• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil muhabbeti dinlemek :(

Bence sürekli görüştüğünüz için sıkılmışsınız. Siz onlardan önce plan yapın. Sinema bileti, gezi, arkadaş toplantısı vs. Sürekli bir şeyler çıkartın. Bu haftasonu görüşmeleri uzasın. İzin vermeyin. O zaman size de daha az itici gelir.

Bu tip konuşmayı bilmeyen insan maalesef ki çok var. Siz de ona aynisını yapın şaka yaptım diyin olmaz mı. Iki kere yaptin mi konuşmaya dikkat ediyolar.

Lafını söyle mesafeni koy cnm ama...
Eşimle flört ederken eşim beni sürekli kardeşine götürüyordu.
Damat patavatsız değil ama hayat görüşü benle çok farklı insanlar.
E görümcem de öyle.
Valla eşime bi gün ben oraya gitmek istemiyorum. Canım çok sıkılıyor dedim. Oraya gideceksek ben gelmiyorum dedim. :)
Bı daha gitmedik.
Sonrası tufan oldu ama, evlendik eşimle neler oldu neler.
Şu an ben görüşmüyorum.
Eşime herhangi bir tepki koymuyorum git gel ilerde bana deme dedim. Senin yüzünden gitmiyorum.
Eşinin aile yapısı tutkulu birbirlerine bağlıysa aman dikkatli ol derim. Sessiz ve derinden yap yapacağını, lafı koyarken buz kestir ama ortamı fazla germeden yap.
Benim eşim ile ailesi arasında bağ yok benim gorusmemem sorun olmuyor.
Eşin ailesine bağlıysa dikkat et.
Bu gibi durumlar tu kaka sen olursun.
İhale sana kalmasın.

Konu eşimin abisi ki gerçekten her gördüğümde tüylerim üperiyor onu.Eşini ve kızlarını çok sevdiğim halde ondan hiç feyz almıyorum.Eşim sayesinde her hafta sonu beraberiz ve onun cahilce nuhabbetlerini çekmek zorunda kalıyorum.İşte son diyaloğumuz ve daha niceleri var.
"Gelin bana bir kahve yap sana gül gibi oğlan verdik"Sonra eşime dönüyor surata bak,bana dönüyor surata bak .:63:Bıktım bu tarz cahilce muhabbetlerinden mesafe koyamıyorum eşim yüzünden.Eşini ve kızlarını çok sevsemde bu adamı çekemiyorum.Ne yapacagımı şaşırdım:işsiz::işsiz::işsiz::kusmuk:Bana dert oldu bu adam.:KK62:
Canım seviyesine düşemem deyip susma. O sana ne diyosa aynısını de canını acıt sende. Bu tipler kendilerini bişey sanar sen sustukça üstüne gelirler

Tabi cahil muhabbeti çekilmez. Bu arada
Feyiz:bilgi sahibi olmak, örnek olmak,
Feyz almak: örnek almak :)
Derdinize gelince adamın espri anlayışı bayatmış biraz. Bu kadar kusur kadı kızında da bulunur.

Ay canim ya bu basligi goruyorum iki gundur su caps geliyor aklima vallahi paylasacagim tutamiyorum kendimi. Olmesin de tabi cicek olsun yengesi. Yine mi guzelmis yine mi cicekmis diye sevelim .
images (5).webp

Back
X