Çakmak Erdem Hastanesi Doktor Önerisi

Pkos_1234

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
8
6
6
33
Merhabalar,
Çakmak erdem hastanesinde iyi bir doktor önerisi varmı doğum sezeryan flan nasıl memnun olan varmı fiyatları çok uygun geldi diğer araştırdığım hastanelere göre de güvenilir bir yermi
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba buldunuz mu bi doktor bende orayı istiyorum doğum için ama hiç doktor bilgim yok

Merhaba buldunuz mu bi doktor bende orayı istiyorum doğum için ama hiç doktor bilgim yok
Yok valla ben eskiden oraya tedaviye gidiyordum pkos için bide aşılama yaptırmıştım hiç sonuç alamadım doktor yorumları hep bi olumsuz sadece Gülçin Hanım iyi heralde bi arkadaş onda doğum yaptı bilgim bu kadar:/

Aaa ben hiç bulamadım yorum resimlerine bakarak doktor seçimi yaptım biraz ama Gülçin hanıma randevu aldım. Çarşamba günü gideceğim bakalım nasıl çıkacak Ben fiyat olarak şuan diğer hastanelere göre çok daha uygun olduğu için çakmak Erdem hastanesi istiyorum.

Merhaba bende cakmak erdem hastanesinde tup bebege baslamak istiyorum siz gittinizmi hersey dahil fiyatlar nasil acaba ne solendi size paylasabilirmisiniz lutfen

Merhaba bende cakmak erdem hastanesinde tup bebege baslamak istiyorum siz gittinizmi hersey dahil fiyatlar nasil acaba ne solendi size paylasabilirmisiniz lutfen
Ben aşılama yaptırmıştım erdemde tutmadı bahçeci tüp bebekte yaptırdım orası daha iyi donanım açısından erdemi pek önermem interfilitede

Merhaba son durumda ne yaptınız acaba, doğum ücretleri hakkında bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…