- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi Anteplililili
gomutan logar bir cisim yaklasiyor efendim soyle odaya gecelim bizKör oldum çeku balım, şu yazı tipini düzelt
Uzaylıların önünde kavga etmeyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gomutan logar bir cisim yaklasiyor efendim soyle odaya gecelim bizKör oldum çeku balım, şu yazı tipini düzelt
Uzaylıların önünde kavga etmeyelim![]()
Ay iyi oldu sacmalar dururum burda artk. Igrenc soğuk esprilerle kustururum siziiiii ehhehehehehehahhajajakakakkaAllah şoyle yüzünüz güle allahtan ariyorlarmis şoyle ortami şu hale bak hic birine yetişemiyorum allaamm![]()
Geyik topiğine hiç girmediği nasıl belli allahın cahiliAllah şoyle yüzünüz güle allahtan ariyorlarmis şoyle ortami şu hale bak hic birine yetişemiyorum allaamm![]()
Cahillik etmeyeyim etmeyeyim diyorum illahaki ettiryonuz ekrani yakinlastirdim sandim kucultmeye calistim senin yuzunden burayi terk ettaaaaaaa kim dedi kimmmmm ulan cikin ortaya
ben etmem eeekk kaka pis oilk taşı sen at ben kacarim ehehehhehehe
AYYYYYY HAHAHAHAHAHAHHAHAHA NO COMMENTCahillik etmeyeyim etmeyeyim diyorum illahaki ettiryonuz ekrani yakinlastirdim sandim kucultmeye calistim senin yuzunden burayi terk ett![]()
Dedikodularım özeldir. yanlış ellerde silaha dönüşebilirHayır bir şey dicem 28 kişi var altta bir allahın kulu yazmadı![]()
Başkaanım sen de mi sövücenHoş buldum bebeyim. Dedikodularımı ulu orta söyleyemem ben biliyorsun
Dedikodu makinesi ayağınıza geldiDedikodularım özeldir. yanlış ellerde silaha dönüşebilir![]()
Burasi benim lutfen sizi disari alalim hanifendi lagnet bayanCahillik etmeyeyim etmeyeyim diyorum illahaki ettiryonuz ekrani yakinlastirdim sandim kucultmeye calistim senin yuzunden burayi terk ett![]()
Sen de kızı iyice şey yaptınSelammmmmmmmmm bende geldimmmm İstek üzerineaman özelden devam ediceksiniz kalsın burası nolcak, mervoş onada açar bi grup hemencik
![]()
Sanirsin krloce elizabeth ne isin var olum seninUlan hiç işim yokmuş gibi bir de burayı sardınız başıma![]()