çağrı merkezi olan bir kurumda orta düzey yöneticilik yapıyorumKizlar aranizda cagri merkezinde çalısanlar var mi varsa hangi cagri merkezi ne kadardir calisiyirsunuz..30 yas ve uzeri calisan var mi oldugunuz yerde??Fikir edinmek istiyorum iş ariyorumda
çağrı merkezi olan bir kurumda orta düzey yöneticilik yapıyorum
şartlarını biliyorum
öncelikle vardiye esaslı bir çalışma sözkonusu
üstelik sitresli ve yorucudur
hastalık kabul etmez
mazeret kabul etmez
çelik gibi sinirler gerekir
yurtdışında
2 sene çağrı merkezinde çalışan kişilerin şahitlikleri kabul edilmiyor
gerçekten parası az meşaketi çok bir iş
fiziken yada bedenen değil
ama ruhsal ve beynen çok yıpratıcı
kısa dönemli bir çalışma için düşünülebilir
ancak kariyer oluşturulamaz[/
Vardiya olan bir yer istemiyorum bilgi icin tesekkur
Hiç tavsiye etmem.Kizlar aranizda cagri merkezinde çalısanlar var mi varsa hangi cagri merkezi ne kadardir calisiyirsunuz..30 yas ve uzeri calisan var mi oldugunuz yerde??Fikir edinmek istiyorum iş ariyorumda
Nasıl seçiyorlar o insanları?Turkcell'in çağrı merkezinde çalışmıştım 4 yıl kadar .Çok stresli bir iştir ama bir o kadar da zevklidir güzel ortamı vardır .Genç insanlarla çalışırsınız muhtemelen .Ben çok sevmiştim .
Neden sahitlikleri kabul edilmiyor?çağrı merkezi olan bir kurumda orta düzey yöneticilik yapıyorum
şartlarını biliyorum
öncelikle vardiye esaslı bir çalışma sözkonusu
üstelik sitresli ve yorucudur
hastalık kabul etmez
mazeret kabul etmez
çelik gibi sinirler gerekir
yurtdışında
2 sene çağrı merkezinde çalışan kişilerin şahitlikleri kabul edilmiyor
gerçekten parası az meşaketi çok bir iş
fiziken yada bedenen değil
ama ruhsal ve beynen çok yıpratıcı
kısa dönemli bir çalışma için düşünülebilir
ancak kariyer oluşturulamaz
muhtemelen beyinleri bulandığı içinNeden sahitlikleri kabul edilmiyor?
Ben anlatayım Türkcell olmasa da bağlı şirketler grubunun çağrı merkezinde çalıştım.Nasıl seçiyorlar o insanları?
Çıkanların hep ses tonları falan çok güzel, çok dinamik ve bir o kadar kibar.
Bir de bana bazen bir şeyleri bir yerden okuyorlarmış gibi gelir.
Çok sıkıntılı ya. Sabır mı dayanır buna.Ben anlatayım Türkcell olmasa da bağlı şirketler grubunun çağrı merkezinde çalıştım.
İlk önce görüşmeye gittiğinde bir metin veriyorlar eline, adam müşteri oluyor. Sen de görevli. seni delirtene kadar uğraşıyor, sorunlu müşteri rolü kısacası. Bu krizi atlatırsan, eğitime alıyorlar. Sayısız sınavdan geçiyorsun, en son yine sınav oluyorsun, yazılı değil, üst düzey görevli gelip, bizzat deniyor seni, müşteri rolü yapıyor yani. Eğer adam ok verirse işe başlıyorsun.
Hoop diye ilk günden çağrıya oturtmuyorlar. Yok öyle bir dünyaÇok sıkıntılı ya. Sabır mı dayanır buna.
Bir de hep genç sesler var çağrı merkezlerinde. Yani yeni tecrübe ya da tecrübesiz halleriyle nasıl geçiyorlar o mülakatları?
Çünkü ben bile çağrı merkezini arayıp saydırıyorum resmen, yani insanı öyle bir geriyor ki özellikle GSM şirketleri haberin olmadan yapılan kesintiler, internet paketleri vs vs.. bir de bağlanamadığın temsilciler, basma kalıp sözler.. resmen dalmışlığım çok vardır. Hatta birine dedim: sen yenisin tecrüben yok senin sesinden belli bana müdürünü bağla.
Yani benim gibi kaç kişiyle uğraşıyorlar acaba. Maaşları nasıl?
Primi neye karşılık alıyordunuz ki?Hoop diye ilk günden çağrıya oturtmuyorlar. Yok öyle bir dünya
30 gün eğitim aldım. ve tecrübeli arkadaşların çağrılarını dinlerdik, belli aralıklarla da birinin denetimi altında çağrı alırdık
Ve işe yeni başladığında da ilk 1-2 hafta destek verecek tecrübeli arkadaşlar yakınımızda dururlardı. Çağrıya girmeyip bizler sıkışınca yardıma gelirlerdi. Hani sizi biraz bekletebilir miyim sorusu var ya, işte birine sormak ya da üstüne danışmak için istenir İpekcim.
Maaşa gelince de maaş artı prim çalışıyorduk. Ne kadar ekmek o kadar köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?