- 15 Ekim 2019
- 6.083
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Kız bu ne hahahahahhaEveeeeettt grubumuzDisipline Girmis BirKadin hanımefendinin yogun istegi uzerine kurulmustur ve ek olarak cahilleşmek ,sacmalamak , dedikodu yapmak ,gırgır yapmakk , delirmek kafayi yemek serbesttir haydii gazamiz mubarek olsun
Cahilligime ver orayi anlamamisimKız bu ne hahahahahha
Yav aslında özel mesaj grubundan bahsetmiştim ben ulu orta şeyapmış olmayalım diye
Lan ben msj bekliyodum hahahahah
Sümkürme yav heryer sumuk oldu peeehhhhCahilligime ver orayi anlamamisim
HahahajskdksSümkürme yav heryer sumuk oldu peeehhhh
Siliymi napim kiz az degisliniz ozel özel şey edeceklerr napsamkiLan ben msj bekliyodum hahahahah
Silemezsin olm konu monuSiliymi napim kiz az degisliniz ozel özel şey edeceklerr napsamki
Silemezsin kkiiiiiiii ehehehehheheSiliymi napim kiz az degisliniz ozel özel şey edeceklerr napsamki
e gurubun özelligi cahil olmak olumSilemezsin olm konu monu
Ne cahilsin ya
Hayır o da nerden çıktıysa ben hiç öyle bir sey demedim bu merve neyin kafasını yaşıyor acabae gurubun özelligi cahil olmak olum
Öyleymişim megerSilemezsin olm konu monu
Ne cahilsin ya
Siz gebelerin hormonlari yuzunden hep bunlarHayır o da nerden çıktıysa ben hiç öyle bir sey demedim bu merve neyin kafasını yaşıyor acaba
İki senedir siteyi öğrenememiş püüüÖyleymişim megersilmek nedir pü bana
Cahil guruba cahil baskan lazmÖyleymişim megersilmek nedir pü bana
Benim suçum yok vallaSiz gebelerin hormonlari yuzunden hep bunlar
Arada hepimiz cahillik ederizzHayır o da nerden çıktıysa ben hiç öyle bir sey demedim bu merve neyin kafasını yaşıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?