CAGIRSAM DUYAR Mİ?

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Bende isterdim çok şanslı olup annen seni kadir gecesi dogurmus desinler diye
ilk sevdigim, geldiginde beni aldatmasaydi, şimdi mutluluktan ucsaydim bende...O duyguları o kadar özledimki. Mutlu ciftleri kiskanirken buluyorum kendimi.

Hayatında yaşadığın mutluluğunun bi yalandan kandirilmadan ibaret oldugu tekrar tekrar beynine vurulunca insan amacsiz, değersiz, varlığı sebepsiz hissediyor

26yasindayim ben büyüdüm artık, gel.
Sahi bagirsam duyar mi?

Son düzenleme:
Hiç anlamazsın bi bakmışsın nikah masasındasn :) Yaşın da büyük değil ayrıca. Bende "aman bu saatten sonra sevemem uğrasamam"dedim 25yasimda sevdim 27de evlendim 28deyim anne olcam :))) hiç inanmazdm ne evleneceğime ne de birini seveceğime ama işte Rabbim yazdıysa kadere zamanı gelince ayağına kadar geliyor :) öyle kötü seyler düşünme duyan da seni 50 zanneder :)

Neden mutluluğu bi başkasında arıyorsun cnm kim seni sevmiş sevmemiş ne önemi var mühim olan senin kendini sevmen kendine yetmen. Neden başkalarının sevgisine ihtiyaç duyuyorsun ki. Seven sever sevmeyene de eyvallah mecbur değil. Mutluluk dediğin şey ne biliyor Musun hiç bir konuda hiç kimseye muhtaç olmamak ve muhtaç olana her zaman elini kalbini uzatmak. Bir hayvanın karnını doyur bak Nasıl Mutlu oluyorsun. Bir çocuğun başını okşa sev onu Mutlu et sonra içinde ki mutluluğa şahit ol yaşlı bi amcanın yapamadığı banka işini onun için hallet pazardan elinde yüklerle gelen bi teyzenin yükünü al yardım et bak bakalım içinde çoğalan mutluluğa hangi erkek hangi insan verebilir bunu sen sadece yapacağın şeylerle Mutlu olursun. Ha insan güçsüz düşmüyor mu elbette düşer hangimiz düşmedik ki o Zaman da geç aynanın karşısına daha önce kaç kez ayağa kalktığına bak yüzünde görünmeyen çizgilere saçındaki görünmeyen beyaZlara bak kalbinde ki kırıklara bak ve bunlara rağmen Nasıl hala ayakta durduğuna bak. Mutlu olmak yada mutsuz olmak bizim elimizde seçim senin

Neden mutluluğu bi başkasında arıyorsun cnm kim seni sevmiş sevmemiş ne önemi var mühim olan senin kendini sevmen kendine yetmen. Neden başkalarının sevgisine ihtiyaç duyuyorsun ki. Seven sever sevmeyene de eyvallah mecbur değil. Mutluluk dediğin şey ne biliyor Musun hiç bir konuda hiç kimseye muhtaç olmamak ve muhtaç olana her zaman elini kalbini uzatmak. Bir hayvanın karnını doyur bak Nasıl Mutlu oluyorsun. Bir çocuğun başını okşa sev onu Mutlu et sonra içinde ki mutluluğa şahit ol yaşlı bi amcanın yapamadığı banka işini onun için hallet pazardan elinde yüklerle gelen bi teyzenin yükünü al yardım et bak bakalım içinde çoğalan mutluluğa hangi erkek hangi insan verebilir bunu sen sadece yapacağın şeylerle Mutlu olursun. Ha insan güçsüz düşmüyor mu elbette düşer hangimiz düşmedik ki o Zaman da geç aynanın karşısına daha önce kaç kez ayağa kalktığına bak yüzünde görünmeyen çizgilere saçındaki görünmeyen beyaZlara bak kalbinde ki kırıklara bak ve bunlara rağmen Nasıl hala ayakta durduğuna bak. Mutlu olmak yada mutsuz olmak bizim elimizde seçim senin
Çok teşekkür ederim uzun yazmışsınız bende bunlarla mutlu olmaya çalışıyorum onların tadını biliyorum ama ayakta duramiyorum sanki mutlu rolü yapamiyorum. Mesela suan aglamami durduramiyorum mübarek vakit Allah büyüktür

