- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi Anteplililili
Aha buda gebe gurubun ismi cahil olmayan gebeler giremez olmaliydiTövbe tövbe
Bu nasssı baslık![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha buda gebe gurubun ismi cahil olmayan gebeler giremez olmaliydiTövbe tövbe
Bu nasssı baslık![]()
![]()
Amy mervenin işler işte ne bekliyorsunTövbe tövbe
Bu nasssı baslık![]()
![]()
ahanda açmış valaaaa delüüüüü kızzz
Tabii canımmm ne o oyle herseyi bilmisler gibiCahil guruba cahil baskan lazm![]()
gebe olmayan kendini gebemsi hissedenler girebilir olsun muAha buda gebe gurubun ismi cahil olmayan gebeler giremez olmaliydi![]()
Genelden zevkli olmuyor. Herkesin ortasında banyo yapmak gibi heheheheKız bu ne hahahahahha
Yav aslında özel mesaj grubundan bahsetmiştim ben ulu orta şeyapmış olmayalım diye![]()
Ay sesli güldümGenelden zevkli olmuyor. Herkesin ortasında banyo yapmak gibi hehehehe
Hah şöyle gel yamacimagebe olmayan kendini gebemsi hissedenler girebilir olsun mu![]()
Hosgeldin ates parcasiGenelden zevkli olmuyor. Herkesin ortasında banyo yapmak gibi hehehehe
Hoş buldum bebeyim. Dedikodularımı ulu orta söyleyemem ben biliyorsunHosgeldin ates parcasi![]()
DimiHoş buldum bebeyim. Dedikodularımı ulu orta söyleyemem ben biliyorsun
Hah şöyle gel yamacima![]()
aaaaaaa kim dedi kimmmmm ulan cikin ortayaYA ALLAH ASKINA MERVEYE KİM CAHİL DEDİ ÇIKSIN ORTAYA KIZ ALINDI GALİBA TAKMIŞ CAHİL DE CAHİL![]()
ilk taşı sen at ben kacarim ehehehhehehe
şincik nerden başlıyoruz ilk küfürü kim yapcak![]()
![]()
Kör oldum çeku balım, şu yazı tipini düzeltaaaaaaa kim dedi kimmmmm ulan cikin ortaya