Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok abartmamak koşuluyla ben de orjinali tercih ederim...bazen öyle oluyo ki toz bezi bile yapmıycaam şeyler 100 milyona satılıyo.e o kadar da marka takıntım yokkaydirigubbakcemile3
nedense çakma bana hoş gelmiyo beğendiysem bi modeli; çakmaya verceğim parayı biraz daha bekler üstünü tamamlar orjinalini alırım,,yada hiç almam kendini kandırmaktan başka bişi değil.
herşeyin orjinalini severim ayakkabı alıyorsam asla ama asla çakma almam giyim konusunda ise çakma alacağıma markasız alırım varsa param yine orjinalini alırım...
hic takmam öyle seylere begeniyim rahat olsun markasi markasizi hic farketmez
ki marka tek bir spor ayakkabim vardir onuda esim almisdir
ama marka takintim yokdur
bi markaya birsürü para verene kadar o markanin degerinde 3 bes sey alirim daha iyi
hiiç marka takıntım olmadı allaha şükür . ayakkabı olsun kıyafet olsun öle orjinal diye dünyanın parasını gidipte onlara baymam. benim için rahatlık ve güzellik ön plandadır. gördüğüm zaman hoşuma gitsin giydiğim zaman kendimi güzel hissedeyim o yeter.
hiçte anlamıyorum bu marka takıntısı olanları. o kadar kaliteli ama markasız vede ucuz şeyler varki!!!...
ama bir markanın çakmasını kullanırmısın diye sorarsan eğer hoşuma gittiyse rahatsa neden olmasın:))):lepi:
maksat markaya hizmetse kişinin bilecegi iş.. eger iş görmesi ise tanınmıs markalı yada degil farketmez. markaların taklitlerini almaktansa markasız biseyi almakta ayrıca tercihimdir....
bir ürünün acemice yapılmış taklitini satın almaktansa hiçbir markası olmayan sıradan birşey giymeyi tercih ederim..ya marka alırım ya da markasız ama emitasyon aslaaaa.....