- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
Salayım mıburası ruh hastasıı dolu canımgönder gelsin içindekileri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salayım mıburası ruh hastasıı dolu canımgönder gelsin içindekileri
Seninnilacin biz cahiller sal gel yavrumVar mı benim gibi ruh hastasıSanki dünya yıkılmıs altında kalmısım gibi bir daralma bir sıkılma bir bezmislik
![]()
mide miiiiMidenin bir bölümüymüş bu neden şeye benziyor ki![]()
Tam yerine düştüm desene benSeninnilacin biz cahiller sal gel yavrum![]()
Ayyyy bu resim küçükken ben
O mumbar kızmide miiii
ben bunu bağırsaktan yapılma diye biliyorum
salSalayım mı![]()
Ne de olsa cahilsinmide miiii
Olur öyle arada cok uzatmadan cik hemen o ruh halinden ciikkkkTam yerine düştüm desene benAy ne biliyim ota boka sarıyorum bu aralar
Biri vardı instada dükkanı var sırdanları getiriyo insanların onune koyuyo savma salak videolarmide miiii
Oh naynnn cahılllllmide miiii
yeminle ben ya
Oglanı ders calıstırmadan cıkamam heralde iyice cinlerimi tepeme getiriyo cunkuOlur öyle arada cok uzatmadan cik hemen o ruh halinden ciikkkk![]()
Atarsin boyle fotolar artk oyyy yerimyeminle ben ya![]()
Adamların ağzına sokmasıBiri vardı instada dükkanı var sırdanları getiriyo insanların onune koyuyo savma salak videolar![]()
sen neden bana kuruldun kankim, sevsene beniNe de olsa cahilsin![]()
Iyykk aklıma geldi simdi o anAdamların ağzına sokmasıyan baktın diye adam döven koca koca herifler töbe töbe
![]()
of o mal bizim buraya da şube açmışBiri vardı instada dükkanı var sırdanları getiriyo insanların onune koyuyo savma salak videolar![]()