- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
Arkadaşlar 24 yaşı devireceğim. Ama hala tek bir nemlendirici kullanıyorum seba med yüz kremi. Her gün cildimi sabah akşam yıkayıp, tonikleyip nemlendiriyorum. Haftada 2 kez peeling yapıyorum. Arada bir annem için aldığım göz çevresi kremini sürüyorum göz altımda morluklar var. Belirgin bir kırışıklık problemim yok ama başlamışlar ya görüyorum, hissediyorum 
Ne zaman başlayayım, hangi markaları öneriyorsunuz? Erken mi yaşım henüz? Cildim kuru yalnızca çene bölgem yağlı bu yüzden normal/karma ciltler için olan kremlerin hepsini önerebilirsiniz bana. Çenede birkaç sivilce harici sivilce problemim yok. Gözeneklerim var ama iki kaş arasında ve kırışıklıklar. Şimdiden sağ olun.

Ne zaman başlayayım, hangi markaları öneriyorsunuz? Erken mi yaşım henüz? Cildim kuru yalnızca çene bölgem yağlı bu yüzden normal/karma ciltler için olan kremlerin hepsini önerebilirsiniz bana. Çenede birkaç sivilce harici sivilce problemim yok. Gözeneklerim var ama iki kaş arasında ve kırışıklıklar. Şimdiden sağ olun.