- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi catterflym
kızlar unıversıte mezunuyum bıraz yabancı dılım var 2010 yılında mezun oldum daha sonra kendı dukkanımız vardı ordaydım sonra bır ıse yaramadıgımı dusundum ve gecen yıl bır cagrı merkezınde ıse basladım gecen ay ısten ayrıldıım mutlu olmadıgım bır calısma ortamı vardı cunku.1 bucuk ay kadardır evdeydım ama cok sıkılıyordum cok kotu hıssettım kendımı ıssız bos bos oturan zaten oyle gıdıp gelcekte bır cevrem yok aılem dısında ..Arkadaslarımda calısıyor.Bende bır suru ıs basvurusunda bulundum ve gene cagrı merkezınden arandım bugun ılk egıtım gunumdu ve arkadaslıklar gercekten cok guzel ve kurumsal bır sırket bu sefer.Ama benım pozısyonımdakıler 18 -22 yas arası kardesım yasındalar.Ve hepsı bana senın ne ısın var burda dıyor.Napmalıyım kızlar burda yukselmeyı mı beklemelıyım yoksa buyuk fırmalarda hakettıgım maası mı almalııyım? Kı bu buyuk fırmalardanda ıs yok bana nasıl gırcemkı yol gosterın nolur cok cıkmazdayım...Gururuma dokunuyor 25 yasında hıcbır yere geleememıs olmak benım yasımda benım egıtımıme sahıp kısıler egıtım verıyor ıse alıyor ekıp lıderlıgı yapıyor. 

Son düzenleme: