- 15 Kasım 2014
- 91
- 67
- 53
- 32
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
-
ben de bir zamanlar avea nın çağrı merkezinde çalışmıştım. bana gayet zevkli gelmişti. tabii ki sinirli tipler oluyor hatta direk bağırıp çağıranlar , küfür edenler vs. ancak ben ne bilim üzerime alınmadım. çünkü adam sana değil kuruma bağırıyor. ben sadece sakince uyarıyordum müşteriyi. yani öyle zor falan değil ortam çok güzel oluyor yaşıtın insanlar falan. gayet renkli ve zevkli bir iş yani canım :)
anlattıgım gibi ilk günden sonra alışırsın hatta eglenirsin zaman cabucak gecer.zor bir iş degilPeki is çok zor oluyomu
Söylemiyceksin tabii kiBacım sana 3 aylığına nasıl is verdiler? Ben 3 ay deyince uzun sureli eleman arıyoruz diye burun kivirdi çoğu boyle yer.
Meraba yazın 3 ay tatilde calismaya karar verdim çünkü ailemin maddi olarak durumu kötü ve buna çok ihtiyacım var kendi ihtiyaçlarımı karşılamam gerekiyo. bi çağrı merkezinde is buldum maaş ve şartlar gayet iyi bana göre ama söyle bi sorunum var kime orda çalışacağımı söylesem bana burun kıvırıp aptal bu kız ya gibisinden bişeyler söylüyolar. herkes çok çok zor olduğunu asla dayanamıycagimi söylüyo tamam çok zor bende biliyorum ama 3 aylığına dayanabilirim diye düşünüyorum ama etraftakiler kendime güvenimi kaybetmemi sağladılar en basit örnek babam ve dayım kaç gün dayanabilir diye iddaaya girdilerbukadar zormu orda çalışmak çalışan varsa biraz bilgi verirse çok çok çok sevinirim 3 aylığına dayanamazmym yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?