• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cakma mı orjinal mi???

1 tane çakma Nike eşofmanım var, babam almıştı, itiraf ediyorum...Ama iyi çakmışlar.:roflol:

Başka da çakma bişeyim yok...bilmiyorumkismile

Ucuz giyinebilirim, pazardan, pasajdan, hatta ikinci el.
Ama çakma ürün almam...

Marka takıntım yokdur.
pazardan feln giyinebilrm hoşma giden bişe olursu ama çakma asla:olmaz:
Emeğe saygısızlık olarak görüyorum

valla pazardan yada pasajlardan çok güzel ciciler buluyorum ve beğenerek alıyorum.
Çakmaya gelince ne yalan söyliyim kot pantolon alıyorum bildiğim bi kaç yer var :kedi:
napiyim gidip bi jean'e 150-200 tl para veremiyorum açıkçası...
bir de parfüm alıyorum d&p 'den orjinalleriyle bire bir oluyor :kedi:
onun dışında başka çakma bişey kullanmıyorum :))

kesinlikle orjinal ornejin benim7 tane lv 4 burberry cantam var paralariyla araba alirim ama bu konuda takintiliyim tek seferde 7 milyar harcadim canta icin bu derce bagimliyim ayakkabi ve cantaya
babam yurtdisina her ciktiginda marka ve topuklu ayyakkabi almadan eve almam mesela

dünya çapında bi marka kullanmadığım için çakma da almam

çakma ayakkabı alacak kadar zengin değilim...

ingiliz atasözüdür "ucuz ayakkabı alacak kadar zengin değilim"

marka olması şart değil ama asla çakma almam...duyulmamış bilinmeyen bir marka alırım ama asla ünlü bir markanın çakmasını almam...bilinse de bilinmese de gerçekten o firmanın ürettiği orijinal ürünü alırım...her üründe...üstünde "nike" yazsın yeter gibi bir düşünceye sahip olmadım hiç aldığım şey bütçem elverdiğince kaliteli olmalı

ben de markaya çok önem vermem önemli olan beğenmem beğendikten sonra duyulmamış bir marka bile olsa alırım ama çakmasını asla almam...yaniher her iki durumda da kendi olacak:))

Kesinlikle çakma almam..

Parfümsüz,spor ayakkabısız dururum,yine de çakmasını almam..

Orjinal her şekilde rahat ve kaliteli bence :)
Zaten çakmalarda orjinallerin fiyatına benziyo burda çakma alıcağama biraz daha para koyar orjinal alırım daha iyi :34:

spor ayakkabıda çakma almamaya dikkat ederim özellikle adidas- nike çakması asla almam.. ama kıyafette beğendiğimi alırım takıntım yok.

herşeyin orjinalini alirim.
ay şu çakma louis vuitton çantaları yok mu. pazar malından beterrr :)
onlara para verilir mi ya nasıl eliniz gidiyor anlamıyorum :)
çakma jennifer lopez parfumu hediye gelmişti bana onu kullandım gerçi :12:
ben almam ama hediyeye kim hayır diyebilir ki

spor ayakkabıyı kesınlıkle orjınal alırım .ama elbıse topuklu ayakkabı olsun bunları gordugum yerde eger begendıyssem alırım .ama penyelerde ve jeanlarda markaya dıkkat edıyorum acıkcası

hiiç marka takıntım olmadı allaha şükür . ayakkabı olsun kıyafet olsun öle orjinal diye dünyanın parasını gidipte onlara baymam. benim için rahatlık ve güzellik ön plandadır. gördüğüm zaman hoşuma gitsin giydiğim zaman kendimi güzel hissedeyim o yeter.
hiçte anlamıyorum bu marka takıntısı olanları. o kadar kaliteli ama markasız vede ucuz şeyler varki!!!...

ama bir markanın çakmasını kullanırmısın diye sorarsan eğer hoşuma gittiyse rahatsa neden olmasın:))):lepi:

Uslubunuz bana göre cok yanlış. 'dünyanın parasını baymam' derken neyi kasdettiğinizi anlamış değilim doğrusu biz enayimi oluyoruz yani bu durumda :51: ayrıca 'hiç marka takıntım olmadı Allaha şükür' demenin hiç bir manası yoktur çünkü bunda şükredilecek birşey göremiyorum ben.
İyi akşamlar :82:

Herşeyin orjinalini alırım. Alamıyorsam da asla çakma işine bulaşmam.

İtiraf etmek gerekirse bende biraz marka takıntılığı var...Tabi ki illa şu marka,bu marka olacak gibilerinden büyük boyutta değil.

Çakma ürünlere karşıyım; emek hırsızlığı-marka hırsızlığı-tasarım hırsızlığı ne derseniz deyin...

Ayrıca çakma ürünler zaten kendini çok belli ediyor.

Onun yerine markası olmayan ama orjinal olan ürün almayı tercih ederim...:51:

Son düzenleme:
Üff. Benim De Marka Takıntım Var.Bazen Çok Sacma Geliyor Ama Kendime Hakim Olamıyorum.
Marka Da Marka :82:

Ayakkabıda orjinalliğe önem veririm ama eşofman tarzı bir şey alacaksam çakma da olabilir. Bugün çakma adidas eşofman altı aldım mesela ama çok şık duruyor paçaları geniş değil ve pembe. Baya hoşuma gitti. :70::70:

Back
X