- 15 Ekim 2019
- 6.083
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi Anteplililili
Yok adres guneykent ama ev karatas 2. Bolgeye cok yakinOra nere lan500evler mi oluy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok adres guneykent ama ev karatas 2. Bolgeye cok yakinOra nere lan500evler mi oluy
Sizler nerdesiniz yakinmiyiz gıOra nere lan500evler mi oluy
Ben doğma büyüme oralıyım ailem evlenip yerleşmiş aslen maraşlıyım ama antepliyim derim oranın küştüeüyle büyüdük, ben 3 ay önce evlendim adanaya yerleştim ailem beykentte uzağızSizler nerdesiniz yakinmiyiz gıMinnosprenses
bu arada antebin yerlisiyiz eşimde öyle, sizlerdemi yerlisi
Evet karataş 2 de oturuyım bendeSizler nerdesiniz yakinmiyiz gıMinnosprenses
bu arada antebin yerlisiyiz eşimde öyle, sizlerdemi yerlisi
Coook güZel bir kahvaltı masasındayım
Anaaa kiz yakiniz deseneEvet karataş 2 de oturuyım bende![]()
Ooo afiyetler olsunCoook güZel bir kahvaltı masasındayımbitti ama oturuyoruz
![]()
Sağol canım sağolOoo afiyetler olsun![]()
Anaaa kiz yakiniz desenebenim kv de 2. Bolgede oturuyor
![]()
Ayy hayirli olsun taze gelinnBen doğma büyüme oralıyım ailem evlenip yerleşmiş aslen maraşlıyım ama antepliyim derim oranın küştüeüyle büyüdük, ben 3 ay önce evlendim adanaya yerleştim ailem beykentte uzağız![]()
Yok kiz benimki oyle degilbütün kv lere selaaağm ola
![]()
Iyi canm senden naber
Iyi bende yemek telaşesiIyi canm senden naber![]()
Gec uyandim bugün cahil geyik havama giremedim dahaIyi bende yemek telaşesi![]()
Geyik topikleri hep öyle olurEee sessizleşti burası , 1 günde 33 sayfa konuşuldu, şimdi suspus![]()
Nazaaar ettiniz hayınnn insanlarr nazaarrEee sessizleşti burası , 1 günde 33 sayfa konuşuldu, şimdi suspus![]()
Belli kocanin koynundan cikamadin biGec uyandim bugün cahil geyik havama giremedim daha![]()