- Konu Sahibi Turkish Delight
Gül gibi kardeş vermiş diken olarakta seni vermişler de dengesiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seviyesine düşemem deyip susma. O sana ne diyosa aynısını de canını acıt sende. Bu tipler kendilerini bişey sanar sen sustukça üstüne gelirlerKonu eşimin abisi ki gerçekten her gördüğümde tüylerim üperiyor onu.Eşini ve kızlarını çok sevdiğim halde ondan hiç feyz almıyorum.Eşim sayesinde her hafta sonu beraberiz ve onun cahilce nuhabbetlerini çekmek zorunda kalıyorum.İşte son diyaloğumuz ve daha niceleri var.
"Gelin bana bir kahve yap sana gül gibi oğlan verdik"Sonra eşime dönüyor surata bak,bana dönüyor surata bak .Bıktım bu tarz cahilce muhabbetlerinden mesafe koyamıyorum eşim yüzünden.Eşini ve kızlarını çok sevsemde bu adamı çekemiyorum.Ne yapacagımı şaşırdım
Bana dert oldu bu adam.
![]()
Edemiyorum bilmediğin çok şey var cok cahil çünkü.Hazzetmiyosun diye hayatından çıkarmak biraz da fazla değil mi. Eşinin hatri hiç yok mu
Etmez o etmez çok hoşlanıyor bu muhabbetlerden.Bu tip konuşmayı bilmeyen insan maalesef ki çok var. Siz de ona aynisını yapın şaka yaptım diyin olmaz mı. Iki kere yaptin mi konuşmaya dikkat ediyolar.
Ay canim ya bu basligi goruyorum iki gundur su caps geliyor aklima vallahi paylasacagim tutamiyorum kendimi. Olmesin de tabi cicek olsun yengesi. Yine mi guzelmis yine mi cicekmis diye sevelim . Eki Görüntüle 2174753