- 15 Aralık 2013
- 15.656
- 35.859
- 798
- Konu Sahibi Anteplililili
Bu ne be bu kadar cahilin arasında kendimi şey gibi hissettim. Evimde gibi ehuehehehje
O kim aşkım tanımıyorum ben öyle bi cahili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne be bu kadar cahilin arasında kendimi şey gibi hissettim. Evimde gibi ehuehehehje
Hee soryy tatlımAhaha kız yok yeniliğimiz kalmadı 4 sene bitti
Kurtulmıyım hiç sorun değil![]()
Yeni evliyken de öyleydimHee soryy tatlımkuduruk muduurk deyince yeni evliler geldi aklima
![]()
Ooooooo vurdu gol oldu dimi kimki mantosuz kariBu ne be bu kadar cahilin arasında kendimi şey gibi hissettim. Evimde gibi ehuehehehje
biri beni mi çağırdı? neler oluyor ayol burası da neresi?
Kurtlar sofrasi bebegim seni yeriz burda sen heç bulaşman guzum yoksa kiyariz sanabiri beni mi çağırdı? neler oluyor ayol burası da neresi?![]()
Şu İligini,kemigini somurenlerdensen demekkiYeni evliyken de öyleydim![]()
Karşındaki senin gibi olmayınca sömürülmüyo canım benimŞu İligini,kemigini somurenlerdensen demekki![]()
![]()
y
Kurtlar sofrasi bebegim seni yeriz burda sen heç bulaşman guzum yoksa kiyariz sana![]()
Yazik gı adama bıktirdin adamı zaarrKarşındaki senin gibi olmayınca sömürülmüyo canım benim![]()
DemekkiYazik gı adama bıktirdin adamı zaarr![]()
![]()
Kocalar gelcek yemek derdine düştülerGörmeyeli 2 dk durulmuş buralar![]()
Kiz bikilirmi gebertirim oyle kocayi boyle atesli hatunu bulmusDemekki
Bıkmak için erken bi zamanı seçti kusura bakmasın![]()
gebe olmayan kendini gebemsi hissedenler girebilir olsun mu![]()
Cahilleşmek serbest he, hem de istediğimiz gibi?? UhuuuEveeeeettt grubumuz @Kurk Mantosuz Madonna hanımefendinin yogun istegi uzerine kurulmusturve ek olarak cahilleşmek ,sacmalamak , dedikodu yapmak ,gırgır yapmakk , delirmek kafayi yemek serbesttir haydii gazamiz mubarek olsun
![]()
Gebertesim geliyo bazen benim deKiz bikilirmi gebertirim oyle kocayi boyle atesli hatunu bulmus![]()