorum millet cok egleniyoda bi ben yalnizim gibi geliyo.benim profilimde oyle sanalda ama normalde oyle mi. Gelen orda gordugune geliyo kisisel anlamda gercekten tanimak isteyen yok yani

Oo cümleye bayıldım :KK70: Gerçekten "herkes hayatını yaşıyor da bir ben mi evdeyim yaa" diyorum bazen. Moralim bozulmaya müsaitse hesabımı açıp bakmıyorum bu yüzden hatta :)

Stalk, ilk kez duydum valla. O yüzlere yapılan şirin köpek, ayıcık efektleri de snapchatmiş, onu da dün öğrendim daha :confused: hiç ilgim merakım yok. Sadece facebook kullanıyorum o da şöyle bir bakmaca günde birkaç kez. Tavsiyem bu yönde, gereksiz gereksiz uygulamalar çıkıyor valla. En iyisi kullanmamak. Tek facebook yeter, artar bile :KK49:

Valla en güzelini yapıyorsunuz :)

Cok zor toparlama sansim.stalk yapmasam kk ya takılıyorum internet basli basina zehir.eskiden ne cok kitap okurdum...

Evet.. Benim de eğitim hayatıma kötü etkileri olmadı değil :KK51:

Amaaan ne sosyal medyası ya zaman kaybı.. Kapadım hesabımı oh rahatladım.. Bekarız ya artık asılan asılana :KK14: Mesaj kutum doldu dedim noluyoz yaa ne bu böyle :KK70: Saçma salak şeyler.. Bide ordan orayı geziom bi oyuncunun profilinden çıkıp diğerine geçiom, şu salak vine videolar ama cidden komik oluyo ya neyse :KK70: Ders çalışmam lazım sınavda kimi takip etmeli diye sormuyorlar :KK70: :KK70:

Daha boşanmadan böyleyse maşallah :nazar: Konularınızı biliyorum, güzel bir aşk yaşayıp o uyuz eşinizi tamamen unutursunuz inşallah :KK25:

Ay ay ay.
Google şimdi rast gele sevgilimin ismini yazdım. Senin konunu görünce. Görsellerden eski sevgilisi galiba (!) fotoğrafı çıktı yahu. Bok vardı şimdi kalkıştım böyle bi şeye kurcam kafamda. :KK11:

noclearmind noclearmind Ayy olacak iş mi şimdi bu? En iyisi nasıl bir tip olduklarını isimlerini cisimlerini hiç bilmemek.

Bu arada, tanımadan nefret ettiğim iki insan vardır;
1- yeni sevgilinin eski sevgilisi
2 - eski sevgilinin yeni sevgilisi

:KK70:

On tane gonlum olsa vermeyecegim iki yil pesimde kosan cocuk nisanlaninca nisanlisini fake hesaptan ekleyip takip etmis bir insanim. Gunluk takip olaylarini hic karostirmiyorum. Bir zamanlar hoslandigim beyi takip ederken fotografina kendimi etiketledim yanlislikla. Sonra baska bi profilden takip ederken aileye eklemistim. Daha aklima gelenler bunlar. En son arkadasim en sonunda sana sosyal medyayi yasaklayacagim o olacak demisti. :-) bi donem sosyal medyayi kapadin olmadi neti kapadim vs derken yine ayni yolda yurudum. Velhasil isin ozu sosyal medyadan uzak durmak. Imkan oldukca bakiyosunuz. Ben simdi sosyal medyayi kapamayi dusunuyorum. Sadece insta ve twittera emek verdim o kadar deyip kıyamama modundayim. Ama biz insanlari merak ettikce dahada asagiya iniyoruz. Birakin onlar bizi merak etsin. Aransin. Bunu once kendime sonra size soyluyorum tabi :)

Daha boşanmadan böyleyse maşallah :nazar: Konularınızı biliyorum, güzel bir aşk yaşayıp o uyuz eşinizi tamamen unutursunuz inşallah :KK25:

Yani banada garip geldi onunla fotoğrafımız varken kimsenin umru değilim ama sonra tek fotomu koydum takip istekleri, mesajlar ne tuhaf :KK53:İnşallah canım güzel dileğin için teşekkür ederim :oops:

Genellikle twitter'da k#zbnlar tarafından kullanılan kelime. ingilizce olan stalk kelimesini alıp türkçe çekimlemiş bunlar. o kadar hayatımızın içinde olmasına rağmen googlelamak bile demiyorken stalklamak ne. hadi birine stalker dersin onu bir nebze anlarım ama bu stalklamayı kabul edemem ben arkadaş. . ''ay ex-sevgilim beni hala stalklıyo .s.s''

Son düzenleme:
Önceden müptelasıydım şimdi günde yarım saate düşürdüm. Genelde sevmediğim akrabalarımı, nefret ettiğim arkadaşları ve eski sevgililerimi gizlice Twitter, instagram ve Facebook'tan takip ediyorum. Mutlu olduklarını görünce niye ben mutsuzum onlar mutlu diye kendimi sorguluyorum ne yalan söyliyim. Sosyal medya hesaplarım varken daha çok bakıyordum şimdi fake insta ve Face hesabı açtım öyle bakıyorum. Fake Face hesabını açalı 6 sene olmuş vay anasını kaç defa şu huyumu bırakmaya çalıştım hesabı sildim dayanamadım tekrar tekrar girdim. Buradaki iradeli insanlara hayranım ya. Kindar biri olduğum için bana yapılanları unutmuyorum hele de böyle görünce yeniden yine kinim alevleniyor

Back
X