- 19 Mart 2021
- 682
- 1.059
- 63
- 33
- Konu Sahibi Anteplililili
Hayırlı olsun bebeğinizAmin insallah canimKiz canim ayni seninki gibi küçükte oglum olcak
ben az cok hayal erebiliyorum ama boyle ornekleri duyunca sormadan edemiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bebeğinizAmin insallah canimKiz canim ayni seninki gibi küçükte oglum olcak
![]()
Oyyy sevsin teyzesi onlarıAmin insallah canimKiz canim ayni seninki gibi küçükte oglum olcak
![]()
Aynı benHahaha canim bizde ne konsutugmuzu bilmiyoruz bazen sacmaliyoruz ,manyak gibi takiliyoz.iste napak![]()
Ama olmaz ki. Şekerli şekerliGünaydın kizlarrrrrr
İşe geldim ben, evden çıkmadan çayımı çekmiştim, atıyorum
Kazayla olunca cesaret falan kalmiyo bacim istemiyorsan dikkat et kesinlikle kaza kursunu yedikHayırlı olsun bebeğinizBen 2. Ye hatta 3.ye falan cesaret edebilen kadınlara çok imreniyorum
![]()
Selam canim kolay gelsin bende kv ile toplantiya gidiyorumSelam kızlarrr![]()
Kolaylıklar diliyorum o zamanKazayla olunca cesaret falan kalmiyo bacim istemiyorsan dikkat et kesinlikle kaza kursunu yedik![]()
Ben de çok üzgünüm bu konularda . Dayanicaz mecburPandemi ekomoni savaş ...
ne zaman düzelir dünya, sanirim o zaman gün ayacak
Ben hic iyi değilim de psikolojik olarak![]()
Bu gunlerde gececek inşallah gercekten normal seyler yaşamıyoruz duymuyoruz , duadan baska bisey gelemz eldenPandemi ekomoni savaş ...
ne zaman düzelir dünya, sanirim o zaman gün ayacak
Ben hic iyi değilim de psikolojik olarak![]()
Gunaydinn canimLoya-Kiana
Anteplililili
Ljubljanali
yoncambenim
gokkusaginadusenbukalemun
Disipline Girmis BirKadin
Surrender
Mutlu41
X xnobodyx
Jou
Elhan
Saliha40 (arada aktif olduğunu görüyorum burada, selam vereyim dedim)
gunaydinnnn
Belediyede çalışıyorum diyebilirim. Kamuda. Sen çalışıyor musun? Birazdan gezmeye çıkarıcam kızımı. İmkanı yok durmuyor. Her zamanki halimizGunaydinn canim
Ne is yapıyorsun bu arada?
Him iyi yapıyorsun hava guzel olunca çocuklara gezmek iyi geliyorBelediyede çalışıyorum diyebilirim. Kamuda. Sen çalışıyor musun? Birazdan gezmeye çıkarıcam kızımı. İmkanı yok durmuyor. Her zamanki halimiz![]()
Anladım canım . Üzgün üye yazınca son mesajına baktım da, umarım çözülür sorun. Geçmiş olsun,ÖptümHim iyi yapıyorsun hava guzel olunca çocuklara gezmek iyi geliyor
Hayir canim ben evlenme arifesindeyken ayrildim is yerindensonrada oyle bi imkan olmadi zaten cocuk falan oldu işte
![]()