• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil muhabbeti dinlemek :(

Sen ona saydır gitsin...
Böyle insanlar şaka yapar ama şaka kaldıramaz zoruna gider.
Ancak öyle püskürtürsün.
Hakaret boyutunda şakalar yap ona sonra gül onun gibi pis pis :)
Sana gül gibi kardeşimi verdim dediğinde ,sende ona evett ya Allahtan sana benzememiş zavallı eltim de...
shout-gif.1318410

Sen ona saydır gitsin...
Böyle insanlar şaka yapar ama şaka kaldıramaz zoruna gider.
Ancak öyle püskürtürsün.
Hakaret boyutunda şakalar yap ona sonra gül onun gibi pis pis :)
Sana gül gibi kardeşimi verdim dediğinde ,sende ona evett ya Allahtan sana benzememiş zavallı eltim de...
shout-gif.1318410
Bende saydırıyorum fakat moralimi bozmaya fazlasıyla yetiyor.:KK20:

bilmiyorum cnm ya eşim onları arar ya onlar bizi o yüzden de ben sıkıldım artık.

Bence buna son verin. Onlar plan yapıyor diye uymak zorunda değilsiniz.

Ne kadar sevilirse sevilsin herkes bir zaman sonra bıkkınlık verir. Ki siz bu adama tahammül edemiyorsunuz.
Yavaş yavaş çekin kendinizi.
Eşinize başka daha ilginç planlar sunun mesela..

Bende saydırıyorum fakat moralimi bozmaya fazlasıyla yetiyor.:KK20:

O zaman eşine söyle sıkılıyorum onlarla olmaktan,soğuk şakaları sıktı artık.
Birazda benim çevreme takılalım.
Yoksa saygımı kaybedip ağır konuşacağım sizin aranız da açılacak.
pillowjb4mo1-gif.1318404

Annemin amcasının oğlu var kuzeni. Aynı böyle geveze, gevşek ve patavatsız ne konuşacağını bilmiyor her zamanki şeyler. En sonunda sinirlendim “bir genç kadınla nasıl konuşmanız gerektiğini ben size öğretemeyeceğim galiba karşınızda çocuk yok konuşmalarınıza dikkat edin” dedim.

Aynen böyle herkesin içinde dedim. Annemde “iyi söyledin” der gibi yüzüme baktı. Bir amcasının oğlu daha vardı “kız haklı bir genç kızla böyle konuşulmaz” dedi.
Gerçekten uyarın. Mesafe koyun hiç cevap vermeyin.

Bence buna son verin. Onlar plan yapıyor diye uymak zorunda değilsiniz.

Ne kadar sevilirse sevilsin herkes bir zaman sonra bıkkınlık verir. Ki siz bu adama tahammül edemiyorsunuz.
Yavaş yavaş çekin kendinizi.
Eşinize başka daha ilginç planlar sunun mesela..
Çok mantıklı bir fikir teşekkür ederim:KK19:

O zaman eşine söyle sıkılıyorum onlarla olmaktan,soğuk şakaları sıktı artık.
Birazda benim çevreme takılalım.
Yoksa saygımı kaybedip ağır konuşacağım sizin aranız da açılacak.
pillowjb4mo1-gif.1318404
Şakalrı aynı kendisine benziyor mallesf ki şaka oldugunu hiç sanmıyorum.Benim burda çevrem yok başka İldeyiz o yüzden bu kadar ailesine düşkün eşim.

Annemin amcasının oğlu var kuzeni. Aynı böyle geveze, gevşek ve patavatsız ne konuşacağını bilmiyor her zamanki şeyler. En sonunda sinirlendim “bir genç kadınla nasıl konuşmanız gerektiğini ben size öğretemeyeceğim galiba karşınızda çocuk yok konuşmalarınıza dikkat edin” dedim.

Aynen böyle herkesin içinde dedim. Annemde “iyi söyledin” der gibi yüzüme baktı. Bir amcasının oğlu daha vardı “kız haklı bir genç kızla böyle konuşulmaz” dedi.
Gerçekten uyarın. Mesafe koyun hiç cevap vermeyin.
Başka çarem kalmadı zaten geveze insanlara haddini bildirmek gerekiyor

Şakalrı aynı kendisine benziyor mallesf ki şaka oldugunu hiç sanmıyorum.Benim burda çevrem yok başka İldeyiz o yüzden bu kadar ailesine düşkün eşim.

İşte kötü olan yanı buymuş
Aranıza mesafe koysan..geldi kardeşlerin arasını bozdu derler..
Farklı planlar yap onlarsız,başka çaren yok...

Benim görümcemin kocasida bana karsi patavatsizda konusuyrdu. 1 aylik evliydim milletin icinde Allah arka arkaya 5 cocuk versin dedi. Bide kahkaha atiyordu pislik.Esimi uyardim benimle mesafeli olsun bozarim diye bidaha son oldu

Eşim görev görüyor artık sanırım ben gitmediğimde ısrar üzerine ısrar ediyorlar da adam densiz çekilmiyor hani.

etsinler. bence bir kere gitmeyip kaşrı koyarsan devamında kendini kurtarabilirsin. o sana ısrar ediyorsa sen de ona ısrar et ve gitme.

İşte kötü olan yanı buymuş
Aranıza mesafe koysan..geldi kardeşlerin arasını bozdu derler..
Farklı planlar yap onlarsız,başka çaren yok...
Bir hafta farlı plan yapsam ikinci hafta yine bernber olacaklar da ben kendimi çekecegim ya da tersleyeceğim başka çare yok.

Benim görümcemin kocasida bana karsi patavatsizda konusuyrdu. 1 aylik evliydim milletin icinde Allah arka arkaya 5 cocuk versin dedi. Bide kahkaha atiyordu pislik.Esimi uyardim benimle mesafeli olsun bozarim diye bidaha son oldu

Yok eltine şaka yollu söylesen demek istedim hani her hafta görüşmek zorunda mıyız gibilerinden :) yoksa kayninin yaptığında hem fikiriz

etsinler. bence bir kere gitmeyip kaşrı koyarsan devamında kendini kurtarabilirsin. o sana ısrar ediyorsa sen de ona ısrar et ve gitme.
Benim tipimi eleştirmek kimseye kalmamış ya insanlar ne kadar ecımasız ben anlamıyorum hayatım boyunca hep zırva insanlar beni buluyor.Terslemekten başka çarem yok.

Back
X