- 15 Ekim 2016
- 22.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
- Konu Sahibi Anteplililili
inşallah canımAtarsin boyle fotolar artk oyyy yerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımAtarsin boyle fotolar artk oyyy yerim![]()
Hıı neden acaba ben pek burçlardan anlamam amayok koç diye geçirdim içimden![]()
onlar da libidolu olurHıı neden acaba ben pek burçlardan anlamam ama![]()
Iyykk aklıma geldi simdi o an![]()
Aa öylemi ozaman bende bi bozukluk varonlar da libidolu olur![]()
kız sen az önce libidoluyum demıyor muydun ben yanlış mı okuudumAa öylemi ozaman bende bi bozukluk var![]()
Hemde en ateslisindenkız sen az önce libidoluyum demıyor muydun ben yanlış mı okuudum![]()
Benim herif elimde telefonu surekli gorunce napiyorsun cocuga bak diyo pis
benimki çok alışkın. ben eskıden kkya girmekten bı telefonumun bataryasını çöp etmiştimBenim herif elimde telefonu surekli gorunce napiyorsun cocuga bak diyo pisb
Benimki manyak biraz o an kafama biseyde atabilir suan wc debenimki çok alışkın. ben eskıden kkya girmekten bı telefonumun bataryasını çöp etmiştim![]()
Bayılırım
Ama allahtan erken uyuyor ilerleyen saatlerde tamamen gelirimbenimki çok alışkın. ben eskıden kkya girmekten bı telefonumun bataryasını çöp etmiştim![]()
sen de telefonu kafasına fırlatBenimki manyak biraz o an kafama biseyde atabilir suan wc de![]()
Altta kalmam evelallahta gerek yok canim simdisen de telefonu kafasına fırlat![]()
ay haykırdımŞimdi şekli de değişik " kahvaltı da bile yerim " diyorum. Yanlış yerlere gidebilir konu![]()