Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çağla Şikel canlı yayında göğüs frikiği verirse...
Alişan sadece Çağla'yı kamufle ediyor. Sevindiği falan yok bence. Böyle düşünmenize şaşırdım. Ben sadece arkadaşını düştüğü durumdan kurtarmaya çalışıyor gibi algıladım.
Pek öyle göz doyuracak bişiy de yokmuş aslında..Alışanda aslında tepkiyi kendine çekmeye çalışmış.,.
Bide Çağla Canlı yayında olur böyle kazalar diyor.Ne alaka ise sanki yayın hatası .. :)
Alişan sadece Çağla'yı kamufle ediyor. Sevindiği falan yok bence. Böyle düşünmenize şaşırdım. Ben sadece arkadaşını düştüğü durumdan kurtarmaya çalışıyor gibi algıladım. Olur böyle derken yani yayın canlı olmasaydı keser atarlardı orayı yayınlanmazdı. onu kastediyor... bence gayet iyi toparladılar.
Ya bence de Ali Şan sevincinden zıplamadı o anın şaşkınlığıyla refleks gibi bir durum oldu.
Şunu da ekleyeyim ben bu Çağla Şikel'i hiç sevmiyorum ya sürekli bir Ali Şan'ı ezme çabasında gibi hissediyorum. konuşmaları,tavırları ne bileyim hoş gelmiyor