• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil muhabbeti dinlemek :(

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.500
133
Konu eşimin abisi ki gerçekten her gördüğümde tüylerim üperiyor onu.Eşini ve kızlarını çok sevdiğim halde ondan hiç feyz almıyorum.Eşim sayesinde her hafta sonu beraberiz ve onun cahilce nuhabbetlerini çekmek zorunda kalıyorum.İşte son diyaloğumuz ve daha niceleri var.
"Gelin bana bir kahve yap sana gül gibi oğlan verdik"Sonra eşime dönüyor surata bak,bana dönüyor surata bak .:63:Bıktım bu tarz cahilce muhabbetlerinden mesafe koyamıyorum eşim yüzünden.Eşini ve kızlarını çok sevsemde bu adamı çekemiyorum.Ne yapacagımı şaşırdım:işsiz::işsiz::işsiz::kusmuk:Bana dert oldu bu adam.:KK62:

Belki iyi niyetinden size şaka yapıyodur. Art niyetle söylenen bişey değil o dediği. Siz sevemediğiniz için her lafını ters anlıyo olablirsiniz.
Bu şaka dediği şeyi kız kardeşinin eşine de yapıyor canım sen kapkarasın bacımın babası gibi duruyorsun flan.

Patavatsız biri demek biraz. Herkes az çok anlayıp farketmiştir huyunu. Sizde kendi eşinizin hatrına idare edip görmezden gelmeye çalışın.

Evet bende hiç hoşlanmam bu tarz konuşmalardan. Ne kadar samimi olunsa da özellikle şahıs erkekse biraz mesafeli olunmalı
Ben bu insanı hayatımdan çıkartmak istiyorum kambur gibiyim ya her haftasonu :(

Böyle gevşek adamlara cevap vermekten başka bir şey yapmazsın madem mesafe de koyamıyorsun
Şakayla karışık söyle yada ciddi söyle arkasından gül bir şey derse şaka yaptım de geç
Bir daha kahve isterse yap tuzlu kahve götür aa damada gidecekti o kahve sana mı gelmiş de
al kardeşini başına çal diyesim geliyor:anne:

Bence sorun onun cahil olmasından ziyade neden her hafta sonu görüşmek durumunda kalmanız .İki tarafında hiç mi özel günü, anı olmaz .Önce her hafta görüşme olayını çözün zaten sonrası kolay fazla görüşmeyecegin için umursamaz olabilirsin
Birbirlerini arayıp plan yaparlar sürekli eşimle benim gitmediğim günlerde olmuştur tabi.

Back
X