Hiç anlamazsın bi bakmışsın nikah masasındasn :) Yaşın da büyük değil ayrıca. Bende "aman bu saatten sonra sevemem uğrasamam"dedim 25yasimda sevdim 27de evlendim 28deyim anne olcam :))) hiç inanmazdm ne evleneceğime ne de birini seveceğime ama işte Rabbim yazdıysa kadere zamanı gelince ayağına kadar geliyor :) öyle kötü seyler düşünme duyan da seni 50 zanneder :)
O acı gitmiyor ya neden bilmiyorum gitmiyor.baskasi olunca gidicekmi ondanda emin değilim. Bana acı cektirenin başkasını beklemesini bile hazmedemiyorum ki kız bana bu kadar benziyorken
Sevgi değilde acısı kaldı içimde, gecermi bir gün?

Hem aldatıldım diyorsun hem gel gel diye çağırıyorsun. Tekrarmı aldatılmak istiyorsun. Bu ne yaman çelişki.

O acı gitmiyor ya neden bilmiyorum gitmiyor.baskasi olunca gidicekmi ondanda emin değilim. Bana acı cektirenin başkasını beklemesini bile hazmedemiyorum ki kız bana bu kadar benziyorken
Sevgi değilde acısı kaldı içimde, gecermi bir gün?
Geçmemiş olsaydı ben başkasını sevip evlenemezdim :) ve her gün iyi ki onunla değil de eşimle olmuş diye şükür sebebim onun olmayışı ;)

evlilikle ilgili bu kadar kötü deneyim varken neden evlenmek istiyorsun..ha tabi iyiler de var ama genelleme yaparsak evlilik mutlu etmiyor ..ben annemin evinde daha mutluydum..acele etme..

Su yasta bari bundan yakınmayın yaa.Ben öleyim ozaman.Benim yas 38 umudum da yok ustelık.

Evlenme
evlilikle ilgili bu kadar kötü deneyim varken neden evlenmek istiyorsun..ha tabi iyiler de var ama genelleme yaparsak evlilik mutlu etmiyor ..ben annemin evinde daha mutluydum..acele etme..
jEvlenmek degil ya sacma dunyada sevmek sevilmek istiyorum bende
cok ozledim mutluluktan ne yaptigini bilmedigim zamanlari onuda cok az yasadim zaten

Dua et hayırlı bir insanla tanışmak için. Aynı yaştayız ve benim de sevgilim yok :) ben dert etmiyorum ama ciddi bir ilişkim olsun istiyorum evlilik değil de

21 yaşında evlenicem diye diretip düğüne 1 ay varken nisan atan biriyim. Üstelik tek sorunumuz anlasamadik olayı. Aldatma veya saygısızlık hiç olmadı. İnsan neleri atlatiyor.
Sen bir kadınsın. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacının olmadığını anlaman gerek.
Ailen sarilacagin tek şey olsun. Es tabi ki önemli ama budur diyecegin insan karşına çıkıncaya kadar hayırlısı de ve dua et.

Evlenme

jEvlenmek degil ya sacma dunyada sevmek sevilmek istiyorum bende
cok ozledim mutluluktan ne yaptigini bilmedigim zamanlari onuda cok az yasadim zaten
Vaktin cok daha bunun için.Etraf genç dolu.Ben napim?Ki benim olmaz artık.Seceneklerim hem çok az olduğu yetmıyor hem de insan herkesi beğenip sevemiyor.Yaslanmış herkes benim yaşımda; içim akmıyor ben genç gösteriyorum ama..Benden küçüklere de yas sorunum olacak.Hadi ben isterim karsıdaki iştemez...Ama senin için oyle degil etraf genç dolu.Kendine gel.

Bu kadar sacma sapan konu acilirken(normal dert paylasanlardan bahsetmiyorum) beni niye uzme geregi duysunlar canim?
bu da benim derdim

Saçma olduğunu sende fark ettin yani..

Seni üzmus aldatmış adamın geri gelmesini istiyorsun.
E tekrar uzmeyecek mi? Bi iki gün güzel geçebilir ama eldeki malzeme belli. .
sevmek aşık olmak heyecan duymak. . Bunlar güzel şeyler evet bunları yaşamak istiyor olabilirsin. İlla ki onunla yasayabilirsin diye bir şart yok kendini seni aldatan bir erkek için bağlama.

Ayrıca asıl bu yaştan sonra bulursun. Kendini bile bile aklın başında ne yaptığını bilerek..

Back
X