• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrılmadığım düğün

Yetkinsonla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
98
Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız

Kesin farkında bile olmadığınız bir şey var
Yoksa neden çağırmasın

Amcanın oğluyla senin aranda gelinin kıskanmasına sebep olacak eski bir vukuat var mı
Haa bana göre amcamın oğlu kardeştir, aksini düşünmek ensesttir, iğrençtir, ama ülkemizde böyle mide bulandırıcılıklar oluyor, ondan sordum

Nasıl anlatsam bilemiyorum dün amcamin oğlunun düğünüydu herkesi cagirmos ama beni çağırmadılar çok kırgınım amcamlar aramızda hiç sorun yaşamadım neden cagimadi bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız

Ailenizide mi çağırmadılar onlarında mı haberi yoktu ailenizi çağırınca nasılsa kızlarıda gelir diye çağırmamış olabilirler.

Amca oğlunun düğünü haftalar, aylar öncesinden bilinmez mi ya. Yani sohbetlerde muhabbetlerde hep konuşulur. Bi anda pat diye yıldırım nikahı mı yaptılar nedir..
Yazın kuzenlerimin düğünü var,şimdiden biliyoruz mesela.

Anne tarafından örnek vereyim dayımın teyzemin çocuklarının hangi özel günü olursa olsun hiç davet beklemek aklıma gelmedi çünkü onlar benim kardeşim direk giderim siz davet beklediğinize göre mesafeniz var ve bir şeyler olmuş demek ki.

Sevmiyolar beni demek ki der geçerim. Belli ki düğün bizim düğünümüz diye sahiplenemeyecek yakınlıktasınız.

Mesafemi korur hiç bişey yapmazdım, çağrılmadığın yere gitmemen zaten olması gereken bişeydi. Düğünde senin olmadığını fark edip seni aramadılarsa üstüne bu bilerek yapılan bişey apaçık ortada. Ses etme vakti gelince lafını sokarsın iyi olmuş kız altınını kendine tak ooh ne güzel😀 ev görmeye de gitme olay bitmiştir. Seninle alakalı bir durum değil. Onların terbiyesizliği.

Sizin dugunden bittikten sonra mi haberiniz oldu? Anneniz, babaniz, kardeşiniz, kuzeniniz falan kimse ile dugun kuhabbeti yapilmadi mi daha oncesinde?

unutmuslardir ya
herseyi de hemen kötüye yorun
babani cagirdiysa seni de cagirmis olur zaten. kalabalik ailelerij var sirf 100 tane teyze dayi ve kuzenleri. elbet gözden kacanlar olur.
benim nikah zamanimda da annemin kuzenini cagirmamisiz ki kadinin bana emegi gecmistir cocuklugumda. aslinda unutmadik ama ben onemli buldugum kisilere elden davetiye vermek istedim eşimle. bu teyze de vardi. o ve onun muhitne yakin oturan iki kisiye yetisemedim, anneme de "ben gidemedim sen ara" demedim - zaten tonla isim vardi. annem de unutmus. kadin kirilmis birine soylemis de o aradi anneme söyledi olay cözuldu.
az daha küsüyordu, son anda geldi.
ben olsam aramiz limoni degilse, bir kasit yoksa umursamazdim. ya da babami cagirdilarsa beni de cagirdilar sayardim.
insanlarin kafasinda milyon tane yapilacak sey var dugun surecinde. ben de unutulabilirim yani, bence sorun yok

Amcanız ve ailesiyle aranızda hiçbir sorun yokken herkesi düğüne davet edip sizi etmemeleri çok tuhaf gerçekten. Bu arada konu başlığını "Çağırılmadığım Düğün" olarak düzenleyebilir misiniz? Yazım hatasına baktıkça başım ağrıyor resmen.
Çağırılmadığım da değil, çağrılmadığım.

O nasil baslik ya gözüm kanadi

ya unutmuştur
ya da sizin aileyi çağırınca babanı ve anneni seni de çağırmış saymıştır
yoksa niye çağırmasınlar

Back
X